Rondvaart utrecht

Genieten van een rondvaart Utrecht? Een rondvaartboot huren voor een privégroep kan al vanaf 25 personen en vanaf 4 uur in Utrecht. Vaar door bijvoorbeeld door de Lek en laat u en uw gasten tijdens de rondvaart heerlijk culinair verrassen door ons team. Van een simpele rondvaart met lunch tot een BBQ rondvaart, alles is mogelijk bij Event op het Water. Wij verzorgen alles van A tot Z.. U en uw gasten stappen op en gaan een prachtige tocht maken. De nautische crew is ervaren en kent Utrecht op haar duimpjes.

Rondvaart utrecht


Op zoek naar een mooie rondvaart Utrecht? Wij van Eventophetwater kunnen voor u een Utrecht rondvaart of een andere boottocht organiseren. U kunt het begrip rondvaart heel breed zien. Want dit kan ook een BBQ, diner, bedrijfsfeest, verjaardag viering, bruiloft, vrijgezellenfeest, party of ander evenement op het water zijn. Wij hebben in ons aanbod verschillende boten om groepen van 10-700 personen te ontvangen. Naast ons nautische personeel hebben wij een kok en gastheer/gastvrouw voor u klaar staan. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat uw rondvaart Utrecht een topevenement wordt!

Eigenschappen van Rondvaart utrecht

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

Utrecht & omstreken

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

rondvaart utrecht

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(030) 207 29 42

info@eventophetwater.nl

Rondvaart Utrecht met lunch, diner of borrel?

Rondvaart Utrecht 5

De Utrecht rondvaart met lunch is niet compleet zonder wat culinaire hapjes en lekkere drankjes. Wij zijn echt een partij die de focus daarop legt. Er zijn meer partijen die een rondvaart Utrecht aanbieden, maar er zijn er een stuk minder die ook een event tot 700 personen met eten en drinken kunnen organiseren. Van een klein, intiem diner met vrienden en familie tot een groot feest voor een bedrijf: wij regelen het van A tot Z. Geef aan wat u wilt eten en welke dieetwensen er zijn. Wij bereiden de gerechten voor en zorgen dat u en uw gasten heerlijk gaan eten tijdens de Utrecht rondvaart!

Wat kost een rondvaart?


De kosten voor een rondvaart Utrecht worden op offertebasis gegeven. Ieder evenement is immers weer anders. Er is voor de rondvaart Utrecht korting mogelijk voor grotere groepen of voor bepaalde arrangementen. Stel u wilt een rondvaart in de omgeving en vraagt zich af “Wat kost een rondvaart in de Biesbosch?” Dit hangt natuurlijk helemaal af van het aantal personen, tijd op het water, gewenste menukaart en drankjes, etc. Dit soort mogelijkheden bespreken wij graag. U krijgt uit dit gesprek direct nieuwe informatie over de mogelijkheden die voor een Utrecht rondvaart te overwegen zijn. Wat u vervolgens met deze informatie doet, is helemaal aan u.

Kunt u in Utrecht rondvaarten maken?


Is de rondvaart Utrecht winter en zomer mogelijk? Bij sommige rederijen wel, wel kunnen de afvaarttijden anders zijn. Bij Eventophetwater boekt u zelf het event bij ons. Wij regelen voor de rest alles. Onze boten zijn vaak uitgerust met een buitendek en ruimte binnen of hebben een dak dat open en dicht kan. Voor de winter kan dit handig zijn, maar ook in de zomer kan dit voorkomen dat uw event in het water valt!

Hoe lang duurt de rondvaart?


U heeft voor een rondvaart Utrecht groep of publieke opties. Met een rederij dat op een schema voor een groot publiek de rondvaart Utrecht organiseert, is natuurlijk minder maatwerk mogelijk. De tijd van de rondvaart staat vaak vast en u kunt voor hapjes en drankjes enkel kiezen wat er op het menu staat. Bij Eventophetwater gaat u zelf de Utrecht rondvaart boeken voor uw groep. Geen vreemde mensen in uw boot, alleen uw gezelschap en ons vriendelijke personeel. Dit heeft als voordeel dat u zelf bepaalt hoe lang u wilt varen. Wij raden vaak een minimum van 1,5 uur aan. Maar in overleg is veel mogelijk.

 

Neem nu contact op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

veelgestelde vragen

Rondvaart Utrecht 5
Waarom een rondvaart boeken?

Een Rondvaart is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl je bijvoorbeeld door de kanalen van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld: het eten, drinken, de schipper en alle overige bemanning zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de boot barbecue..

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een rondvaart huren?

Een rondvaartboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de rondvaartboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een rondvaart? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen tijdens de rondvaart?

Als u een rondvaart boekt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank- en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat zijn de opstap mogelijkheden voor de rondvaart?

De opstaplocaties van de rondvaart zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De rondvaartboten van Event op het water varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.  Maar ook omliggende plaatsen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de verschillende opties te bespreken.

Bekijk ook de andere arrangementen

Rondvaart Utrecht 7

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING VOOR UW RONDVAART

Rondvaart Utrecht 8

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Rondvaart Utrecht 9
Scroll naar boven