Rondvaart rotterdam

Rondvaart Rotterdam beleven? Van de rondvaart haven Rotterdam tot een boottocht Rotterdam – Kinderdijk;

welkom bij Event op het Water. Bij ons boekt u een privé rondvaart voor grote of kleine groepen. Dit kunnen

groepen zijn tot maar liefst 700 personen. Onze rondvaart Rotterdam stemmen wij af op basis van uw wensen. Dus wat wilt u zien tijdens de rondvaart en wat voor boottocht wilt u boeken? Wij horen graag uw wensen.

rondvaart rotterdam met eten!


Op het gebied van eten is er veel mogelijk. Boekt u de boottocht overdag? Kies dan een lekkere high tea, lunch of borrelhapjes arrangement. Gaat uw rondvaart Rotterdam ‘s avonds plaatsvinden? Dan is een rondvaart met diner een aanrader. Ons horecapersoneel zorgt dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Geef uw

dieetwensen door en de kok zal daar rekening mee houden. Dit is ook een van de vele voordelen van een privé rondvaart Rotterdam met een groep boeken.

Eigenschappen van Rondvaart rotterdam

vanaf 10 personen

vanaf 2 uur

Rotterdam & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

rondvaart rotterdam

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(010) 322 00 42

info@eventophetwater.nl

Uitgebreide rondvaart haven Rotterdam

Rondvaart Rotterdam 5

Een rondvaart wordt geboekt vanaf 1,5 uur. Voor een uitgebreide havenrondvaart Rotterdam kan meer tijd nodig zijn. Voor de rondvaart haven Rotterdam wat extra tijd boeken? Bij ons is dit mogelijk, soms raden we het zelfs aan. Zeker wanneer er gegeten en gedronken wordt tijdens de boottocht. Zo gaat niets overhaast en kunt u genieten van de rondvaart.

Rondvaart Rotterdam

Waar opstappen voor een rondvaart Rotterdam?


De opstapplaats is aan de Boompjes 750. Dit is werkelijk een toplocatie door de ligging nabij het centrum en de parkeergelegenheid in parkeergarage De Boompjes. Vanaf de opstapplaats varen we op de Nieuwe Maas. Ook onze grote schepen, die ruimte bieden tot 700 personen, zijn zeer geschikt voor een rondvaart Rotterdam. De grote waterwegen en het hoge bovendek bieden een prachtig uitzicht over de stad.

Avond rondvaart rotterdam


Overdag is Rotterdam een mooie stad vanaf het water, maar overweeg ook een avond rondvaart Rotterdam. Alles wat Rotterdam zo mooi maakt, is in het donker nog mooier! De bruggen zijn verlicht en in de hoge wolkenkrabbers brandt licht. Rotterdam is ’s nachts een echte metropool te

noemen. Tijdens een avond rondvaart Rotterdam serveren wij graag een heerlijk diner, BBQ maaltijd of walking diner. We bespreken de mogelijkheden tijdens de kennismaking.

Rondvaart Rotterdam

Kennismaken met Event op het water

Rondvaart Rotterdam 5

Met Event op het Water kunt u op een comfortabele en voordelige manier genieten van een rondvaart Rotterdam. U kunt met een rondvaart haven Rotterdam het industriële havengebied zien, maar we varen net zo lief de andere kant op voor een meer rustige rondvaart. Wanneer u het offerte-aanvraagformulier invult, is uw informatie bij ons compleet. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen verder te bespreken in de kennismaking. Twijfel niet met een offerte aanvragen omdat u misschien hoge kosten verwacht. Ter voorbeeld: onze partyboot Rotterdam huren is al mogelijk vanaf 32,95 per uur.

Kennismaken met Event op het water

Rondvaart Rotterdam 5

Bezoek onze Instagram pagina om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en om inspiratie op te doen. Zoals u zult zien gaan wij altijd voor een top beleving! Uiteindelijk is het voor ons belangrijk dat u en uw gezelschap optimaal genieten van de rondvaart Rotterdam. Dit vertaalt zich voor ons naar mooie reviews; gemiddeld scoren we een 4,9/5!

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

veelgestelde vragen

Rondvaart Rotterdam 5
Waarom een rondvaart boeken?

Een Rondvaart is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl je bijvoorbeeld door de kanalen van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld: het eten, drinken, de schipper en alle overige bemanning zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de boot barbecue..

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een rondvaart huren?

Een rondvaartboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de rondvaartboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een rondvaart? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen tijdens de rondvaart?

Als u een rondvaart boekt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank- en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat zijn de opstap mogelijkheden voor de rondvaart?

De opstaplocaties van de rondvaart zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De rondvaartboten van Event op het water varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.  Maar ook omliggende plaatsen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de verschillende opties te bespreken.

Bekijk ook de andere arrangementen

Rondvaart Rotterdam 9

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rondvaart Rotterdam 10

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Rondvaart Rotterdam 11
Scroll naar boven