Over ons

Wij willen onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen of dit nu voor een verjaardag, een bedrijfsevenement of een dancefeest is, het kan allemaal. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Wij van Event op het Water stellen uw wensen en ideeën voorop. Wij willen graag dat u samen met uw gasten een mooie herinnering heeft aan een perfecte dag. Lekker borrelen, uitgebreid genieten van een luxe champagne cruise of allerlei soorten wijnen proeven tijdens een wijnproeverij. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze drankarrangementen. Ook hebben we diverse dinerarrangementen, waar u volop kunt genieten van al het lekkere eten onder het genot van een drankje en natuurlijk het prachtige uitzicht vanaf de boot.

U leest het al, voor ons is niets te gek! Wij hebben veel kennis op het gebied van het organiseren van feesten en tochten. Onze jarenlange praktijkervaring, ons grote netwerk en ons inlevingsvermogen zorgen ervoor dat we samen met u een geweldig feest kunnen organiseren! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. We zien u graag aan boord!

Dankzij Event op het Water zijn onpersoonlijke zaaltjes verleden tijd

Wilt u meer weten over de boten die u bij ons kunt huren? Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. U kunt natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Over ons 5
Scroll naar boven