Partyboot Amsterdam

Bij Event op het Water hebben wij verschillende arrangementen waaronder de Partyboot Amsterdam. Dit arrangement is erg populair want in de zomer maanden is er veel vraag naar om feestjes te organiseren. hoe leuk en uniek is het om een feest te organiseren met uw gezelschap op het buitendek met een lekker muziekje, drankje en een prachtig uitzicht? Wij van Event op het Water maken het mogelijk!

(4,4) ERG GOED – (51) BEOORDELINGEN

Event op het Water

“Uw partner om lekker mee te gaan varen”

Los gaan op de partyboot Amsterdam


De partyboot in Amsterdam van Event op het Water is de nummer één varende evenementenlocatie van Nederland. We hebben verschillende boten in Amsterdam en omstreken van 10 personen tot 700 personen. De boten hebben zowel een groot binnen- als buitenruimte. Wij varen ook in andere plaatsen in Nederland. Of het nu Rotterdam, Utrecht of zelfs Arnhem is? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Partyboot huren Amsterdam

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

Amsterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

Partyboot Amsterdam

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

Wilt u een Partyboot in Amsterdam huren voor een feestelijke aangelegenheid? U bent van harte welkom op een van de schepen van Event op het Water. Doordat wij samenwerken met een rederij in de omgeving, beschikken we over een uitgebreid aanbod aan de mooiste schepen. Van een partycruiser die ruimte biedt voor 10 personen tot een partyboot voor een intiemere sfeer die geschikt is voor maximaal 700 personen. De kleinere groepen kunnen kiezen voor de rondvaart Amsterdam of party sloep huren Amsterdam oftewel een Amsterdam salonboot. boot10 Amsterdam

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Dankzij dit ruime aanbod bieden wij voor ieder evenement een passende drijvende feestlocatie in Amsterdam. Laat u en uw gasten verrassen tijdens de boottocht door onder andere de Amsterdamse grachten en de goede arrangementen.

Waarom een Partyboot van Event op het Water huren?

Partyboot Amsterdam 5
 • Wij leveren kwaliteit
 • Goed eten
 • Goede service
 • Mooie aankleding
 • Relatief lage prijzen
 • Wij komen elke afspraak na

Hoe onze klanten ons ervaren

Partyboot Amsterdam 6
Google reviews
Partyboot Rotterdam

VAN 10 TOT 700 PERSONEN OP DE PARTYBOOT IN AMSTERDAM


Het ene evenement in Amsterdam is natuurlijk het andere niet. Welk schip het best bij het event in Amsterdam past, is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren zoals de grootte van de party, het soort event, het aantal genodigden en uw persoonlijke wensen spelen een rol bij de keuze voor een bepaald partyschip. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, kijken we samen met u naar de beste partyboot in Amsterdam.

Event op het Water werkt samen met een grote rederij in Amsterdam. In samenwerking met deze rederij verhuren we schepen voor kleine gezelschappen, maar ook schepen die ruimte bieden voor maximaal 700 personen. Neem contact op en doe een aanvraag, dan helpen we u verder bij het kiezen van de juiste feest boot in Amsterdam.


COMPLEET NAAR EIGEN SMAAK


Iedere partyboot die u kunt huren in Amsterdam is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs van het partyschip. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat kan natuurlijk ook. We bieden onze klanten namelijk ook de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten. Bekijk ‘onze partners’ en bekijk de mogelijkheden om een feest of party naar eigen smaak in te richten. De mogelijkheden van een feest boot in Amsterdam zijn eindeloos.

Partyboot Amsterdam
Partyboot Amsterdam

FEESTBOOT IN AMSTERDAM


Iedere partyboot in Amsterdam beschikt over een tal aan kenmerken die hem tot de locatie maken van een spetterend feest of borrel. De partyboten bieden aan 100 tot 600 personen ruimte voor een borrel, buffet of zittend diner. Naast dat aantal personen beschikt iedere boot over de volgende kenmerken:

 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie
 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie

Alles kan én mag op de partyboot in Amsterdam!

Partyboot Amsterdam 7

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot.

Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Diverse arrangementen op de feest boot in Amsterdam

Partyboot Amsterdam 5

Onze partyboten in Amsterdam zijn geschikt voor diverse drank en diner arrangementen. We werken namelijk samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo beschikken we over diverse drank- en dinerarrangementen. Zodoende kunt u tijdens de rondvaart fijn genieten van een hapje en een drankje. U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Voor het diner kunt u een keuze maken uit de volgende arrangementen, waar u meer informatie over vindt onder onze diner arrangementen:

Dinerarrangementen:

 • Buffet (keuze uit het Iisselmeer, Gouwzee, Deluxe, Bourgondisch, Aziatisch, Italiaans, Tapas, Stamppot, Winters en Vegetarische buffet)
 • BBQ (keuze uit de Populaire, Deluxe, Halal, Kids, Marina en Vega BBQ)
 • Hapjes  (keuze uit het Hapjes menu, Hapjes Deluxe, de Haringschotel, de Kaas & Worstschotel, Bitterballen, Bittergarnituur, Tapas hapjes en Vega hapjes)
 • Ontbijt (een combinatie van verschillende soorten vleeswaren, warme en koude gerechten, fruitsoorten, zoetigheden en vlees- en visgerechten bereid door onze chefs)
 • High tea (keuze uit de Basic High Tea, Premium High Tea en Deluxe High Tea)
 • Zoetigheden (keuze uit Zoetigheden Basic, Zoetigheden Premium en Zoetigheden Deluxe)
 • Lunch (keuze uit ‘Lunch a Lot’, Lunch Plus, Lunch Hot & Cold en ‘gewone’ lunch)
 • Walking dinner (keuze uit All Seasons, Herfst & Winter en Lente & Zomer en een ‘gewone’ Walking Dinner)
 • Food court (keuze uit Tex-Mex, Bella Italia, Mediterraan, Healthy, Oriëntaal en Maatwerk)


Ook kunt u uit verschillende drankarrangementen kiezen, waaronder:

 • Basic
 • Premium
 • Deluxe
 • Speciaal bieren proeverij
 • Wijnproeverij
 • Champagne cruise
 • Gin-tonic cruise
 • Cocktail cruise

Opstaplocaties in Amsterdam

Partyboot Amsterdam 5

De standplaats van de partyboot van Evenementen op het Water is Amsterdam. Wilt u liever ergens anders opstappen dan in de omgeving van Mokum, bijvoorbeeld in Rotterdam? Geef het gerust aan ons door, want in overleg zijn ook andere opstaplocaties dan Amsterdam mogelijk. Geef bij de offerte aanvraag aan dat u liever op een andere locatie op de boot stapt, dan houden wij daar rekening mee.

Jarenlange praktijkervaring, een groot netwerk en inlevingsvermogen maken dat we met elkaar tot het beste resultaat komen!

Partyboot huren in Amsterdam?

Partyboot Amsterdam 5

Bent u voor een feestelijke aangelegenheid nog op zoek naar een unieke, drijvende locatie in Amsterdam die geschikt is voor veel personen? Bekijk de verschillende schepen uit het aanbod van de rederij en vier het feest precies zoals u dat wilt op een partyboot. Inclusief een borrel aan boord, een buffet of een zittend diner. Dat is helemaal aan u.

Meer weten over de mogelijkheden die we bieden, over de arrangementen of over de partyboten van de rederij? Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Varen in Amsterdam zal nooit meer hetzelfde zijn.

Veel gestelde vragen

Partyboot Amsterdam 11
Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is al te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen en vraag een offerte aan.

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Bekijk ook de andere arrangementen

Partyboot Amsterdam 12

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Partyboot Amsterdam 13