De Leukste Partyboot
op het water!

De Partyboot van Event op het Water is perfect om er een knalfeest van te maken. Wij van Event op het Water zijn niet voor niks de nummer één op het gebied van bemiddeling van passagiersboten zoals een partyboot huren. We hebben ruime ervaring in het ondersteunen en faciliteren van de perfecte partyboat tocht. Wij willen u en uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen tegen een betaalbare prijs. U kunt bij ons voordelig een partyboot huren!


Geschreven door Tom, expert op het water.

Reserveer eenvoudig onze PartyBoten

Onvergetelijke Ervaringen met Lokale Expertise en Gastvrijheid

De beste feesten vier op je eigen Partyboot

Waarom een saai café ingaan als je ook als groep kunt staan te genieten op jullie compleet eigen Partyboot (!) Inclusief verzorgende schipper. Tijd om eens écht te genieten!


Wij hebben verschillende schepen in ons assortiment Voor kleine groepen tot 250 personen en 2 grote evenementenschepen waar wij plaats hebben tot wel 700 personen.

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem van contact met ons op!

Kom in contact!

088 795 50 00

10 tot 700 personen

De hele randstad

Vanaf 2 uur vaartijd


Inclusief

 • bemanning
 • horeca personeel
 • lounge meubilair


Optioneel

 • culinaire snacks
 • extra vaaruur
 • theme decoratie


Bedrijfsuitje

Feesten op het water

Een avond om nooit te vergeten op de Partyboot

Een partyboot van Event op het Water is de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Duur: vanaf 2 uur

De vetste feesten op een boot!

Heerlijk genieten op het water

Allerlei feestelijke gelegenheden!

Iedere partyboot is geschikt voor allerlei soorten feesten en events in de omgeving van onder andere Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wat de gelegenheid van het feestje ook is, met kleine of met grote groepen. Misschien zijn u en uw partner 25 jaar getrouwd en zoekt u een unieke locatie voor een spetterend feest met veel genodigden.

Maar ook voor een klein intiem feestje of een personeelsfeest voor 80 personen is een boot een zeer geschikte feest locatie. Wij bieden namelijk een verscheidenheid aan partyschepen voor vele personen aan. Van een partyboot voor maximaal 700 personen tot een kleine feestboot waar op maximaal 100 personen van een rondvaart kunnen genieten.

Alles is geregeld

Alle ingrediënten voor spetterende boot feesten

Iedere partyboot biedt alle ingrediënten voor een spetterend feest aan boord. Zo beschikken al onze schepen over professionele audiovisuele apparatuur. Ook aan barfaciliteiten ontbreekt het iedere partyboot niet. Wilt u een heerlijk glaasje fris, of is een biertje of wijntje meer naar wens? Geef het gerust door aan de barman of vrouw van de feestboot in bijvoorbeeld Amsterdam. Diegene maakt graag een verfrissend drankje voor u klaar.

"We hebben met ons bedrijf een rondvaart door de grachten van Amsterdam gehad. Gelukkig hadden we de mazzel dat het prachtig weer was. We hebben enorm genoten van het de heerlijke versbereide BBQ en heerlijk gekoelde drankjes.

Echt een aanrader om met Event op het Water te gaan varen!"

Eric de graaF

CEO, TK Koeriers

Eric

Genieten op de Maas

Partyboot huren in Rotterdam

Ligt Rotterdam je meer dan onze hoofdstad As? Dan kun je er ook voor kiezen om een partyboot te huren in Rotterdam! Vaar rond in de Rotterdamse haven met uitzicht op de indrukwekkende skyline van de Maasstad. Niet alleen kun je daar op het water van een mooi feestje genieten, je geniet ook nog eens van talloze bezienswaardigheden.


Wat dacht je bijvoorbeeld van de 305 meter lange Van Brienenoordbrug? En wat dacht je van de Erasmusbrug en het Scheepvaartkwartier? Rondvaren op een feestboot in Rotterdam met Event op het Water is een complete ervaring.

Heerlijk genieten op het water

Partyboot huren in Utrecht

Naast onze hoofdstad en havenstad leent ook Utrecht zich uitstekend voor een evenement op een partyboot. Wie met een boot langs de terrassen aan de mooie Oude gracht vaart, trekt al snel veel bekijks. Zo’n speciale rondvaart is dan ook jaloersmakend! Geniet van een mooie samenkomst op het water in het sfeervolle Utrecht, terwijl de Domtoren op de achtergrond schittert.

Wat zeggen gasten over ons?

Onze gasten spreken uit over hun ervaring. Laat ons uiteraard weten of jullie van de belevenis hebben genoten!

"Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!"
Shawny Perrier
"Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van"
Gilliano van Kallen
"Geweldig ervaring! Ons bedrijfsuitje was goed verzorgd. Personeel en communicatie verliep goed!"
Pierre Bilongo
Partycruiser

Ook met slecht weer kan er geweest worden!

Onze partyboot in het kort

Voor we inhoudelijk alle opties van de partyboot bespreken, noemen we graag de belangrijkste punten in het kort. Op basis van deze informatie kunt u overwegen om direct een offerte op te vragen voor een partyboat huren. Voor meer informatie kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Partyboot huren voor 10-700 personen

Het verschil in groepsgrootte lijkt wel heel groot, maar elke omvang is mogelijk! Doordat wij meerdere schepen in ons aanbod hebben, kunt u bij ons terecht voor zowel een kleine partyboot huren als een hele grote. Wij adviseren graag over onze vloot en locaties op basis van uw wensen. Stel u wilt met de partyboot 20 personen een leuke middag bezorgen, dan kan het zijn dat we een andere boot aanraden dan bijvoorbeeld de partyboot 50 personen of 100 personen.

Partyboat huren met binnen- en buitenruimte

Bij veel outdoor evenementen organiseren maken mensen zich zorgen over het weer. Logisch, want zelfs in de zomer is in Nederland de zon niet gegarandeerd. Wij beschikken over een partyboat met zowel zalen binnen als een groot buitendek. Voor een kleine partyboot huren Amsterdam beschikken wij over een boot waarvan het dak open en dicht kan.

Luxe maar goedkope partyboot huren

De prijs van een partyboat huren is zeker niet hoog, maar wij streven altijd naar een luxe ervaring bieden. Stel u wilt op de partyboot 30 personen ontvangen, dan zou u de partyboot Amsterdam kunnen overwegen. Deze boot biedt voldoende ruimte en veel luxe. Doordat de opstapplaats op loopafstand van het centraal station in Amsterdam is, is de boot makkelijk bereikbaar. Voor de invulling van de borrel, BBQ of party gaan we graag het gesprek aan. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren op basis van onze ervaring.

Op welke locatie een partyboot huren?

Wanneer u voor de partyboot 50 personen of meer gaat uitnodigen, is de kans groot dat niet iedereen uit dezelfde stad komt. Daarover vertellen wij graag nog wat meer. Veel mensen denken dat een partyboat huren overal kan, maar dit is zeker niet waar. De locatie bepaalt enorm de sfeer en het succes van he evenement. Vandaar dat wij toplocaties zoals Amsterdam, Utrecht en Rotterdam aanbevelen. Onze grotere schepen kunnen ook de grens over en bijvoorbeeld als partyboot België ingezet worden. Voor de locatie bepalen van de partyboot huren hebben wij ook zeker tips. Neem daarvoor dus contact op.

Zoveel mogelijkheden van een partyboot huren!

Bedrijfsfeest, diner, BBQ, party, verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wij zetten onze boten heel divers in en ieder gezelschap is altijd weer blij verrast. Wat we vaak zien is dat mensen het als een verrassing inzetten. Dus een team van een bedrijf spreekt af op centraal station Amsterdam waarna de organisator aangeeft waar iedereen heen moet lopen. Of de boot is op een vrijgezellenfeest in Amsterdam ineens de plek waar het feest plaats gaat vinden. Kortom, de partyboot huren is één, hoe u deze verder presenteert op uw evenement is een tweede. Ook over die beleving denken we graag mee.

 

Vraag nu een offerte op voor de partyboat huren! Neem contact op als u vooraf nog vragen heeft. Als specialist in partyboot verhuur helpen we graag.

Naast het partyboot concept hebben wij ook het rondvaart concept. Wij varen in verschillende plaatsen maar voornamelijk in Rondvaart Amsterdam, Rondvaart Rotterdam & Rondvaart Utrecht.

Partyboot huren bij Event op het Water

Een boot huren voor een speciale aangelegenheid in de regio Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? We heten u graag van harte welkom aan boord bij Event op het water. Op één van onze boten in Nederland feest vieren, wie wil dat nou niet? Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal.

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Daarnaast is een evenement op één van onze schepen er een waarmee u ongetwijfeld opvalt. Men viert immers niet dagelijks feest op een boot met 10 tot 700 personen. Geniet heerlijk van een drankje, het uitzicht vanaf het partyschip en uw gezelschap. Wij bieden alle ingrediënten die de avond compleet maken. Van een diner arrangement tot professionele audiovisuele apparatuur.

Waarom een partyboat huren bij Event op het Water? We zetten de voordelen van een drijvende feest locatie in Nederland voor u op een rij:

 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Iedere boot is goed aangekleed. Daarnaast bieden we goede service en voortreffelijk eten
 • De prijzen van de partyboot zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Partyschip geschikt voor allerlei gelegenheden en 10-700 personen. Van personeelsfeest tot rondvaart tijdens een vrijgezellenfeest
 • Verscheidenheid aan arrangementen op de drijvende feest locatie
 • Door heel Nederland. Waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboat is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot in Amsterdam en Rotterdam

U kunt onze partyboot in Amsterdam en Rotterdam huren. Naast varen door de Amsterdamse grachten op een prachtig schip, kunt u op de deze drijvende feest locatie dus ook varen door Rotterdam. Bijvoorbeeld door de haven.

In de havens van Rotterdam is veel te zien, omdat er dag en nacht hard gewerkt wordt. Als u tijdens het feestje op het schip liever door een andere stad vaart kan dat natuurlijk ook. Heerlijk varen door Arnhem, Utrecht of Den Bosch. Of misschien wilt u tijdens het event wel naar België met de boot? Neem gerust contact op voor meer info hierover.

Partyboot huren in Amsterdam

Partyboat huren in Amsterdam? Op een mooie partyboot rondvaren over de Amsterdamse grachten en het IJ, het zal voor de meeste mensen een ervaring zijn waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Door zo’n partyboat bij Event op het Water te huren kun jij een select groepje mensen in Amsterdam die mooie ervaring bezorgen. Dankzij onze samenwerking met een rederij in Amsterdam kunnen wij voor uiteenlopende evenementen en groepen mensen een geschikte feestboot in Amsterdam regelen. Deze boten worden vervolgens voorzien van professionele geluidsapparatuur en een door uzelf uitgekozen arrangement.

Partyboot Rotterdam

Feesten op het buitendek!

Lekker borrelen of BBQ’en?

Wilt u in de regio Rotterdam of Amsterdam een tochtje maken op de Borrelboot, of op de BBQ boot? Ook dan helpen we u graag verder. Deze arrangementen zorgen voor het complete pakket. Zo genieten je gasten bij het BBQ arrangement van lekker vers bereid vlees aan boord. Niemand zal met honger naar huis gaan. Op zoek naar een mooie locatie voor een bedrijfsborrel? Dan biedt ons borrelarrangement alles wat je nodig hebt! Met gekoelde drankjes en lekkere snacks is dit gegarandeerd een unieke ervaring.

We zien u graag aan boord!

Feestboot huren al vanaf 10 personen

Bij Event op het Water is het mogelijk voor zowel kleinere als grotere groepen mensen een feestboot te huren. Wij bieden namelijk diverse soorten partyboten aan. Zo kun je bij ons terecht voor een rondvaartboot, die ruimte biedt aan 10 tot 75 personen. Voor grotere groepen is een van onze partyboten beter geschikt. Daar kunnen namelijk 50 tot wel 250 personen op. Wil je echt eens lekker uitpakken? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan een partycruise schip te huren. Zo’n feestboot biedt wel ruimte voor 200 tot maar liefst 700 personen. Hoe gek weet jij het te maken?

Bekijk ons aanbod en huur een partyboot

Geeft u binnenkort een party in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht maar weet u nog niet op welke feestlocatie? Huur een partyboot in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht en bezorg de gasten een onvergetelijke avond dankzij de vele arrangementen. Maak een keuze uit de verschillende boten die wij te huur aanbieden. Een groot, klein of gemiddeld partyschip? Vraag een offerte aan en geniet op één van onze prachtige partyschepen.

Wenst u meer info over de partyschepen die wij aanbieden, bijvoorbeeld over het aantal personen dat op een schip kan? Of over het huren van een van onze schepen met bijpassend arrangement voor bijvoorbeeld een personeelsfeest? Neem gerust eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn Event op het water: dé unieke feestlocatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en omstreken.

Bedrijfsuitje

Unieke ervaring!

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bereken de prijs voor uw Partyboot

Vanaf 10 tot wel 700 personen!