BBQ boot Utrecht

De Barbecue boot Utrecht is uniek. Lekker BBQ’en met vrienden over de Lek met een lekker zonnetje. Dat kan bij Event op het Water. Wij hebben geruime ervaring in het organiseren van de BBQ boot Utrecht. Wij hebben al vele klanten mogen ontvangen bij ons aan boord. Wij streven om u en uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bezorgen tegen een betaalbare prijs.

(4,9) FANTASTISCH – (48) BEOORDELINGEN

Event op het Water

“Uw partner om lekker mee te gaan varen”

BBQ’en op de vecht


Wilt u lekker BBQ’en tijdens het varen over de Vecht in Utrecht? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is de nummer één bemiddelingsplatform van Nederland voor u en de rederij. Wij regelen alles voor u. Een overheerlijke BBQ met uiteraard onbeperkt drinken en lekker muziekje op de achtergrond. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen BBQ boot Utrecht

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

Utrecht & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

BBQ Boot Utrecht

vanaf 49,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(030) 207 29 42

info@eventophetwater.nl

BBQ boot Utrecht

BBQ Boot Utrecht 5

Wilt u een BBQ boot in de domstad huren? Dat kan bij Event op het Water. Op een unieke manier barbecueën in Utrecht op een heerlijke zomerse dag. Geeft u een feest of wilt u een evenement organiseren? Dan is een Utrecht barbecue boot een aanrader en zeker de moeite waard. Uw gasten zullen het barbecueën op het water niet snel vergeten! Bij ons kunt u heerlijk barbecueën op onze BBQ-boot, terwijl u door de grachten van Utrecht vaart of lekker genieten van het uitzicht als u vaart over de Lek. Alles wordt voor u geregeld, dus u hoeft zich nergens druk om te maken als u kiest voor onze barbecue boot in Utrecht.

 

Stapt u binnenkort aan boord van een boot met BBQ in Utrecht? U kunt heerlijk door de natuur varen, terwijl u geniet van heerlijk eten en fijn gezelschap en

ondertussen genieten van het prachtige uitzicht welke Utrecht en omstreken te bieden heeft. Boek vandaag nog via onze website. Meer informatie over de BBQ en tapas boot? Neem contact op!

“Geniet van heerlijk eten, terwijl u door de Utrechtse grachten of Lek vaart.”

BARBECUE BOOT UTRECHT HUREN BIJ EVENT OP HET WATER

 • Barbecue boot in Utrecht huren bij Event op het Water
 • Dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Mooi aangeklede boten, goede service, heerlijke gerechten
 • Relatief lage prijzen
 • Afspraak = afspraak, daar kunt u altijd op rekenen


Vraag direct een offerte aan om te genieten van een heerlijke barbecue op het water in Utrecht. Dit is geheel vrijblijvend. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Genieten van heerlijk eten op de Lek


Bij ons geniet u van vers eten op één van onze BBQ boten. Samen met een lekker drankje zoals het basis arrangement met onbeperkt bier, wijn of fris. Wij denken altijd met u mee en u bepaalt zelf uw route. U kunt met de barbecue boot door heel Utrecht varen maar ook het gedeelte met de grachten meepakken. Of lekker een stukje varen over het Amsterdams Rijnkanaal en varen langs de weilanden van Breukelen of over de Lek en allemaal verschillende sluizen mee pakken. Ook echt een beleving om mee te maken. Maar het is uiteraard ook mogelijk om door een

andere stad te varen, zoals Amsterdam of Rotterdam.

 

Heeft u personen in het gezelschap die bepaalde wensen hebben? Dat is voor ons echt geen enkel probleem. Geef het aan ons door en wij houden hier uiteraard rekening mee. Wij maken al onze gerechten in eigen keuken en ook de sauzen worden door onszelf gemaakt. Verser kan het niet.


Huur de BBQ boot Utrecht voor een bedrijfsfeest


Hoe leuk is het om samen met uw collega’s op de grachten van Utrecht te varen en de collega’s op de boot beter te leren kennen en dat terwijl u geniet van de heerlijke BBQ tijdens “lekkerbootjevaren”? Op onze boten hebben we voor al onze gasten een zitplaats zodat u rustig kunt zitten, dit kan buiten of binnen, alles geheel naar uw wensen.

Als u een BBQ-boot in Utrecht huurt voor uw bedrijfsfeest, wordt alles voor u geregeld. U kunt genieten van uw feest met uw gezelschap op een unieke plaats, terwijl u geniet van het heerlijke eten wat wij u serveren.

 

Buiten een BBQ boot, zijn onze boten ook een partyboot of borrelboot. U kunt zeker feesten en dansen omdat onze partyboten een groot open buitendek hebben. De partyboot wordt ingericht zoals u dat wenst. Van diner tot dansvloer. De boten beschikken over professionele geluidsapparatuur, die gratis gebruikt mag worden.


DIVERSE ARRANGEMENTEN


Onze barbecue arrangementen variëren en zijn geschikt voor diverse feesten en partijen. U kunt kiezen voor een standaard menu, maar ook uit een zeer deluxe menu. Wij hebben onze arrangementen voor u op een rijtje gezet:

 • BBQ Populair: Het standaard menu
 • BBQ Deluxe: complete barbecue met het beste vlees en vis
 • BBQ Halal: een BBQ pakket dat voldoet aan de Halal-richtlijnen
 • BBQ Marina: speciaal vis menu
 • BBQ Vega: vegetarisch menu


Hoe onze klanten ons ervaren

BBQ Boot Utrecht 6
Google reviews

Verschillende soorten schepen

BBQ Boot Utrecht 5

Wij hebben verschillende soorten schepen voor een heerlijke rondvaart of partyboot. Het ligt er aan, hoe groot uw gezelschap is. Onze kleinste boot is een rondvaartboot voor de grachtengordel, deze kan 75 mensen huisvesten. Het grootste schip is onze Partycruiser 2. Hier op kunnen 700 mensen tegelijkertijd rond varen. Onze partycruiser 1, voor maximaal 600 mensen, is een perfect rondvaartboot “grachtenvaarders” voor een dancefeest of voor de organisatie van een evenement dat niemand ooit zal vergeten.


Uiteraard hebben wij nog meer schepen, die verschillende groottes hebben en tussen onze kleinste en grootste boot in liggen. Dit betekent dat er voor iedereen een passend schip te vinden is, waar je heerlijk kunt barbecueën op het water bij Rotterdam op de BBQ boot Rotterdam.

Huur de BBQ-boot Utrecht

BBQ Boot Utrecht 5

Wilt u heerlijk eten met op de achtergrond de historische centrum van Utrecht? Vraag dan direct een offerte aan voor onze BBQ boot in Utrecht, ook voor uw vrijgezellenfeest, high tea of als sloepdelen Utrecht kunt u bij ons terecht.

 

Wilt u eerst nog meer informatie ontvangen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij geven graag informatie voor de mogelijkheden rondom onze

partyboot, salonboot of borrelboot.

Veel gestelde vragen

BBQ Boot Utrecht 9
Waarom een feest vieren op een BBQ boot?

Een BBQ boot in Amsterdam is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl u over het ‘t IJ van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld; het eten, drinken. Het nautisch team en horeca personeel zijn allemaal inbegrepen bij de prijs.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Hoe huur ik een BBQ boot in Amsterdam?

U kunt via onze website een offerte aanvragen om een BBQ boot in Amsterdam te huren. Wilt u meer informatie over onze arrangementen en de opties om boten te huren in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de opties.

Welke arrangementen zijn er?

Als u U kunt kiezen uit diverse arrangementen voor een BBQ Boot in Amsterdam. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet:

 • BBQ Populaire: het standaard menu
 • BBQ Deluxe; complete BBQ met het vlees en vis
 • BBQ Halal; een BBQ pakket dat voldoet aan de halal richtlijnen
 • BBQ Kids; speciaal een menu voor de kinderen
 • BBQ Marina; Speciaal vis menu
 • BBQ Vega; een vegetarisch BBQ menu

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Welke andere boten kan ik huren?

Het is uiteraard mogelijk om een BBQ boot in Amsterdam te huren maar u kunt ook kiezen om met de BBQ boot naar een nadere stad, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of zelfs naar België te varen. Tevens bieden wij ook andere boten aan, zoals onze partyboot of borrelboot.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

BBQ Boot Utrecht 10

Vraag een vrijblijvende offerte aan

BBQ Boot Utrecht 11

© Eventophetwater.nl – Sitemap

BBQ Boot Utrecht 12
Scroll naar boven