Borrelboot Amsterdam

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Diverse Partyboten (30-250 personen)

Diverse Partycruise schepen (250-700 personen)

Diverse Rondvaartboten (10-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Borrelboot Amsterdam

Bent u een feestelijke aangelegenheid in Amsterdam aan het plannen? Kies er voor om te varen op een borrelboot in Amsterdam! Genieten van de omgeving, het gezelschap, de zon en natuurlijk hapjes en drankjes. Wij bieden u met veel plezier en passie onze schepen aan waar u uit kunt kiezen. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een onvergetelijk feest. Wat de reden van het feest dan ook is. We maken er samen een spetterend feest van. Dat is één ding dat zeker is!

Dankzij Event op het water zijn onpersoonlijke zaaltjes verleden tijd

Wilt u meer weten over de boten die u bij ons kunt huren? Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.

Borrelen op de borrelboot

in Amsterdam

Rondvaren op een borrelboot in Amsterdam. Hoe leuk zou dat zijn? Voor wat voor gelegenheid dan ook. Misschien tijdens een bedrijfsfeest, een bruiloft of gewoon voor de gezelligheid. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl u vaart over het ei en het voormalige havengebied van Amsterdam. In overleg is er veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld naar de Zaanse Schans of naar de oude cacaofabrieken? Geef het gerust aan ons door klik hier.

  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

Alle benodigde ingrediënten

Onze schepen beschikken over de juiste ingrediënten voor een spetterend feest. Hierbij kunt u denken aan allerlei audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van drankjes ontbreekt u niets op de borrelboot in Amsterdam. Onze barmannen en vrouwen maken graag een heerlijk drankje voor u klaar aan de bar. Wilt u een glaasje fris? Of toch liever een biertje of een wijntje? Geef het gerust door aan de bar!

Ook in Rotterdam

en andere steden

U kunt natuurlijk ook een borrelboot in Rotterdam huren. Bijvoorbeeld om door de haven van Rotterdam te varen. Daar is altijd wat te zien, want er wordt dag en nacht in de haven gewerkt. Wanneer u liever op andere wateren vaart is dat ook mogelijk. Naar Arnhem, Volendam, Den Bosch of zelfs België? Het is helemaal aan u.

Ga varen!

Vier een feest op de borrelboot in Amsterdam!

Bent u klaar voor een heerlijke tijd op de borrelboot in Amsterdam? Maak dan een keuze uit één van de schepen uit ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. U bepaalt zelf hoe klein of groots de borrel wordt.

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden of over de boten die u kunt huren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van de informatie naar wens.

Heb meer zin om even helemaal los te gaan met een echt feest? Dan is onze partyboot misschien ook iets voor jou! met onze partyboot in Amsterdam of partyboot in Rotterdam geef je een uniek feest!

Offerte aanvragen

Bekijk ook de andere borrelboten in Amsterdam

Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Amsterdam XL
PARTYBOOT AMSTERDAM XL
Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top