Unieke rondvaart in Amsterdam

Rondvaart in Amsterdam doen? Een rondvaart door de grachten, onder het genot van een hapje en een drankje… Wie wil dat nou niet? Een rondvaart door onze hoofdstad is niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners en andere bezoekers van de stad, een uniek uitje. Voor een uniek uitje door deze prachtige stad maken we gebruik van een tweetal moderne en luxe rondvaartboten die van alle gemakken voorzien zijn. Vaart u met ons mee? Neem gerust contact op met Event op het Water voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerten.

Amsterdamse grachten

Rondvaart door Amsterdam

Tijdens een bezoekje aan onze hoofdstad kunt u een aantal dingen doen. U kunt een museum bezoeken, lekker door de winkelstraten struinen en winkelen, het Anne Frank House bezoeken, wandelen in het Vondelpark, naar Body Worlds of op het terras genieten van het weer en het gezelschap. Op deze manier leert u de stad op een bepaalde manier kennen. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om de stad van een andere kant te bekijken, zoals vanaf het water? Tijdens een rondvaart door de grachten van Amsterdam bekijkt u de stad vanuit een ander perspectief.

Genieten van de stad en het uitzicht

Heerlijk genieten van de stad, het gezelschap en van een hapje, drankje en dansje. Echt alles kan en mag. Wanneer het goed weer is kunt u heerlijk buiten borrelen wanneer u dat wenst, of een dansje wagen. Iedere boot heeft een groot buitendek waar alle 75 gasten op kunnen. En de professionele audio apparatuur die aanwezig is op de grachtengordel boot mag geheel gratis worden gebruikt. Dit maakt een rondvaart door de Amsterdamse grachten een geschikt uitje voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, huwelijken, trouwfeesten, recepties en bedrijfsuitjes.

Rijtje oude huizen aan de grachten in Amsterdam

Inclusief eten en drinken

Wat wel zo fijn is, is dat de rondvaart door Amsterdam met eten is. U kunt een keuze maken uit een aantal arrangementen. Hierbij kunt u denken aan een lunch arrangement, high tea arrangement, een zoetigheden arrangement of hapjes schotels. Wilt u een rondvaart in Amsterdam doen in de avond? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de diner arrangementen. Zo kunt u kiezen voor food courts, een van de walking dinner arrangementen, diner arrangementen, buffet arrangementen en BBQ arrangementen.

Prijzen van een rondvaart

De prijzen van een rondvaart door Amsterdam zijn geheel afhankelijk van een aantal factoren. Wij garanderen u dat het huren van een grachtengordel boot niet veel geld hoeft te kosten, want wij hanteren scherpe tarieven. De tarieven die wij hanteren zijn zelfs laag ten opzichte van de tarieven die de concurrentie hanteert. Zo kunt u al vanaf € 32,95 per uur een grachtengordel boot bij ons huren. Voor een duidelijkere indicatie van de uiteindelijke kosten raden we aan om een offerte aan te vragen of meer te lezen over onze schepen. Daar vindt u ook de bijpassende prijzen van onze boat tours in Amsterdam.

Vertreklocaties

De vertrekocatie van de rondvaart door de grachten is Amsterdam, maar we kunnen in overleg ook vanaf een andere locatie in de regio vertrekken. Geef bij het aanvragen van een offerte aan dat u een andere opstaplocatie wenst, we denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

BBQ Boot v

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar hoe het is om een rondvaart in Amsterdam te doen? Neem dan contact op voor het inwinnen van meer informatie of vraag meteen een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, een e-mail te sturen naar Email:info@eventophetwater.nl of te bellen naar Telefoon: +31 (0)20 772 22 42. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Offerte aanvragen

BBQ Boot
BBQ Boot v
BBQ Boot v
BBQ Boot v

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Scroll naar top