Borrelboot Rotterdam

De borrelboot Rotterdam is die van Event op het Water. Wij zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling met passagiersboten. We varen door de hele Benelux en hebben meer dan 10 boten tot onze beschikking. Op ons populaire arrangement de Borrelboot Rotterdam is erg populair onder de Rotterdammers. Vooral tijdens de zomermaanden veel!

(4,5) ERG GOED – (36) BEOORDELINGEN

Varen over de maas met Borrelboot Rotterdam


Door de van haven van Rotterdam varen? En tegelijk lekker borrelen? Dan moet u bij Event op het Water zijn. Event op het Water is de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het water.

Eigenschappen Borrelboot Rotterdam

vanaf 25 tot 700 personen

vanaf 2 uur

Rotterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

Borrelboot Rotterdam

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(010) 322 00 42

info@eventophetwater.nl

Huur een borrelboot in Rotterdam om een leuke borrel te organiseren voor uw collega’s of vrienden. Wij heten u graag van harte welkom bij botenverhuurbedrijf Event op het Water. Al onze collega’s maken van iedere borrel weer een uniek succes. Een borrel op één van onze schepen is immers niet zoals de borrel die iedereen wel kent. Ervaar onze rib experience Rotterdam of de Raderstoom boot de majesteit in Rotterdam.

Dankzij onze river cruise Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Ervaar onze kwalitatieve dienstverlening zelf vt!

Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse wateren

Borrelboot in Rotterdam voor een lage prijs

Borrelboot Rotterdam 5
  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Borrelboot in Rotterdam door de Rotterdamse havens

Borrelboot Rotterdam 5

Het is een hele beleving om op de borrelboot in Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Hoe leuk zou u het vinden om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen?

Een unieke en ware belevenis

Borrelboot Rotterdam 5

De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Stap aan boord en geniet van een hapje en een drankje. Wij doen er alles aan om er een onvergetelijke dag van te maken voor u en uw collega’s of vrienden. Of bekijk onze pagina voor BBQ boot.

Wij zijn Event op het water: dankzij ons is varen nooit meer hetzelfde

borrelboot amsterdam


Naast Rotterdam vaart de borrelboot ook richting Amsterdam. Slinger door de Amsterdamse grachten en geniet van al het moois in onze hoofdstad. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum en daarbuiten. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de borrelboot door Amsterdam is nooit saai.

borreltocht door andere steden


U kunt met een borrelboot in Rotterdam varen, maar in overleg is veel mogelijk! Misschien wilt u liever op de wateren van Den Bosch varen, of heeft u een voorliefde voor Utrecht of Arnhem, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Maar ook Volendam als tussenstop is een optie. Dan kunt u even een vers visje halen en op de Dijk kijken.

Alle ingrediënten voor een geslaagde borrel


Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de borrelboot in Rotterdam of Amsterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste bank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten. Bent u meer opzoek naar unieke locatie voor een feest? Dan is onze partyboot misschien iets voor u! met onze partyboot in Amsterdam of partyboot in Rotterdam. heeft u een unieke locatie voor een feest.

borrelboot door rotterdam


Wit u ook een tochtje maken met onze borrelboot door Rotterdam? Neem dan een kijkje tussen onze schepen, kies er één uit en vraag een vrijblijvende offerte aan. Voor u het weet, vaart u in prachtige wateren terwijl u geniet van een gezellige borrel. Event op het water beschikt over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel en andere feesten.

Wanneer u een vraag heeft over ons bedrijf of over de diensten die we aanbieden, bel ons dan of stuur een e-mail. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-322 00 42. Ons e-mailadres is info@eventophetwater.nl.


Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

WAAROM U VOOR DE BORRELBOOT ROTTERDAM MOET KIEZEN

Borrelboot Rotterdam 5

Onze borrelboot Rotterdam is heel populair, ook bij mensen die ergens anders wonen en bij bedrijven die elders gevestigd zijn. Zoekt u bijvoorbeeld naar een borrelboot in Dordrecht of in Den Haag, dan merkt u dat er relatief weinig opties zijn. Dit heeft niet zozeer te maken met het aanbod op die plekken, maar met hoe enorm veel mogelijkheden Rotterdam biedt. Rotterdam is in dat opzicht echt een stad als geen ander. Inn Den Haag zijn er minder waterwegen waardoor de borrelboot in Rotterdam een betere optie is. Dordrecht heeft wel veel water, maar daar mist het wereldstad gevoel dat Rotterdam wel heeft.

WAAROM KIEZEN VOOR EVENT OP HET WATER?

Borrelboot Rotterdam 5

Event op het Water is specialist in het organiseren van feesten en partijen. Wij doen dit voor zowel kleine als grote groepen. We hebben dit vaak gedaan en weten daardoor precies waar u aan moet denken om iedereen een leuke tijd te bezorgen. U kunt bij het huren van de borrelboot Rotterdam dieetwensen aangeven zoals halal, vega en eventueel een kindermenu. En wist u dat het op het water ‘s avonds wat kan afkoelen waardoor een vestje meenemen aan te raden is? Dit soort slimme dingen, in combinatie met de overheerlijke snacks die wij bereiden, maakt dat mensen voor Event op het Water kiezen!

IN GESPREK MET EEN EVENEMENTENORGANISATOR

Borrelboot Rotterdam 5

U wilt natuurlijk een leuk feest organiseren en u wilt er niet tijdens het evenement achter komen dat u zaken over het hoofdgezien heeft, zeker als dit voor een grote groep is. Wij nodigen u uit om uw wensen vrijblijvend met een ervaren evenementenorganisator door te nemen. Hij of zij denkt graag met u mee en geeft u tips op basis van eerdere ervaring. Misschien heeft u nu al vragen of onzekerheden waar u mee rondloopt. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

GEHEEL VRIJBLIJVEND

Borrelboot Rotterdam 5

Het gesprek met ons is helemaal vrijblijvend. Wij hopen uiteraard dat u door ons uw borrelboot in Rotterdam laat verzorgen, maar wat u met de opgedane informatie doet, is geheel aan u. Het is simpelweg ons doel om uw evenement meer dan geslaagd te maken! Wilt u na het gesprek een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw borrelboot Rotterdam? Ook dat is mogelijk. Wij maken de prijs namelijk altijd op maat. De prijs wordt bepaald door de omvang van uw gezelschap, uw drank- en dieetwensen en de tijdsduur. Wij streven er altijd naar om betaalbaar te zijn!

Heeft u al een datum in gedachten waarop uw evenement moet gaan plaatsvinden? Wacht dan niet langer en reserveer uw borrelboot Rotterdam! Wanneer u onderstaand formulier invult, zijn uw gegevens bij ons bekend. Wij kunnen dan direct controleren of de borrelboot Rotterdam nog beschikbaar is!

Veelgestelde vragen

Borrelboot Rotterdam 5
Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Bekijk ook de andere arrangementen

Borrelboot Rotterdam 13

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING op de borrelboot

Borrelboot Rotterdam 14

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Borrelboot Rotterdam 15
Scroll naar boven