previous arrow
next arrow
Slider

Bedrijfsuitje

Genieten van de beste service, een heerlijk drankje, het betoverende uitzicht en uw gezelschap? Ook voor een bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Een geheel verzorgde vaart, het zal u aan niets ontbreken, we regelen alles voor u. U wensen staan voorop!

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er een internationale scheepsbar, een muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting aanwezig. De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat is mogelijk, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker van kunt genieten. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken.

previous arrow
next arrow
Slider
Buffet Arrangementen
Diner arrangementen
walking diner arrangementen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

OFFERTE AANVRAGEN