Partyboot Amsterdam

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden partyboot Amsterdam

Partyboot Amsterdam 1

Diverse Partyboten (30-250 personen)

Diverse Partycruise schepen (250-700 personen)

Diverse Rondvaartboten (10-75 personen) (Amsterdam)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

View Amsterdam

Wilt u een Partyboot in Amsterdam huren voor een feestelijke aangelegenheid? U bent van harte welkom op een van de schepen van Event op het Water. Doordat wij samenwerken met een rederij in de omgeving, beschikken we over een uitgebreid aanbod aan de mooiste schepen. Van een partycruiser die ruimte biedt voor 700 personen tot een partyboot voor een intiemere sfeer die geschikt is voor maximaal 100 personen.

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Dankzij dit ruime aanbod bieden wij voor ieder evenement een passende drijvende feestlocatie in Amsterdam. Laat u en uw gasten verrassen tijdens de boottocht door onder andere de Amsterdamse grachten en de goede arrangementen.

Waarom een Partyboot van Event op het Water huren?

 • Wij leveren kwaliteit
 • Goed eten
 • Goede service
 • Mooie aankleding: iedere partyboot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en audiovisuele installatie
 • Relatief lage prijzen
 • Wij komen elke afspraak na


Van 100 tot 700 personen

op de partyboot in Amsterdam

Het ene evenement in Amsterdam is natuurlijk het andere niet. Welk schip het best bij het event in Amsterdam past, is afhankelijk van een aantal factoren. Factoren zoals de grootte van de party, het soort event, het aantal genodigden en uw persoonlijke wensen spelen een rol bij de keuze voor een bepaald partyschip. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, kijken we samen met u naar de beste partyboot in Amsterdam.

Event op het Water werkt samen met een grote rederij in Amsterdam. In samenwerking met deze rederij verhuren we schepen voor kleine gezelschappen, maar ook schepen die ruimte bieden voor maximaal 700 personen. Neem contact op en doe een aanvraag, dan helpen we u verder bij het kiezen van de juiste feest boot in Amsterdam.

Feestboot in Amsterdam: onderscheidende kenmerken

Iedere partyboot in Amsterdam beschikt over een tal aan kenmerken die hem tot de locatie maken van een spetterend feest of borrel. De partyboten bieden aan 100 tot 600 personen ruimte voor een borrel, buffet of zittend diner. Naast dat aantal personen beschikt iedere boot over de volgende kenmerken:

 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie
 • Aparte dames- herentoilet
 • Verwarming
 • Feestverlichting
 • DJ meubel

Compleet naar eigen smaak

Iedere partyboot die u kunt huren in Amsterdam is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs van het partyschip. Wilt u liever een eigen indeling maken? Dat kan natuurlijk ook.We bieden onze klanten namelijk ook de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten. Bekijk ‘onze partners’ en bekijk de mogelijkheden om een feest of party naar eigen smaak in te richten. De mogelijkheden van een feest boot in Amsterdam zijn eindeloos.

Alles kan én mag op de partyboot in Amsterdam

Partyboot Amsterdam 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot.

Aan boord van iedere partyboot in Amsterdam is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

verjaardag
Walking

Diverse arrangementen op de feest boot in Amsterdam

Onze partyboten in Amsterdam zijn geschikt voor diverse drank en diner arrangementen. We werken namelijk samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zo beschikken we over diverse drank- en dinerarrangementen. Zodoende kunt u tijdens de rondvaart fijn genieten van een hapje en een drankje. U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Voor het diner kunt u een keuze maken uit de volgende arrangementen, waar u meer informatie over vindt onder onze diner arrangementen:

Diner:

 • Buffet (keuze uit het Ijsselmeer, Gouwzee, Deluxe, Bourgondisch, Aziatisch, Italiaans, Tapas, Stamppot, Winters en Vegetarische buffet)
 • BBQ (keuze uit de Populaire, Deluxe, Halal, Kids, Marina en Vega BBQ)
 • Hapjes  (keuze uit het Hapjes menu, Hapjes Deluxe, de Haringschotel, de Kaas & Worstschotel, Bitterballen, Bittergarnituur, Tapas hapjes en Vega hapjes)
 • Ontbijt (een combinatie van verschillende soorten vleeswaren, warme en koude gerechten, fruitsoorten, zoetigheden en vlees- en visgerechten bereid door onze chefs)
 • High tea (keuze uit de Basic High Tea, Premium High Tea en Deluxe High Tea)
 • Zoetigheden (keuze uit Zoetigheden Basic, Zoetigheden Premium en Zoetigheden Deluxe)
 • Lunch (keuze uit ‘Lunch a Lot’, Lunch Plus, Lunch Hot & Cold en ‘gewone’ lunch)
 • Walking dinner (keuze uit All Seasons, Herfst & Winter en Lente & Zomer en een ‘gewone’ Walking Dinner)
 • Food court (keuze uit Tex-Mex, Bella Italia, Mediterraan, Healthy, Oriëntaal en Maatwerk)

Ook kunt u uit verschillende drank arrangementen kiezen, waaronder:

Drank arrangementen:

 • Basic
 • Premium
 • Deluxe
 • Speciaal bieren proeverij
 • Wijnproeverij
 • Champagne cruise
 • Gin-tonic cruise
 • Cocktail cruise

Opstaplocaties in Amsterdam

De standplaats van de partyboot van Evenementen op het Water is Amsterdam. Wilt u liever ergens anders opstappen dan in de omgeving van Mokum, bijvoorbeeld in Rotterdam? Geef het gerust aan ons door, want in overleg zijn ook andere opstaplocaties dan Amsterdam mogelijk. Geef bij de offerte aanvraag aan dat u liever op een andere locatie op de boot stapt, dan houden wij daar rekening mee.

Borrelboot tot BBQ boot

Naast kiezen voor een partyboot in Amsterdam of Rotterdam, kunt u bij ons ook terecht voor een Borrelboot en een BBQ boot in Amsterdam of Rotterdam.

Tijdens een tocht op een borrelboot vaart u net als in een partyboot door de prachtige grachten van Amsterdam of door Rotterdam. Op de borrelboot zijn alle ingrediënten voor een gezellige borrel aanwezig: de juiste apparatuur, barfaciliteiten, hapjes en drankjes. Gegarandeerd een geweldige boottocht voor een leuk feestje!

Wanneer u een BBQ boot huurt kunt u varen door grachten en havens en genieten van heerlijk eten en een goed gezelschap. De BBQ boot is voor elk soort feest in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubilieum. Alle boten hebben een groot open dek, dus bij mooi weer kunt u buiten borrelen, feesten en dansen. We bieden verschillende BBQ arrangementen van hoge kwaliteit aan, waar u tijdens uw feest van kunt genieten.

Jarenlange praktijkervaring, een groot netwerk en inlevingsvermogen maken dat we met elkaar tot het beste resultaat komen!

Partyboot huren in Amsterdam?

Bent u voor een feestelijke aangelegenheid nog op zoek naar een unieke, drijvende locatie in Amsterdam die geschikt is voor veel personen? Bekijk de verschillende schepen uit het aanbod van de rederij en vier het feest precies zoals u dat wilt op een partyboot. Inclusief een borrel aan boord, een buffet of een zittend diner. Dat is helemaal aan u.

Meer weten over de mogelijkheden die we bieden, over de arrangementen of over de partyboten van de rederij? Geen probleem, neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Varen in Amsterdam zal nooit meer hetzelfde zijn.

Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere partyboten in Amsterdam

Partyboot Amsterdam 3
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Amsterdam XL
PARTYBOOT AMSTERDAM XL

Offerte aanvragen

Partyboot Amsterdam 4

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top