Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

  • Vijf Partyboten (25-240 personen)

  • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

  • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

  • Betaalbare prijzen

  • Gericht op kwaliteit & service

Offerte aanvragen

Partyboot in Utrecht huren?

Partyboot Utrecht
Partyboot Utrecht
Partyboot Amsterdam

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Offerte aanvragen
Arrangementen
Hoeveel kost het huren van een partyboot in Utrecht?

Het huren van een partyboot in Utrecht bij Event op het water is al mogelijk vanaf 290 euro per uur. Inbegrepen in deze prijs zijn diverse basisfaciliteiten, waaronder een complete audiovisuele installatie, loungemeubilair en barfaciliteiten. De exacte prijs hangt af van uw wensen. Vraag daarom gerust een offerte aan als u nieuwsgierig bent naar de kosten. We kunnen u garanderen dat al onze prijsvoorstellen betaalbaarder zijn dan onze concurrenten.

Welke arrangementen zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, deze zijn te onderscheiden in diner arrangementen en drank arrangementen. Een kleine greep uit onze diner arrangementen: buffet, BBQ, hapjes, ontbijt, lunch, walking dinner en high tea arrangement. Speciale drank arrangementen zijn onder andere een wijnproeverij, speciaal bierenproeverij en cocktail cruise arrangement. Bekijk onze arrangementenpagina op onze website voor meer informatie per arrangement.

Hoeveel gasten kunnen er maximaal op de partyboot?

Op de speciale partyboot in Utrecht kunnen maximaal 200 gasten tafelen. Omdat de partyboot relatief klein is (in vergelijking met onze andere partyboten) wordt de sfeer al snel als intiem en knus ervaren. Daarnaast bieden we ook andere grotere partycruisers te huur aan. Die zijn geschikt voor maximaal 700 personen.

Waarom uw feest geven op een partyboot?

Uw verjaardag, receptie, bedrijfsuitje, trouwfeest of jubilea vieren op een partyboot van Event op het water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s over de Vecht in Utrecht. En ondertussen geniet u heerlijk van een drankje, het uitzicht over het water en uw gasten. Nieuwsgierig geworden naar het huren van een partyboot in Utrecht? Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden.

vaarlocaties
vaargebieden
EohW
EohW
EohW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

OFFERTE AANVRAGEN