Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren bij Event op het Water is zeker de moeite waard en zeer uniek. Een zakelijk evenement organiseren op een boot is anders dan u gewent ben en is bij ons zeer populair. We hebben al vele bezoekers mogen verwelkomen op één van onze boten. Wij varen door de hele Benelux vanaf 10 tot wel 700 personen. Een vaart bij ons aan boord is echt de moeite waard om mee te maken. Onze koks bereiden de gerechten live voor u aan boord tijdens de vaart.

(4,9) FANTASTISCH – (24) BEOORDELINGEN

Bedrijfsuitje


Een bedrijfsuitje organiseren? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is DE varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Bedrijfsevent

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

de Hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

bedrijfsuitje

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 50 00

info@eventophetwater.nl

Genieten van de beste service, een heerlijk drankje, het betoverende uitzicht en uw gezelschap? Ook voor een bedrijfsevent bent u bij ons aan het juiste adres. Een geheel verzorgde vaart, het zal u aan niets ontbreken, we regelen alles voor u. U wensen staan voorop!


We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er een internationale scheepsbar, een muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting aanwezig. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker van kunt genieten. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

Veelgestelde vragen

Bedrijfsuitje 5
Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten rondvaartboot kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Deze rondvaartboot biedt al plaats vanaf 10 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Bedrijfsuitje 6

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Bedrijfsuitje 7

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Bedrijfsuitje 8
Scroll naar boven