Borrelboot in Rotterdam

Mogelijkheden

Diverse Partyboten (30-250 personen)

Diverse Partycruise schepen (250-700 personen)

Diverse Rondvaartboten (10-75 personen) (Amsterdam)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Borrelboot Rotterdam

Huur een borrelboot in Rotterdam om een leuke borrel te organiseren voor uw collega’s of vrienden. Wij heten u graag van harte welkom bij botenverhuurbedrijf Event op het water. Al onze collega’s maken van iedere borrel weer een uniek succes. Een borrel op één van onze schepen is immers niet zoals de borrel die iedereen wel kent.

Dankzij onze borrelboot in Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar onze kwalitatieve dienstverlening zelf!

Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse wateren

Borrelboot in Rotterdam

voor een lage prijs

  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Borrelboot in Rotterdam

door de Rotterdamse havens

Het is een hele beleving om op de borrelboot in Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Hoe leuk zou u het vinden om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen?

Een unieke en ware belevenis

De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Stap aan boord en geniet van een hapje en een drankje. Wij doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken voor u en uw collega’s of vrienden.

Wij zijn Event op het water: dankzij ons is varen nooit meer hetzelfde

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

Borrelboot in Amsterdam

Naast Rotterdam vaart de borrelboot ook richting Amsterdam. Slinger door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de borrelboot door Amsterdam is nooit saai.

Borreltocht door andere steden

U kunt met een borrelboot in Rotterdam varen, maar in overleg is veel mogelijk! Misschien wilt u liever op de wateren van Den Bosch varen, of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Arnhem, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en op de Dijk kijken.

Borrelboot voor iedere feestelijke partij

Alle ingrediënten voor

een geslaagde borrel

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de borrelboot in Rotterdam of Amsterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste bank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten. Ben je meer opzoek naar unieke locatie voor een feest? Dan is onze partyboot misschien iets voor jou! met onze partyboot in Amsterdam of partyboot in Rotterdam heb je een unieke locatie voor een feest.

Borrelboot in Rotterdam,

kies voor een unieke borrel

Wit u ook een tochtje maken met onze borrelboot door Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen onze schepen, kies er één uit en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet, vaart u in prachtige wateren terwijl u geniet van een gezellige borrel. Event op het water beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel en andere feesten.

Wanneer u een vraag heeft over ons bedrijf of over de diensten die we aanbieden, bel ons dan of stuur een e-mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-7722242. Ons e-mailadres is info@eventophetwater.nl.

Offerte aanvragen

Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Partycruiser 2
PARTYCRUISER 2
Partyboot Rotterdam
PARTYBOOT ROTTERDAM
Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvraag formulier

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top