Borrelboot Rotterdam

De Borrelboot van Rotterdam is die van Event op het Water. Wij zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling met passagiersboten. We varen door de hele Benelux en hebben meer dan 10 boten tot onze beschikking. Op ons populaire arrangement de Borrelboot Rotterdam is erg populair onder de Rotterdammers. Vooral tijdens de zomermaanden veel!

(4,5) ERG GOED – (36) BEOORDELINGEN

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

Varen over de maas met Borrelboot Rotterdam


Door de van haven van Rotterdam varen? En tegelijk lekker borrelen? Dan moet u bij Event op het Water zijn. Event op het Water is de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het water.

Eigenschappen Borrelboot Rotterdam

vanaf 20 personen

vanaf 4 uur

Rotterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(010) 322 00 42

info@eventophetwater.nl

Huur een borrelboot in Rotterdam om een leuke borrel te organiseren voor uw collega’s of vrienden. Wij heten u graag van harte welkom bij botenverhuurbedrijf Event op het Water. Al onze collega’s maken van iedere borrel weer een uniek succes. Een borrel op één van onze schepen is immers niet zoals de borrel die iedereen wel kent. Ervaar onze rib experience Rotterdam of de Raderstoomboot de majesteit in Rotterdam.

Dankzij onze river cruise Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar onze kwalitatieve dienstverlening zelf vt!

Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse wateren

Borrelboot in Rotterdam voor een lage prijs

Borrelboot Rotterdam 5
  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Borrelboot in Rotterdam door de Rotterdamse havens

Borrelboot Rotterdam 5

Het is een hele beleving om op de borrelboot in Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Hoe leuk zou u het vinden om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen?

Een unieke en ware belevenis

Borrelboot Rotterdam 5

De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Stap aan boord en geniet van een hapje en een drankje. Wij doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken voor u en uw collega’s of vrienden. Of bekijk onze pagina voor BBQ boot.

Wij zijn Event op het water: dankzij ons is varen nooit meer hetzelfde

Hoe onze klanten ons ervaren

Borrelboot Rotterdam 8
Google reviews

borrelboot amsterdam


Naast Rotterdam vaart de borrelboot ook richting Amsterdam. Slinger door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de borrelboot door Amsterdam is nooit saai.

borreltocht door andere steden


U kunt met een borrelboot in Rotterdam varen, maar in overleg is veel mogelijk! Misschien wilt u liever op de wateren van Den Bosch varen, of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Arnhem, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en op de Dijk kijken.

Alle ingrediënten voor een geslaagde borrel


Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de borrelboot in Rotterdam of Amsterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste bank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten. Ben je meer opzoek naar unieke locatie voor een feest? Dan is onze partyboot misschien iets voor jou! met onze partyboot in Amsterdam of partyboot in Rotterdam.  heb je een unieke locatie voor een feest.

borrelboot door rotterdam


Wit u ook een tochtje maken met onze borrelboot door Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen onze schepen, kies er één uit en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet, vaart u in prachtige wateren terwijl u geniet van een gezellige borrel. Event op het water beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel en andere feesten.

Wanneer u een vraag heeft over ons bedrijf of over de diensten die we aanbieden, bel ons dan of stuur een e-mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-322 00 42. Ons e-mailadres is info@eventophetwater.nl.


Veel gestelde vragen

Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Borrelboot Rotterdam 9

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Borrelboot Rotterdam 10

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Borrelboot Rotterdam 11
Scroll naar boven