Boot huren voor feest

BBQ Boot

Bent u op zoek naar een locatie om een feest te organiseren voor bijvoorbeeld uw verjaardag? Dan is boot huren voor feest via Event op het Water de ideale oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen dan boottochten door heel Nederland of het nu gaat om een borrel, een BBQ, een vrijgezellenfeest, een bruiloft of een commercieel feest? Event op het Water maakt het mogelijk. Boot huren voor feest is de ideale manier om een uniek feest te organiseren. 

We heten u graag van harte welkom aan boord op één van onze schepen. Geniet aan boord van de goede service, een heerlijk drankje, en een fantastisch uitzicht met uw gezelschap! Kijk snel op onze website voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Partyboot Amsterdam
Naast dat wij in Rotterdam varen is het ook mogelijk om te varen in Amsterdam op één van onze partyboten. Partyboot Amsterdam is het ideale uitje om te boeken via Event op het Water. Vaar met ons op een heerlijke zonnige dag op de partyboot Amsterdam door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. U beleefd Amsterdam zoals u Amsterdam nog nooit heeft beleefd. Het is echt de moeite waard om mee te maken. Kijk vanaf de boot naar de oude hoge grachtenpanden uit de 16e eeuw. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten.

Partyboot Amsterdam is al te boeken vanaf 30 personen. Als u kiest voor één van de boten die door de grachten kunnen varen dan kunt u zelf kiezen waar u wilt opstappen mits er een aanlegsteiger is uiteraard. Wilt u eerst naar het Anne Frank huis geen enkel probleem. Het Anne Frank huis ligt aan de Prinsengracht en daar kunnen wij aanmeren en u en uw gezelschap op en afzetten. Wilt u naar de tour genieten van de grachten met alleen een drankje dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maar wilt u iets meer uitpakken dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij hebben een ruime culinaire keus. Vraag voor meer informatie een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag en heeft u speciale dieetwensen? Geen probleem onze cateraar is van alle markten voorzien.

Partyboot Rotterdam
In Rotterdam is natuurlijk ook water en daar vaart Event op het Water ook. We hebben daar de partyboot Rotterdam liggen en hier kunnen tot wel 700 gasten op. Het is een grote evenementenlocatie. U stapt op bij het Leuvenhoofd of bij de Boompjes. Hier is voldoende parkeergelegenheid.

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de Partyboot in Rotterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste plank. Wij vinden goede service erg belangrijk want wij willen natuurlijk zelf ook goed geholpen worden als wij zelf uiteten gaan bijvoorbeeld. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien professionele audiovisuele apparatuur. Bij ons kunt allerlei verschillende soorten drank arrangementen boeken. Of het nu gaat om een cocktail cruise, een champagne cruise of een wijnproeverij bij ons aan boord is van alles mogelijk.

Bent u benieuwd naar de beschikbaarheid en andere mogelijkheden op onze boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Wij beschikken ook over andere uitjes waar u kunt varen. Wij hebben  het rondvaart concept. Wij varen in verschillende plaatsen maar voornamelijk in Rondvaart Amsterdam, Rondvaart Rotterdam & Rondvaart Utrecht.

Ahoy

Event op het Water

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven