Partyboot Utrecht

De partyboot Utrecht is de evenementenlocatie van Utrecht. Vooral in de zomer is onze partyboot erg populair. We bestaan sinds 2017 en sinds 2017 hebben wij al heel veel tochten mogen maken met verschillende klanten van ons. Wij proberen u en uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bezorgen tegen een betaalbare prijs. U kunt al bij ons terecht vanaf 20 personen tot maximaal 700 personen.

(4,4) ERG GOED – (51) BEOORDELINGEN

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

Varen over de lek met partyboot Utrecht


De partyboot van Utrecht is de partyboot van Event op het Water. Wij hebben verschillende varende evenementenlocaties door heel Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnen- als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is? Event op het Water maakt het mogelijk.

Eigenschappen Party boot huren Utrecht

vanaf 20 personen

vanaf 4 uur

Utrecht & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

ema decoratie

entertainment

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(030) 207 29 42

info@eventophetwater.nl

Partyboot Utrecht is een grote, doch zeer intieme boot die uitermate geschikt is voor familiefeesten. De centrale ruimte is onderverdeeld in twee gedeelten, waardoor het kletsen en dansen elkaar niet in de weg zitten. Benedendeks vindt u een kleine intieme bar en als kers op de taart heeft de boot twee buitendekken.Deze varende evenementenlocatie in Amsterdam en Utrecht heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek.

KWALITATIEVE PARTYBOOT IN UTRECHT HUREN?


Deze varende evenementenlocatie is een verrassend veelzijdig schip dat plaats biedt aan 200 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en Utrecht en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

 • feesten
 • recepties
 • bedrijfsuitjes
 • huwelijken en trouwfeesten
 • jubilea
 • bedrijfspresentaties

KENMERKEN


 • borrel tot 200 personen
 • buffet tot 200 personen
 • zittend diner tot 200 personen
 • flexibel interieur
 • groot buitendek
 • internationale scheepsbar
 • muziekinstallatie
 • aparte dames- herentoilet
 • verwarming
 • feestverlichting
 • DJ meubel
 • unieke evenementenlocatie van Amsterdam en Utrecht en omstreken

DRANK- EN DINERARRANGEMENTEN


Partyboot Utrecht is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Bekijk bij ‘onze partners’ om een feest of event naar eigen smaak in te richten. Of bekijk onze pagina voor BBQ boot.

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘arrangementen’.

Hoe onze klanten ons ervaren

Partyboot Utrecht 5
Google reviews

Alles kan én mag!

Partyboot Utrecht 6

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Veel gestelde vragen

Partyboot Utrecht 7
Waarom een feest vieren op een partyboot van Event op het Water?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen en vraag een offerte aan.

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de partyboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Rotterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Rotterdam. Deze zogeheten Rondvaart kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Rotterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Rotterdam?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Partyboot Utrecht 8

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Partyboot Utrecht 9

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Partyboot Utrecht 10
Scroll naar boven