Unieke Rondvaart Amsterdam

Een rondvaart in Amsterdam boeken? Dat kan bij Event op het Water. Wij zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling. Wij hebben jarenlange ervaring en bij ons staat service en klanttevredenheid bovenaan. Rondvaart Amsterdam is uniek en echt de moeite waard om mee te maken bij Event op het Water. Bekijk onze reviews en u zult zien dat hoe onze klanten ons ervaren!

Ervaar de grachten zoals u ze nog nooit beleefd heeft!


Rondvaart Amsterdam doen? Een Amsterdam rondvaart door de grachten, onder het genot van een hapje en een drankje… Wie wil dat nou niet? Een rondvaart door onze hoofdstad is niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners en andere bezoekers van de stad, een uniek uitje. Voor een uniek uitje door deze prachtige stad maken we gebruik moderne en luxe rondvaartboten die van alle gemakken voorzien zijn. Vaart u met ons mee? Neem gerust contact op met Event op het Water voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Eigenschappen van Rondvaart in Amsterdam

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

Amsterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

rondvaart amsterdam

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

Rondvaart Amsterdam: beste rondvaart van Nederland

Rondvaart Amsterdam 5

Heeft u al wel eens een prive rondvaart Amsterdam gemaakt? Wanneer u in het verleden al een Amsterdam rondvaart gemaakt heeft, dan is de kans groot dat u daar nog levendige herinneringen van heeft. Dat komt doordat Amsterdam bij uitstek een stad is voor rondvaarten. Vanwege de meeste grachten en de aansluiting op het IJ is er altijd een unieke en bijzondere prive rondvaart Amsterdam te maken. We vertellen dadelijk meer over de keuzes, eerst vertellen we nog wat meer over Amsterdam.

Amsterdam

Rondvaart Amsterdam 5

Amsterdam is de hoofdstad van ons land. Niet zonder reden is de Amsterdam rondvaart zo populair. Amsterdam is een stad die bekend staat om het authentiek erfgoed, maar ook om de grachten en de smalle gevelhuisjes die aan de grachten staan. Niet zo gek dus, dat de grachten van Amsterdam een van meest bekende en belangrijke toeristische trekpleisters is. De Herengracht, Keizersgracht, Singel en Prinsengracht zijn de belangrijkste grachten van Amsterdam. De grachten stammen uit de 17e eeuw en maken de stad tot de waterigste stad van de wereld. De grachten en havens van Amsterdam bedekken immers een kwart van het oppervlak van Amsterdam.

Rondvaart Amsterdam

Rondvaart door Amsterdam


Tijdens een bezoekje aan Amsterdam kunt u een aantal dingen doen. U kunt een museum bezoeken, lekker door de winkelstraten struinen en winkelen, het Anne Frank House bezoeken, wandelen in het Vondelpark, naar Body Worlds of op het terras genieten van het weer en het gezelschap. Op deze manier leert u de stad op een bepaalde manier kennen. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om de stad van een andere kant te bekijken, zoals vanaf het water, in een boot? Tijdens een rondvaart door de grachten van Amsterdam bekijkt u de stad vanuit een ander perspectief.

Genieten van de stad en uitzicht


Heerlijk genieten van de stad, het gezelschap en van een hapje, drankje en dansje. Echt alles kan en mag. Wanneer het goed weer is kunt u heerlijk buiten borrelen wanneer u dat wenst, of een dansje wagen. Iedere boot heeft een groot buitendek waar alle 75 gasten op kunnen. En de professionele audio apparatuur die aanwezig is op de grachtengordel boot mag geheel gratis worden gebruikt. Dit maakt een prive rondvaart Amsterdam met eten door de Amsterdamse grachten een geschikt uitje voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, huwelijken, trouwfeesten, recepties en bedrijfsuitjes.

Rondvaart Amsterdam

Verschillende rondvaarten door Amsterdam

Rondvaart Amsterdam 5

We bieden verschillende soorten rondvaarten door Amsterdam aan. Wilt u bijvoorbeeld de 17e eeuwse grachtengordel ervaren? Of bent u benieuwd naar de nieuwe architectuur rond het ij? Het is ook mogelijk om een rondvaart te maken door Amsterdam centrum, door de Amsterdamse havens, of voor een rondvaart over de Amstel. Of maakt u graag een rondvaart door de Zaan? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat is de beste rondvaart in Amsterdam? Doordat u een privé rondvaart Amsterdam boekt, kunt u de route kiezen.

RONDVAART DOOR DE GRACHTEN


Benieuwd naar hoe het hartje van Amsterdam er vanaf het water uit ziet? Kies het centrum voor uw Amsterdam rondvaart. Tijdens een rondvaart door het centrum van Amsterdam herleeft u de glorietijd en de historische momenten van de 17e eeuw. Vaart u mee?

RONDVAART OVER HET IJ


Het IJ wordt ook wel de mooiste gracht van de 21e eeuw genoemd. Voor veel mensen is dit de beste rondvaart door Amsterdam, omdat er op het IJ dagelijks ontwikkelingen plaatsvinden. Wist u dat het IJ nog geen 20 jaar geleden alleen havengebied was en er geen sprake was van bewoning aan de zuidelijke oevers?

OVER DE AMSTEL


Het is mogelijk om vanuit het centrum van Amsterdam te varen naar het pittoreske Ouderkerk a/d Amstel, uiteraard varen we dan over de Amstel. Deze prive rondvaart Amsterdam hop on hop off is ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een rondvaart door Amsterdam en een rondvaart over de Amstel. Door te kiezen voor deze rondvaart, hoeft u geen keuze te maken.

VIA AMSTERDAMHAVENS NAAR DE ZAAN


Wist u dat het mogelijk is om vanaf de Amsterdamse havens de historie van De Zaan te ontdekken? Langs de havens van Amsterdam, via de Wilhelmina sluis…. Een echte industriële rondvaart in stijl. We laten u graag alles zien.

Inclusief eten en drinken

Rondvaart Amsterdam 5

Wat wel zo fijn is, is dat de prive rondvaart Amsterdam kinderen kan. Ook wanneer u een rondvaart Amsterdam met eten boekt, kan onze kok rekening met de jongste gasten houden. U kunt een keuze maken uit een aantal arrangementen. Hierbij kunt u denken aan een lunch arrangement, high tea arrangement, een zoetigheden arrangement of hapjes schotels. Wilt u een privé rondvaart Amsterdam met drank doen in de avond? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de diner arrangementen. Zo kunt u kiezen voor food courts, een van de walking dinner arrangementen, diner arrangementen, buffet arrangementen en BBQ arrangementen. Geef dieetwensen gerust aan ons door.

We zien u graag aan boord!

opstapplaats rondvaart Amsterdam

Rondvaart Amsterdam 5

Van alle rondvaart Amsterdam opstapplaatsen hebben wij voor De Ruijterkade 14 gekozen. Zeker wanneer niet alle personen voor uw rondvaart Amsterdam groep uit de stad zelf komen, is dit ideaal. De afstand tussen het station en de opstapplaats is ongeveer 300 meter. Dit kan in 5 minuten gelopen worden. Wanneer u advies wenst met betrekking tot parkeren of reizen naar de opstapplaats, laat het ons gerust weten. Wij hebben graag dat u zorgeloos aan boord kunt komen en laten u niet tussen wal en schip vallen!

hoelang duurt een prive rondvaart amsterdam?

Rondvaart Amsterdam 5

De Amsterdam rondvaart is mogelijk vanaf 1,5 uur. Afhankelijk van de route en de activiteiten kunnen wij adviseren om langer te boeken. Bij een rondvaart Amsterdam boeken voor een privégroep heeft u de tijd zelf in de hand. Bij de offerte-aanvraag geeft u de gewenste tijden door en kunnen wij de beschikbaarheid controleren. Wij zullen ook op basis van onze ervaring adviseren. 1,5 uur zal voor een Amsterdam rondvaart met diner bijvoorbeeld wat krap zijn. Onze klanten waarderen onze pro-actieve houding, want het is uiteindelijk ook in ons belang dat u een onvergetelijke dag heeft!

Event op het water: beste rondvaart amsterdam

Rondvaart Amsterdam 5

Een luxe rondvaart Amsterdam in een prachtige boot en met een ervaren stuurman. Wij gaan er alles aan doen om uw rondvaart Amsterdam succesvol te maken. Heeft u nu nog vragen of wilt u graag eerst inspiratie opdoen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze social media voor meer foto’s.

amsterdam rondvaart of toch liever wat anders?

Rondvaart Amsterdam 5

Hoewel de Amsterdam rondvaart veruit de populairste is, kan het zijn dat u liever ergens anders wilt varen. Wij denken daarin graag met u mee. Ook wanneer u een grotere groep heeft van meer dan 75 personen bieden wij oplossingen. Uiteraard kan met een grotere boot niet door de kleinere grachten gevaren worden, maar een alternatieve rondvaart Amsterdam, of in een andere stad, kan meestal gewoon geregeld worden. Met onze vloot kunnen we tot 700 personen vervoeren en zelfs ook buiten Nederland varen! Kortom, bij Event op het Water zijn de mogelijkheden oneindig.

veelgestelde vragen

Rondvaart Amsterdam 5
Waarom een rondvaart boeken?

Een Rondvaart is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl je bijvoorbeeld door de kanalen van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld: het eten, drinken, de schipper en alle overige bemanning zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de boot barbecue..

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een rondvaart huren?

Een rondvaartboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de rondvaartboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een rondvaart? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen tijdens de rondvaart?

Als u een rondvaart boekt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank- en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat zijn de opstap mogelijkheden voor de rondvaart?

De opstaplocaties van de rondvaart zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De rondvaartboten van Event op het water varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.  Maar ook omliggende plaatsen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de verschillende opties te bespreken.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Rondvaart Amsterdam 14

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING VOOR UW RONDVAART

Rondvaart Amsterdam 15

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Rondvaart Amsterdam 16
Scroll naar boven