Dineren aan boord

Bent u opzoek naar een unieke locatie voor een heerlijk diner om nooit te vergeten? Dat kan aan boord bij Event op het Water. Wij zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling met passagiersboten. Wij hebben een ruim aanbod van boten door de hele Benelux. Wij hebben al plek vanaf 10 passagiers tot wel 700 passagiers. Aan boord bij Event op het Water heeft u de mogelijk om lekker te genieten van het uitzicht! We werken samen met een uitstekende cateraar waar u culinair van zult gaan genieten!

(4,5) fantastisch – (24) BEOORDELINGEN

Dineren op een prachtige locatie


Wilt u lekker dineren met uw gezelschap op een unieke locatie? Dat kan bij Event op het Water, wij zijn DE varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen dineren aan boord

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

de hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

dineren aan boord

vanaf 49,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 50 00

info@eventophetwater.nl

Heeft u iets te vieren en wilt u eens wat anders? Geniet dan van dineren aan boord met uw gasten. Varen onder het genot van een drankje tijdens een heerlijk diner, genietend van het uitzicht samen met uw gasten, wat wilt u nog meer?

We varen door de hele Benelux en hebben verschillende schepen, geschikt voor groepen van 10 tot 700 personen. Tijdens mooi weer bestaat de mogelijkheid op het grote buitendek te dineren. Geniet tijdens het varen van een speciaal voor u samengesteld diner of van een uitgebreid buffet. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons, we staan voor u klaar! De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken!

Veelgestelde vragen

Dineren aan boord 5
Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten rondvaartboot kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Deze rondvaartboot biedt al plaats vanaf 10 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Dineren aan boord 6

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Dineren aan boord 7

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Dineren aan boord 8
Scroll naar boven