BBQ boot in Amsterdam

Geef uzelf en anderen deze unieke ervaring

BBQ boot in Amsterdam huren

Wilt u een BBQ boot in Amsterdam huren? Dat kunt u terecht bij Event op het Water. Op deze manier kunt u op een unieke manier barbecueën. Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Dan is een BBQ boot een zeer goede optie om toe te voegen. Uw gasten zullen het barbecueën op het water niet snel vergeten! Bij ons kunt u heerlijk barbecueën op onze BBQ-boot, terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft zich nergens druk om te maken als u kiest voor onze barbecue boot in Amsterdam.

Stapt u binnenkort aan boord van een BBQ boot in Amsterdam? U kunt heerlijk door de grachten varen, terwijl u geniet van heerlijk eten en fijn gezelschap. Boek vandaag nog via onze website. Meer informatie gewenst? Neem gerust contact op!

“Geniet van heerlijk eten, terwijl u door de Amsterdamse grachten vaart.”

BBQ Boot v

Diverse arrangementen

Wij bieden diverse BBQ arrangementen aan voor alle soorten feesten en partijen. Hieronder onze BBQ arrangementen op een rijtje:

 • Populaire BBQ: het standaard heerlijke menu met 5 soorten vlees.
 • BBQ Deluxe: complete barbecue met het beste vlees en de beste vis.
 • Halal BBQ: BBQ-pakket dat aan de Halal-richtlijnen voldoet.
 • BBQ Kids: speciaal menu voor kinderen met kindvriendelijke barbecue porties. Bestaat uit een satéstokje, hamburger en BBQ-worstje.
 • BBQ Marina: speciaal vis menu met 4 soorten vis.
 • Vega BBQ: vegetarisch menu, gevarieerd samengesteld met diverse groentes en vleesvervangers.

Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water

 • Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water;
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit;
 • Mooi aangeklede boten, goede service, heerlijke gerechten;
 • Relatief lage prijzen;
 • Afspraak = afspraak, daar kunt u altijd op rekenen!

Vraag direct een offerte aan om te genieten van een heerlijke barbecue op het water in Amsterdam. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

Mogelijkheden

BBQ Boot Amsterdam 1

Vijf Partyboten (25-240 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (20-80 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

BBQ Boot v

Genieten van heerlijk eten op de grachten

Bij ons geniet u van heerlijk eten op onze BBQ boten. Dit gaat uiteraard in combinatie met een bier, wijn of fris. Wij denken altijd met u mee en u kunt zelf uw route bepalen. U kunt met de barbecue boot door heel Amsterdam varen of alleen het gedeelte met de grachten meepakken. Maar het is uiteraard ook mogelijk om naar een andere stad te varen, zoals Rotterdam, Utrecht of Den Bosch.


Heeft u personen in het gezelschap die bepaalde dieetwensen hebben? Dat is voor ons geen enkel probleem. Als u dit vooraf aan ons doorgeeft, houden wij hier absoluut rekening mee. Wij maken al onze gerechten in eigen keuken en ook de sauzen worden door onszelf gemaakt.

Waarom een feest vieren op een BBQ boot?

Een BBQ boot in Amsterdam is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl u over het ‘t IJ van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld; het eten, drinken. Het nautisch team en horeca personeel zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Hoe huur ik een BBQ boot in Amsterdam?

U kunt via onze website een offerte aanvragen om een BBQ boot in Amsterdam te huren. Wilt u meer informatie over onze arrangementen en de opties om boten te huren in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de opties.

Welke arrangementen zijn er?

Als u U kunt kiezen uit diverse arrangementen voor een BBQ Boot in Amsterdam. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

– BBQ Populaire: het standaard menu

– BBQ Deluxe; complete BBQ met het vlees en vis

– BBQ Halal; een BBQ pakket dat voldoet aan de halalrichtlijnen

BBQ Kids; speciaal een menu voor de kinderen

BBQ Marina; Speciaal vis menu

BBQ Vega; een vegetarisch BBQ menu

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Welke andere boten kan ik huren?

Het is uiteraard mogelijk om een BBQ boot in Amsterdam te huren maar u kunt ook kiezen om met de BBQ boot naar een nadere stad, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België te varen. Tevens bieden wij ook andere boten aan, zoals onze partyboot of borrelboot. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

BBQ boot in Amsterdam voor een vrijgezellenfeest

Hoe leuk is het om uw vrijgezellenfeest op de grachten van Amsterdam te vieren, terwijl uw gezelschap geniet van heerlijk eten? Op onze boten zijn fijne zitplaatsen en goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarbij houden wij alle veiligheidsmaatregelen in acht. Als u een BBQ boot in Amsterdam huurt voor uw vrijgezellenfeest, wordt alles voor u geregeld. U kunt genieten van uw feest met uw gezelschap op een unieke plaats, terwijl u geniet van het heerlijke eten en drinken wat wij u serveren. Een party op een BBQ boot in Amsterdam is nog eens wat anders dan een buffet in een zaaltje.

Buiten een BBQ boot, zijn onze boten ook een soort van partyboot. U kunt zeker feesten en dansen daar onze partyboten een groot open buitendek hebben. De partyboot wordt ingericht zoals u dat wenst. Van diner tot dansvloer. De boten beschikken over professionele geluidsapparatuur, die gratis gebruikt mag worden. Met leuke muziek zal de sfeer alleen maar gezelliger worden.

Verschillende soorten schepen

Wij hebben verschillende soorten schepen voor een heerlijke rondvaart of partyboot. Welke boot voor u geschikt is, ligt aan hoe groot uw gezelschap is. Onze kleinste boot is een rondvaartboot voor de grachtengordel, deze kan 75 mensen huisvesten. Het grootste schip is onze Partycruiser 2. Hier op kunnen 700 mensen tegelijkertijd rond varen. Onze partycruiser 1, voor maximaal 600 mensen, is een perfect rondvaartschip voor een dancefeest of voor de organisatie van een evenement dat niemand ooit zal vergeten.


Uiteraard hebben wij nog meer schepen, die verschillende groottes hebben en tussen onze kleinste en grootste boot in liggen. Dit betekent dat ervoor iedereen een passend schip te vinden is, waar u heerlijk kunt barbecueën op het water bij Amsterdam.

Huur een BBQ-boot in Amsterdam

Wilt u heerlijk eten met op de achtergrond de historische grachtenpanden van Amsterdam? Vraag dan direct een offerte aan voor onze BBQ boot in Amsterdam. Ook voor uw vrijgezellenfeest, high tea of als partyboot te huren.


Wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven graag informatie voor de mogelijkheden rondom onze partyboot, salonboot of borrelboot. Heeft u een vraag? Ook deze mag u gerust aan ons stellen, wij beantwoorden deze graag voor u.

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam 2
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Amsterdam
PARTYBOOT AMSTERDAM

Offerte aanvragen

BBQ Boot Amsterdam 3
Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top