Teambuilding

Samen sterk!

Teambuilding

Een teambuilding organiseren op een boot voor uw bedrijf, vereniging of een gezelschap? Wij van Event op het Water bieden deze mogelijkheid.  U zult samen met uw gasten genieten van het fantastische uitzicht, dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek, dat kan allemaal bij ons aan boord! Het organiseren van een activiteit is natuurlijk altijd maatwerk. Ieder heeft zijn specifieke wensen, daar helpen wij u graag mee en bezorgen u graag een onvergetelijk dag!

Partyboot

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. Onze schepen beschikken over een groot buitendek. Laat u gasten lekker genieten van gezellige muziek onder het genot van een koud drankje al dansend op het buitendek. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige bruiloft organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank– en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje klik hier. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

Offerte aanvraag formulier

Bekijk onze diner mogelijkheden

Buffetten
BUFFET
ARRANGEMENTEN
Walking
WALKING DINNER ARRANGEMENTEN
WALKING DINNER ARRANGEMENTEN
BBQ Boot
BBQ
ARRANGEMENTEN

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top