Partyboot Amsterdam

Bij Event op het Water hebben wij verschillende arrangementen waaronder de Partyboot Amsterdam. Dit arrangement is erg populair want in de zomer maanden is er veel vraag naar om feestjes te organiseren. Hoe leuk en uniek is het om een feest te organiseren met uw gezelschap op het buitendek met een lekker muziekje, drankje en een prachtig uitzicht? Wij van Event op het Water maken het mogelijk


Geschreven door Tom, expert op het water.

Reserveer eenvoudig onze PartyBoten

Onvergetelijke Ervaringen met Lokale Expertise en Gastvrijheid

De beste feesten vier op je eigen Partyboot Amsterdam

Waarom een saai café ingaan als je ook als groep kunt staan te genieten op jullie compleet eigen Partyboot (!) Inclusief verzorgende schipper. Tijd om eens écht te genieten!


Wij hebben verschillende schepen in ons assortiment Voor kleine groepen tot 250 personen en 2 grote evenementenschepen waar wij plaats hebben tot wel 700 personen.

Benieuwd naar de voorwaarden? Neem van contact met ons op!

Kom in contact!

020 123 4567 89

10 tot 700 personen

Amsterdam en omstreken

Vanaf 2 uur vaartijd


Inclusief

  • bemanning
  • horeca personeel
  • lounge meubilair


Optioneel

  • culinaire snacks
  • extra vaaruur
  • theme decoratie


Bedrijfsuitje

Feesten op het water

Een avond om nooit te vergeten op de Partyboot Amsterdam

Bent u op zoek naar een spannende en onderscheidende manier om een speciale gelegenheid in Amsterdam te vieren? Varen op de prachtige stadswateren met een Partyboot Amsterdam van Event op het Water is de ideale manier om uw feest te vieren. Het huren van een Partyboat Amsterdam zorgt voor een geweldige ervaring voor u en uw gasten.

Duur: vanaf 4 uur

De vetste feesten op een boot!

BEKIJK ONZE VERSCHILLENDE type boten

Kies je type Partyboot in Amsterdam

Met onze lokale expertise en warme gastvrijheid, zorgen wij voor een geweldige ervaring op al onze boottochten. De tocht door Amsterdam die wij bieden is altijd een privé rondvaart incl. schipper. Bij ons zit je dus niet op een tour boot tussen de toeristen en wij gebruiken geen standaard rondvaartboten.

Hieronder staan een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Maar geen paniek, alles is mogelijk wij zijn niet gebonden aan een vaste route. Wil jij ergens anders op- of afstappen in de stad of wil je een arrangement voor eten of drinken toevoegen? Laat het ons weten. Wij maken direct een scherpe offerte voor je.

Luxe sloep

De luxe sloepen zijn zowel open als overdekt. De sloepen zijn ideaal voor een feestje aan boord. Geniet met een lekker muziekje van de prachtige grachten van Amsterdam onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje.

Duur

Vanaf 2,5 uur