Partboot Utrecht

Varen over de lek met partyboot Utrecht


De partyboot van Utrecht is de partyboot van Event op het Water. Wij hebben verschillende varende evenementenlocaties door heel Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnen- als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is? Event op het Water maakt het mogelijk.

Eigenschappen Partyboot Utrecht

vanaf 20 personen

vanaf 4 uur

Utrecht & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

Nautische Bemanning

Horeca personeel

Lounge meubilair

Havengelden

Optioneel

Culinaire snacks

Extra vaaruur

Thema decoratie

Entertainment

vanaf 32,95 p.p.


Onvergetelijke ervaring

Betaalbare prijzen

Goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

Partyboot Utrecht is een grote, doch zeer intieme boot die uitermate geschikt is voor familiefeesten. De centrale ruimte is onderverdeeld in twee gedeelten, waardoor het kletsen en dansen elkaar niet in de weg zitten. Benedendeks vindt u een kleine intieme bar en als kers op de taart heeft de boot twee buitendekken.Deze varende evenementenlocatie in Amsterdam en Utrecht heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek.

Kwalitatieve partyboot in Utrecht huren?

De varende evenementenlocatie Partyboot Utrecht is een verrassend veelzijdig schip dat plaats biedt aan 200 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en Utrecht en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

 • feesten
 • recepties
 • bedrijfsuitjes
 • huwelijken en trouwfeesten
 • jubilea
 • bedrijfspresentaties

Kenmerken

 • borrel tot 200 personen
 • buffet tot 200 personen
 • zittend diner tot 200 personen
 • flexibel interieur
 • groot buitendek
 • internationale scheepsbar
 • muziekinstallatie
 • aparte dames- herentoilet
 • verwarming
 • feestverlichting
 • DJ meubel
 • unieke evenementenlocatie van Amsterdam en Utrecht en omstreken

Drank- en dinerarrangementen

Partyboot Utrecht is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Bekijk bij ‘onze partners’ om een feest of event naar eigen smaak in te richten. Of bekijk onze pagina voor BBQ boot.

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’.

Hoe onze klanten ons ervaren

Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

Alles kan én mag!

Partyboot Utrecht 1

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Veel gestelde vragen

Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen en vraag een offerte aan.

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Rotterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Rotterdam. Deze zogeheten Rondvaart kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Rotterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere arrangementen

Partyboot Utrecht 2

borrelboot

partyboot

bBq boot

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Vraag een offerte aan

Partyboot Utrecht 3

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Partyboot Utrecht 4
Offerte aanvragen
Scroll naar top