Met Prosecco de grachten over

Met Prosecco de grachten over

De rondvaart van Amsterdam vind je bij Event op het Water. De borrelboot Amsterdam van Event op het Water is het leukste en het gezelligste uitje van Amsterdam. Het is echt een aanrader om met ons te gaan varen! We staan voor gezelligheid en zijn service gericht. Een keer iets anders dan een zaaltje huren wat bijna iedereen doet. Wij bieden out of the box concepten aan! Met Prosecco de grachten over doe je bij Event op  het Water. Wij hebben met het concept borrelboot Amsterdam verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen enkele voorbeelden:

Prosecco boot Amsterdam

De prosecco boot is dus een arrangement die je bij ons kunt boeken om samen met jouw gezelschap te varen en te genieten van het al het moois wat Amsterdam te bieden. Amsterdam beleef je heel anders vanaf het water dan van het vaste land.

 

Maar wat houdt de prosecco boot nu eigenlijk in. De prosecco boot is een all-in arrangement hierbij krijgt u voor een vast bedrag per persoon door ons een boot naar keuze, nautische bemanning, horeca personeel, hostess en een prachtige route aangeboden. Tijdens de vaart aan boord bij Event op het Water kan je dan genieten van onbeperkt bier van de tap, verschillende soorten huiswijnen, diverse frisdranken en sappen of koffie en diverse theesoorten. De duur van de vaart is variërend afhankelijk van jouw wensen en je kan al met ons varen vanaf 1,5 uur.

Prosecco boot Amsterdam

De route kan jezelf bepalen. Omdat wij beschikken over 10 verschillende boten en goede contacten hebben met andere reders is ons aanbod erg groot en kunnen wij je bijna altijd voorzien van een boot op het moment wanneer je dat wenst.

 

We hebben bijvoorbeeld de rondvaartboot “de Grachtengordel”. De Grachtengordel is uitermate geschikt voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Met mooi weer kan het gehele dak open en lijkt het net of je en jouw gezelschap op open water staan te genieten van het historische centrum van Amsterdam. 

Borrelboot Amsterdam 10 personen

De borrelboot Amsterdam is al te boeken vanaf 30 personen. Bij ons ben je dus welkom met een kleine gezelschap. Ideaal voor een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. 

 

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de Borrelboot in Amsterdam. Zo geniet je bij ons van dienstverlening van de bovenste plank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken kom je niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten.

 

Naast de verschillende drankarrangementen hebben wij ook verschillende dinerarrangementen welke je bij ons kunt gaan boeken. We hebben een cateraar waar wij mee samenwerken die erg betaalbaar is en altijd verse producten levert. Wat dacht je van een heerlijke vers buffet met verschillende soorten vis of een heerlijke aan boord bereide BBQ. Onze keus is vrij divers en ook houden wij rekening met diëten, afkomsten en allergenen. Geef jouw wensen en voorkeuren aan en wij regelen het voor je.

 

Wil je weten of wij nog beschikbaarheid hebben op jouw gewenste datum om jouw rondvaart in Amsterdam te organiseren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wie weet zien we jouw aan boord op één van onze schepen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?