Partyboot huren

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Partyboot 1

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

EohW

Partyboot huren voor een speciale aangelegenheid in de regio Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? We heten u graag van harte welkom aan boord bij Event op het water. Op één van onze boten in Nederland feest vieren, wie wil dat nou niet? Hierbij staan uw wensen te allen tijde centraal.

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Daarnaast is een evenement op één van onze schepen er een waarmee u ongetwijfeld opvalt. Men viert immers niet dagelijks feest op een boot met 100 tot 700 personen. Geniet heerlijk van een drankje, het uitzicht vanaf het partyschip en uw gezelschap. Wij bieden alle ingrediënten die de avond compleet maken. Van een diner arrangement tot professionele audiovisuele apparatuur.

Partyboot huren bij

Event op het Water

Waarom een partyboot huren bij Event op het Water? We zetten de voordelen van een drijvende feest locatie in Nederland voor u op een rij:

 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Iedere boot is goed aangekleed. Daarnaast bieden we goede service en voortreffelijk eten
 • De prijzen van de partyboot zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Partyschip geschikt voor allerlei gelegenheden en 100-700 personen. Van personeelsfeest tot rondvaart tijdens een vrijgezellenfeest
 • Verscheidenheid aan arrangementen op de drijvende feest locatie
 • Door heel Nederland. Waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Leiden
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een party op een boot? Bekijk het aanbod of neem direct contact met ons op voor meer info over een bepaalde partyboot. Of vraag een vrijblijvende offerte Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Allerlei feestelijke aangelegenheden

Iedere partyboot is geschikt voor allerlei soorten feesten en events in de omgeving van onder andere Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wat de gelegenheid van het feestje ook is, met kleine of met grote groepen. Misschien zijn u en uw partner 25 jaar getrouwd en zoekt u een unieke locatie voor een spetterend feest met veel genodigden.

Maar ook voor een klein intiem feestje of een personeelsfeest voor 80 personen is een boot een zeer geschikte feest locatie. Wij bieden namelijk een verscheidenheid aan partyschepen voor vele personen aan. Van een partyboot voor maximaal 700 personen tot een kleine feestboot waar op maximaal 100 personen van een rondvaart kunnen genieten.

U en uw gasten zijn verzekerd van een waanzinnige boottocht én evenement

Alle ingrediënten voor een spetterend festijn

Iedere partyboot biedt alle ingrediënten voor een spetterend feest aan boord. Zo beschikken al onze schepen over professionele audiovisuele apparatuur. Ook aan barfaciliteiten ontbreekt het iedere partyboot niet.

Wilt u een heerlijk glaasje fris, of is een biertje of wijntje meer naar wens? Geef het gerust door aan de barman of vrouw van de feestboot. Diegene maakt graag een verfrissend drankje voor u klaar.

Diverse arrangementen op de feestboot

U kunt voor de party op het feestboot kiezen uit een verscheidenheid aan arrangementen. Zo kunt u voor uw party een keuze maken uit vele diner arrangementen en drank arrangementen. Van een ontbijt arrangement en walking dinner arrangement tot aan het deluxe drank arrangement voor tijdens het varen op de partyboot.

Voor het diner arrangement op de partyboot kunt u een keuze maken uit de volgende arrangementen:

 • Buffet
 • BBQ
 • Hapjes
 • Ontbijt
 • High tea
 • Zoetigheden
 • Lunch
 • Walking dinner
 • Food court

Drank arrangementen:

 • Basic
 • Premium
 • Deluxe
 • Speciaal bieren proeverij
 • Wijnproeverij
 • Champagne cruise
 • Gin-tonic cruise
 • Cocktail cruise

Alles kan én mag!

Partyboot 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot 3

Partyboot in Amsterdam en Rotterdam

U kunt onze partyboot in Amsterdam en Rotterdam huren. Naast varen door de Amsterdamse grachten op een prachtig schip, kunt u op de deze drijvende feestlocatie dus ook varen door Rotterdam. Bijvoorbeeld door de haven.

In de havens van Rotterdam is veel te zien, omdat er dag en nacht hard gewerkt wordt. Als u tijdens het feestje op het schip liever door een andere stad vaart kan dat natuurlijk ook. Heerlijk varen door Arnhem, Utrecht of Den Bosch. Of misschien wilt u tijdens het event wel naar België met de boot? Neem gerust contact op voor meer info hierover.

Lekker borrelen of BBQ’en?

Wilt u in de regio Rotterdam of Amsterdam een tochtje maken op de Borrelboot, of op de BBQ boot? Ook dan helpen we u graag verder. Lees op de website meer over deze mogelijkheden.

We zien u graag aan boord!

Bekijk ons aanbod en huur een partyboot

Geeft u binnenkort een party in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht maar weet u nog niet op welke feestlocatie? Huur een partyboot en bezorg de gasten een onvergetelijke avond dankzij de vele arrangementen. Maak een keuze uit de verschillende boten die wij te huur aanbieden. Een groot, klein of gemiddeld partyschip? Vraag een offerte aan en geniet op één van onze prachtige partyschepen.

Wenst u meer info over de partyschepen die wij aanbieden, bijvoorbeeld over het aantal personen dat op een schip kan? Of over het huren van een van onze schepen met bijpassend arrangement voor bijvoorbeeld een personeelsfeest? Neem gerust eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zijn Event op het water: dé unieke feestlocatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en omstreken.

Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: een partyboot is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere partyboten

Partyboot 4
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Partyboot Rotterdam
PARTYBOOT ROTTERDAM
Partycruiser 2
PARTYCRUISER 2

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Scroll naar top