Partyboot Utrecht

De Partyboot Utrecht is de evenementenlocatie van Utrecht. Vooral in de zomer is onze partyboot erg populair. We bestaan sinds 2017 en hebben sinds 2017 hebben wij al heel veel tochten mogen maken met verschillende klanten van ons. Wij proberen u en uw gezelschap een onvergetelijke ervaring te bezorgen tegen een betaalbare prijs. U kunt al bij ons terecht vanaf 10 personen tot maximaal 700 personen.


Geschreven door Tom, expert op het water.

Reserveer eenvoudig onze PartyBoten

Onvergetelijke Ervaringen met Lokale Expertise en Gastvrijheid

De beste feesten vier op je eigen Partyboot Utrecht

Waarom een saai café ingaan als je ook als groep kunt staan te genieten op jullie compleet eigen Partyboot (!) Inclusief verzorgende schipper. Tijd om eens écht te genieten!


Wij hebben verschillende schepen in ons assortiment Voor kleine groepen tot 250 personen en 2 grote evenementenschepen waar wij plaats hebben tot wel 700 personen.

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem van contact met ons op!

Kom in contact!

030 207 29 42

10 tot 700 personen

Utrecht en omstreken

Vanaf 2 uur vaartijd


Inclusief

  • bemanning
  • horeca personeel
  • lounge meubilair


Optioneel

  • culinaire snacks
  • extra vaaruur
  • theme decoratie


Bedrijfsuitje

Feesten op het water

Varen over de lek met Partyboot Utrecht

De partyboot van Utrecht is de partyboot van Event op het Water. Wij hebben verschillende varende evenementenlocaties door heel Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnen- als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht is? Event op het Water maakt het mogelijk.

Duur: vanaf 4 uur

De vetste feesten op een boot!

BEKIJK ONZE Boten IN Utrecht

Kies je Partyboot in Utrecht

Met onze lokale expertise en warme gastvrijheid, zorgen wij voor een geweldige ervaring op al onze boottochten. De tocht door Utrecht die wij bieden is altijd een privé ent incl. schipper. Bij ons zit je dus niet op een tour boot tussen de toeristen en wij gebruiken geen standaard rondvaartboten.

Hieronder staan een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Maar geen paniek, alles is mogelijk wij zijn niet gebonden aan een vaste route. Wil jij ergens anders op- of afstappen in de stad of wil je een arrangement voor eten of drinken toevoegen? Laat het ons weten.

Luxe sloep Utrecht

Luxe sloep

De luxe sloepen zijn zowel open als overdekt. De sloepen zijn ideaal voor een feestje aan boord. Geniet met een lekker muziekje van de prachtige grachten van Amsterdam onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje.

Duur

Vanaf 1,5 uur

Vaargebied

Grachten Utrecht

Min/Max

10-40 personen

Bemanning

incl. schipper

Inclusief

bier, wijn & fris

Vanaf € 69,95 p.p. incl. btw

Luxe salonboot

Salonboten zijn luxer dan de sloepen en hebben een klassiekere uitstraling van binnen. Een salonboot is altijd overdekt. Bij een aantal van onze salonboten kan het panorama dak open. Alle salonboten zijn voorzien van een toilet.

Duur

Vanaf 1,5 uur

Vaargebied

Grachten Utrecht

Min/Max

10-70 personen

Bemanning

incl. schipper

Inclusief

bier, wijn & fris

Vanaf € 69,95 p.p. incl. btw

Passagiersboot

Wil je een fantastische boottocht voor een grote groep? Muziek, entertainment of aankleding. Alles is mogelijk voor een onvergetelijke rondvaart op het IJ. Vier jouw feest of evenement op een unieke locatie met een fantastische sfeer.

Duur

Vanaf 4 uur

Vaargebied

Amsterdam Rijnkanaal

De Kromme Rijn

De Vecht

Min/Max

40-250 personen