Borrelboot Amsterdam

Op de borrelboot Amsterdam van Event op het Water kunt u lekker genieten van het uitzicht met u en uw gezelschap. Bij ons zijn kleine gezelschappen ook van harte welkom en uiteraard ook grote groepen tot wel 700 personen. We hebben verschillende arrangementen van u samengesteld waar u uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een cocktailcruise of een champagne cruise! Wanneer u uitgebreid wilt eten, zou u ook voor onze BBQ boot Amsterdam kunnen kiezen. Onze kok zal dan veel lekkers bereiden voor uw gezelschap!

(4,5) ERG GOED – (36) BEOORDELINGEN

Varen en borrelen op de borrelboot Amsterdam


Wilt u de gezelligste borrel op het water organiseren voor een evenement met vrienden, teamgenoten, familie of collega’s? Dan moet u bij Event op het Water zijn. Event op het Water is de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Flagship Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Borrelboot van Amsterdam

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

Amsterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

Borrelboot Amsterdam

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

Bent u een feestelijke aangelegenheid in we are Amsterdam aan het plannen? Kies er voor om te varen op een borrelboot in Amsterdam! Genieten van de omgeving, het gezelschap, de zon en natuurlijk hapjes en drankjes. Wij bieden u met veel plezier en passie onze schepen aan waar u uit kunt kiezen. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een onvergetelijk feest. Wat de reden van het feest dan ook is. We maken er samen een spetterend feest van. Dat is één ding dat zeker is! Booze cruise Amsterdam.

Dankzij Event op het water zijn onpersoonlijke zaaltjes verleden tijd

Wilt u meer weten over de boten die u bij ons kunt huren? Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.

Borrelen op de borrelboot in Amsterdam

Borrelboot Amsterdam 5

Rondvaart Amsterdam op een borrelboot in Amsterdam. Hoe leuk zou dat zijn? Voor wat voor gelegenheid dan ook. Misschien tijdens een bedrijfsfeest, een bruiloft of gewoon voor de gezelligheid. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje terwijl u vaart over het ei en het voormalige havengebied van Amsterdam. In overleg is er veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld naar de Zaanse Schans of naar de oude cacaofabrieken? Geef het gerust aan ons door klik hier.

  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

ALLE BENODIGDE INGREDIËNTEN


Onze schepen beschikken over de juiste ingrediënten voor een spetterend feest. Hierbij kunt u denken aan allerlei audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van drankjes ontbreekt u niets op de borrel boat Amsterdam. Onze barmannen en vrouwen maken graag een heerlijk drankje voor u klaar aan de bar. Wilt u een glaasje fris? Of toch liever een biertje of een wijntje? Geef het gerust door aan de bar!

ook in rotterdam en andere steden


U kunt natuurlijk ook een borrelboot in Rotterdam huren. Bijvoorbeeld om door de haven van Rotterdam te varen. Daar is altijd wat te zien, want er wordt dag en nacht in de haven gewerkt. Wanneer u liever op andere wateren vaart is dat ook mogelijk. Naar Arnhem, Volendam, Den Bosch of zelfs België? Het is helemaal aan u.

vier een feest op de borrelboot amsterdam!


Bent u klaar voor een heerlijke tijd op de borrelboot in Amsterdam? Maak dan een keuze uit één van de schepen uit ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. U bepaalt zelf hoe klein of groots de borrel wordt.

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden of over de boten die u kunt huren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van de informatie naar wens.

Heb meer zin om even helemaal los te gaan met een echt feest? Dan is onze partyboot misschien ook iets voor u! Met onze partyboot in Amsterdam of partyboot in Rotterdam geeft u een uniek feest!

HET AANTAL PERSONEN OP DE BORRELBOOT AMSTERDAM

Borrelboot Amsterdam 5

Zocht u naar een borrelboot in Amsterdam voor 6 personen? Dan dient u er nog 4 personen bij te zoeken want het minimale aantal personen is 10. In theorie is het natuurlijk mogelijk om voor minder personen een boot voor borrel of BBQ Amsterdam te huren, maar in onze ervaring is dit wat weinig. Bovendien zitten de kosten niet in de extra personen die meegaan, en u of de mensen in uw gezelschap kennen vast nog wel iemand die graag mee zou willen!

WAT VOOR BOOT IS DE BORRELBOOT AMSTERDAM?

Borrelboot Amsterdam 5

Wij beschikking over veel boten en zoals u op de foto’s kunt zien, zijn er verschillende soorten. Met welke boot u zult varen, is afhankelijk van het aantal personen dat u meeneemt. Wij zullen u uiteraard niet verwelkomen op ons schip voor 700 mensen als u borrelboot in Amsterdam 20 voor personen zoekt; we kiezen dan een kleinere boot. In de meeste gevallen is er zowel binnen- als buitenruimte en kan het dak van de boot open of dicht, zodat uw event bij regen niet in het water valt!

KIES VOOR DE BORRELBOOT AMSTERDAM

Borrelboot Amsterdam 5

Wij krijgen nog wel eens de vraag of onze borrelboot in Amersfoort in Leiden te huren is. Nu is er veel mogelijk, maar in de meeste gevallen kiezen mensen uiteindelijk toch voor Amsterdam. Dit heeft met twee dingen te maken. Ten eerste is de afmeerplek voor de Borrelboot Amsterdam op loopafstand van het station Amsterdam Centraal. De locatie is dus ideaal te bereiken, u heeft geen parkeerproblemen en kunt direct genieten! Daarnaast beschikt Amsterdam echt over prachtige waterwegen. Om diezelfde reden hebben wij ook een borrelboot Utrecht en Rotterdam! U kunt dus ook als locatie voor de borrelboot Rotterdam of Utrecht kiezen.

RONDVAART AMSTERDAM MET DRANK EN ETEN

Borrelboot Amsterdam 5

Een rondvaart in Amsterdam is leuk, maar een rondvaart in Amsterdam met drank en lekkere snacks is natuurlijk veel leuker. Het eten wordt bereid door het ervaren horecapersoneel van Event op het Water. Daardoor is onze boot huren met eten in Amsterdam totaal iets anders dan wanneer u het zelf zou organiseren. Wij ontzorgen u en uw gezelschap volledig! Door onze betaalbare prijzen is het verschil bovendien ook niet zo groot. Vraag gerust een offerte aan. Wat u vervolgens met ons voorstel doet, is helemaal aan u.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze prijzen of weet u al wanneer uw evenement plaats moet vinden? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zeker in de zomermaanden kan de borrelboot Amsterdam in bepaalde weekenden reeds gereserveerd zijn. Vul dus snel het offerteformulier in om uw wensen aan ons door te geven. Wanneer wij weten wanneer u onze borrelboot zou willen huren en uw contactgegevens bij ons bekend zijn, kunnen wij daar rekening mee houden. Besluit u daarna niets met de offerte te doen, dan horen wij dat natuurlijk graag zodat wij andere mensen met de borrelboot Amsterdam blij kunnen maken!

Veelgestelde vragen

Borrelboot Amsterdam 5
Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Bekijk ook de andere arrangementen

Borrelboot Amsterdam 11

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING op de borrelboot

Borrelboot Amsterdam 12

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Borrelboot Amsterdam 13
Scroll naar boven