Borrelboot in Rotterdam en omgeving

Huur een borrelboot in Rotterdam om een leuke borrel te organiseren voor uw collega’s of vrienden. Wij heten u graag van harte welkom bij botenverhuurbedrijf Event op het water. Al onze collega’s maken van iedere borrel weer een uniek succes. Een borrel op één van onze schepen is immers niet zoals de borrel die iedereen wel kent.

Dankzij onze borrelboot in Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar onze kwalitatieve dienstverlening zelf!

“Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse wateren”

Borrelboot Rotterdam    Borrelboot Rotterdam   Borrelboot Rotterdam

Borrelboot in Rotterdam voor een lage prijs

    • Dienstverlening van de beste kwaliteit
    • Mooi aangeklede boten, goede service en heerlijke borrelhapjes
    • Relatief lage prijzen
    • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Borrelboot in Rotterdam door de Rotterdamse havens

Het is een hele beleving om op de borrelboot in Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Hoe leuk zou u het vinden om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen?

Een unieke en ware belevenis

De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Stap aan boord en geniet van een hapje en een drankje. Wij doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken voor u en uw collega’s of vrienden.

“ Wij zijn Event op het water: dankzij ons is varen nooit meer hetzelfde”

Borrelboot in Amsterdam

Naast Rotterdam vaart de borrelboot ook richting Amsterdam. Slinger door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de borrelboot door Amsterdam is nooit saai.

Borreltocht door andere steden

U kunt met een borrelboot in Rotterdam varen, maar in overleg is veel mogelijk! Misschien wilt u liever op de wateren van Den Bosch varen, of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Arnhem, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en op de Dijk kijken.

“Borrelboot voor iedere feestelijke partij”

Alle ingrediënten voor een geslaagde borrel

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de borrelboot in Rotterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste bank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten.

Borrelboot in Rotterdam, kies voor een unieke borrel

Wit u ook een tochtje maken met onze borrelboot door Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen onze schepen, kies er één uit en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet, vaart u in prachtige wateren terwijl u geniet van een gezellige borrel. Event op het water beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel en andere feesten.

Wanneer u een vraag heeft over ons bedrijf of over de diensten die we aanbieden, bel ons dan of stuur een e-mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-23616331. Ons e-mailadres is info@eventophetwater.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

OFFERTE AANVRAGEN