BBQ boot Amsterdam

Bent u op zoek naar BBQ boot Amsterdam? De barbecue boot Amsterdam van Event op het Water is uniek en erg populair. Tijdens de zomermaanden is dit arrangement erg populair onder onze klanten. de klanten zijn erg tevreden zoals u kunt zien bij onze reviews en dat komt omdat wij graag een onvergetelijke ervaring willen creëren voor onze klanten voor een betaalbare prijs. De BBQ boot Amsterdam is al te boeken vanaf 10 personen. ideaal voor kleine groepen en ook geschikt voor grotere groepen.


(4,9) FANTASTISCH – (48) BEOORDELINGEN
genieten in de hoofdstad


Wilt u lekker BBQ’en tijdens het varen? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is de nummer één bemiddelingsplatform voor u en de rederij. Wij regelen alles voor u. Een overheerlijke BBQ met uiteraard onbeperkt drinken en lekker muziekje op de achtergrond. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen BBQ boot Amsterdam

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

Amsterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

BBQ Boot Amsterdam

vanaf 49,95 p.p.


VERS BEREIDE BBQ (OOK VEGA)

betaalbare prijzen

PRIVÉ KOK EN SCHIPPER

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

BBQ boot in Amsterdam huren

BBQ Boot Amsterdam 5

Wilt u een BBQ boot in Amsterdam huren? Dat kunt u terecht bij Event op het Water. Op deze manier kunt u op een unieke manier barbecueën. Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Dan is een BBQ boot een zeer goede optie om toe te voegen. Uw gasten zullen het barbecueën op het water niet snel vergeten! Bij ons kunt u heerlijk barbecueën op onze fun Amsterdam BBQ boot, terwijl u door de grachten van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft zich nergens druk om te maken als u kiest voor onze barbecue boot in Amsterdam.

Stapt u binnenkort aan boord van een BBQ boot in Amsterdam? U kunt heerlijk door de grachten varen, terwijl u geniet van heerlijk eten en fijn gezelschap. Boek vandaag nog via onze website. Meer informatie gewenst? Neem gerust contact op!

“Geniet van heerlijk eten, terwijl u door de Amsterdamse grachten vaart.”

DIVERSE ARRANGEMENTEN


Wij bieden diverse BBQ arrangementen aan voor alle soorten feesten en partijen. Hieronder onze BBQ arrangementen op een rijtje:

 • Populaire BBQ: het standaard heerlijke menu met 5 soorten vlees.
 • BBQ Deluxe: complete barbecue met het beste vlees en de beste vis.
 • Halal BBQ: BBQ-pakket dat aan de Halal-richtlijnen voldoet.
 • BBQ Kids: speciaal menu voor kinderen met kindvriendelijke barbecue porties. Bestaat uit een satéstokje, hamburger en BBQ-worstje.
 • BBQ Marina: speciaal vis menu met 4 soorten vis.
 • Vega BBQ: vegetarisch menu, gevarieerd samengesteld met diverse groentes en vleesvervangers.


Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water


 • Barbecue boot in Amsterdam huren bij Event op het Water;
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit;
 • Mooi aangeklede boten, goede service, heerlijke gerechten;
 • Relatief lage prijzen;
 • Afspraak = afspraak, daar kunt u altijd op rekenen!

Vraag direct een offerte aan om te genieten van een heerlijke barbecue op het water in Amsterdam. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

Genieten van heerlijk eten op de grachten


Bij ons geniet u van heerlijk eten op onze BBQ boten. Dit gaat uiteraard in combinatie met een bier, wijn of fris. Wij denken altijd met u mee en u kunt zelf uw route bepalen. U kunt met de barbecue boot door heel Amsterdam varen of alleen het gedeelte met de grachten meepakken. Maar het is uiteraard ook mogelijk om naar een andere stad te varen, zoals Rotterdam, Utrecht of Den Bosch.


Heeft u personen in het gezelschap die bepaalde dieetwensen hebben? Dat is voor ons geen enkel probleem. Als u dit vooraf aan ons doorgeeft, houden wij hier absoluut rekening mee. Wij maken al onze gerechten in eigen keuken en ook de sauzen worden door onszelf gemaakt.

BBQ boot in Amsterdam voor een vrijgezellenfeest

BBQ Boot Amsterdam 6

Hoe leuk is het om uw vrijgezellenfeest op de grachten van group activities Amsterdam te vieren, terwijl uw gezelschap geniet van heerlijk eten? Op onze boten zijn fijne zitplaatsen en goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Daarbij houden wij alle veiligheidsmaatregelen in acht. Als u een BBQ boat in Amsterdam huurt voor uw vrijgezellenfeest, wordt alles voor u geregeld. U kunt genieten van uw feest met uw gezelschap op een unieke plaats, terwijl u geniet van het heerlijke eten en drinken wat wij u serveren. Een party op een BBQ boat Amsterdam is nog eens wat anders dan een buffet in een zaaltje.

Buiten een BBQ boot, zijn onze boten ook een soort van partyboot. U kunt zeker feesten en dansen daar onze partyboten een groot open buitendek hebben. De partyboot wordt ingericht zoals u dat wenst. Van diner tot dansvloer. De boten beschikken over professionele geluidsapparatuur, die gratis gebruikt mag worden. Met leuke muziek zal de sfeer alleen maar gezelliger worden.

Verschillende soorten schepen

BBQ Boot Amsterdam 6

Wij hebben verschillende soorten schepen voor een heerlijke rondvaart of partyboot. Welke boot voor u geschikt is, ligt aan hoe groot uw gezelschap is. Onze kleinste boot is een rondvaartboot voor de grachtengordel, deze kan 75 mensen huisvesten. Het grootste schip is onze Partycruiser 2. Hier op kunnen 700 mensen tegelijkertijd rond varen. Onze partycruiser 1, voor maximaal 600 mensen, is een perfect rondvaartschip voor een dancefeest of voor de organisatie van een evenement dat niemand ooit zal vergeten.


Uiteraard hebben wij nog meer schepen, die verschillende groottes hebben en tussen onze kleinste en grootste boot in liggen. Dit betekent dat ervoor iedereen een passend schip te vinden is, waar u heerlijk kunt barbecueën op het water bij large group activities Amsterdam.

Huur een BBQ-boot in Amsterdam

BBQ Boot Amsterdam 6

Wilt u heerlijk eten met op de achtergrond de historische grachtenpanden van Amsterdam? Vraag dan direct een offerte aan voor onze BBQ boot in Amsterdam. Ook voor uw vrijgezellenfeest, high tea of als partyboot te huren.


Wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven graag informatie voor de mogelijkheden rondom onze partyboot, salonboot of borrelboot. Heeft u een vraag? Ook deze mag u gerust aan ons stellen, wij beantwoorden deze graag voor u.

WAAR MAG U BBQ’EN IN AMSTERDAM?

BBQ Boot Amsterdam 6

Het is in Amsterdam niet overal toegestaan om te BBQ’en. Daarnaast zijn er regels met betrekking tot wegwerpbarbecues en de aanwezigheid van blusmiddelen. Al met al is een barbecue in Amsterdam organiseren er niet makkelijker op geworden. Maar wees niet getreurd, want daardoor is de barbecue boot in Amsterdam bij meer mensen bekend geraakt. En als u dan ontdekt wat zo’n BBQ boot in Amsterdam huren nu eigenlijk kost, met alles erop en eraan, dan ziet u dat het de prijs zeker waard is!

wat kost een bbq boot?

BBQ Boot Amsterdam 6

Voor het huren van een barbecue boot in Amsterdam hanteren wij een zogeheten vanaf prijs, maar om de exacte prijs te weten, kunt u een offerte opvragen. Afhankelijk van uw wensen, zal de prijs variëren. Zaken als de groepsgrootte, uw dieetwensen en de tijdsduur hebben allemaal invloed op de prijs. De luxe barbecue boot Amsterdam van Event op het Water kan overdekt worden en natuurlijk is er een BBQ aanwezig waarmee het eten vers bereid kan worden.

WAT IS DE BESTE RONDVAART IN AMSTERDAM?

BBQ Boot Amsterdam 6

De beste rondvaart Amsterdam is er een met een leuk gezelschap en lekker eten. Zo zien wij van Events op het Water dat. Door onze bbq boot te huren is dat precies wat u krijgt. Dit is ook dé reden om voor een volledig verzorgde BBQ te kiezen. Onze schippers zorgen voor alles omtrent het varen en de gastheer/gastvrouw, kok en bediening zorgen ervoor dat er steeds weer nieuwe culinaire verrassingen verschijnen! Voor het ontdekken van alle mogelijkheden van de BBQ boot Amsterdam kunt u het best contact met ons opnemen.

WAAROM EEN BBQ BOOT IN AMSTERDAM?

BBQ Boot Amsterdam 6

We krijgen wel eens de vraag of voor onze BBQ boot Haarlem ook een geschikte locatie is, maar wij raden eigenlijk altijd Amsterdam aan. Dit komt enerzijds door de vaarmogelijkheden die daar veel groter zijn en anderzijds door de praktische ligging. De opstaplocatie voor onze BBQ boot in Amsterdam is namelijk direct achter het station Amsterdam Centraal gelegen. Alle genodigden kunnen de boot dus gemakkelijk met het OV bereiken. Geen gedoe met de auto parkeren dus, en zo kan er bij de BBQ ook een lekker drankje gedronken worden!

GA HET GESPREK AAN

BBQ Boot Amsterdam 6

Wilt u meer weten over de barbecue boot Amsterdam? Als ervaren evenementenorganisator kunnen wij u alles over de mogelijkheden vertellen omtrent het huren van een barbecue boot Amsterdam. Wij adviseren u over uw gehele evenement. U wilt natuurlijk dat uw feest zal slagen en dat uw gasten het naar hun zin zullen hebben, en wij kunnen daarvoor zorgen!

Bent u benieuwd of onze barbecue boot Amsterdam beschikbaar is op uw beoogde datum? Vraag dan direct een offerte aan! Zo zijn uw gegevens bij ons bekend, kunnen wij direct kijken of de BBQ boot Amsterdam op die datum of data beschikbaar is en kunnen wij u een vrijblijvende prijs sturen. Of u vervolgens de boot wilt reserveren, is helemaal aan u!

Veelgestelde vragen

BBQ Boot Amsterdam 14
Waarom een feest vieren op een BBQ boot?

Een BBQ boot in Amsterdam is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl u over het ‘t IJ van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld; het eten, drinken. Het nautisch team en horeca personeel zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Hoe huur ik een BBQ boot in Amsterdam?

U kunt via onze website een offerte aanvragen om een BBQ boot in Amsterdam te huren. Wilt u meer informatie over onze arrangementen en de opties om boten te huren in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de opties.

Welke arrangementen zijn er?

Als u U kunt kiezen uit diverse arrangementen voor een BBQ Boot in Amsterdam. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • BBQ Populaire: het standaard menu
 • BBQ Deluxe; complete BBQ met het vlees en vis
 • BBQ Halal; een BBQ pakket dat voldoet aan de halal richtlijnen
 • BBQ Kids; speciaal een menu voor de kinderen
 • BBQ Marina; Speciaal vis menu
 • BBQ Vega; een vegetarisch BBQ menu

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Welke andere boten kan ik huren?

Het is uiteraard mogelijk om een BBQ boot in Amsterdam te huren maar u kunt ook kiezen om met de BBQ boot naar een nadere stad, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België te varen. Tevens bieden wij ook andere boten aan, zoals onze partyboot of borrelboot.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

BBQ Boot Amsterdam 15

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING VOOR UW BBQ BOOT

BBQ Boot Amsterdam 16

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING VOOR UW BBQ BOOT

BBQ Boot Amsterdam 16

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl – Sitemap

BBQ Boot Amsterdam 18
Scroll naar boven