Partyboot Rotterdam

Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

 • Vijf Partyboten (25-240 personen)

 • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

 • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

 • Betaalbare prijzen

 • Gericht op kwaliteit & service

Offerte aanvragen

Partyboot in Rotterdam huren van Evenement op het Water voor een spetterende party? Wat dacht u van een uitgebreid aanbod aan boten die plaats bieden aan 100 tot 700 personen? Daardoor zijn de boten uit ons aanbod ook zeer geschikt voor feesten met kleinere groepen. Alle boten zijn mooi aangekleed en zijn geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen.

“Uw wensen en ideeën staan voorop”

Van een personeelsfeest tot een rondvaart in de Rotterdamse havens ter gelegenheid van een familiefeest. We doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke dag te verzorgen. Oftewel, de partyschepen van Event op het Water zijn een unieke locatie voor een compleet feest.

EohWEohWBBQ-, borrel- en partyboot

Kwalitatieve partyboot te Rotterdam van Event op het Water

Waarom voor een party kiezen voor een van de partyboten van Event op het Water? De voordelen op een rij:

 • Unieke feest locatie voor allerlei evenementen. Van personeelsfeest tot bruiloft
 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Onze partyboten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goede catering
 • De prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Varende feest locatie voor kleine tot grote groepen
 • Keuze uit vele arrangementen
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Meer weten over een partyschip als feest locatie? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Rondvaart en andere aangelegenheden

De varende feestlocaties uit onze aanbod zijn verrassend veelzijdige partyboten in Rotterdam die plaats bieden aan 250 tot wel 700 personen. Iedere unieke varende partyboot is ideaal voor tal voor een rondvaart in de Rotterdamse haven en evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar naast voor een rondvaart zijn een van onze partyschepen ook voor een andere feestelijke aangelegenheid zoals een receptie meer dan geschikt.

Partyboot Amsterdam

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Offerte aanvragen

Partyschepen voor 250 tot 700 personen

Wij bieden een verscheidenheid aan schepen aan voor allerlei feesten. Zo kunt u kiezen voor de partycruiser 1. Dit schip is geschikt voor maximaal 600 personen en is dé varende locatie voor een groot dancefeest of evenement. Deze boot vaart door heel Nederland en heeft een vloeroppervlakte tot wel 900 vierkante meter.

De partycruise 2 is ook geschikt voor een groot event en biedt ruimte voor maximaal 700 personen. Heeft u maximaal 250 personen uitgenodigd? Dan is de Partyboot Rotterdam zeer geschikt. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, helpen we u graag bij het kiezen van het juiste schip uit ons aanbod aan schepen.

Schip met flexibel interieur en groot buitendek

Iedere partyboot uit ons aanbod kent eindeloze mogelijkheden en biedt tal van faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan comfortabel loungemeubilair en diverse barfaciliteiten. Kiest u voor een partyschip van Event op het Water? Dan kiest u voor een feest op een boot met:

 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie
 • Aparte dames- herentoilet
 • Verwarming
 • Feestverlichting
 • DJ meubel

Wilt u de indeling voor uw party helemaal naar wens vormgeven? Dat kan en is bij ons geen enkel probleem. We denken graag met u mee. Bekijk de pagina waar onze partners op staan en richt uw feest of event compleet naar eigen wens in.

Partyboot RotterdamEohWEvent op het Water

Drank- en dinerarrangementen

Iedere partyboot in Rotterdam is meer dan geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Zo werken we samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden diverse drank- en dinerarrangementen klik hier.

Dankzij deze mogelijkheden van catering kunt u tijdens de party op het partyschip heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Meer weten over de catering die wij met veel liefde verzorgen tijdens de party? Lees meer over de catering arrangementen op deze pagina.

“Lekker borrelen, uitgebreid genieten van een luxe champagne cruise of allerlei soorten wijnen proeven tijdens een wijnproeverij.”

Standplaats en opstap locatie

De standplaats van onze feestboot is vanzelfsprekend Rotterdam. Echter zijn in overleg andere opstaplocaties ook mogelijk, zoals Amsterdam. Het is maar net wat voor u het makkelijkst is.

Neem contact op en geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt. Graag maken we uw wensen tot realiteit.

Maar er is meer….

Wij verhuren naast een partyboot, ook allerlei andere boten. Dat doen we niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam. Zo kunt u bij ons ook uw hart ophalen als u interesse heeft in het huren van een:

Partyboot in Rotterdam huren?

Ziet u een party op een van onze boten al helemaal voor u? Van een personeelsfeest tot een rondvaart of ander feest. Bekijk dan ons aanbod aan prachtige schepen en kies de boot die aansluit bij uw wensen. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod, huurt u bij ons altijd een boot naar wens voor allerlei evenementen. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.

Bij vragen of opmerkingen over feesten op een partyschip kunt u altijd contact opnemen. Vul gerust het contactformulier in, dan nemen we zo snel contact op met een passend antwoord.

Partycruiser 1
partycruiser 2
EohW

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

OFFERTE AANVRAGEN