Partyboot in Rotterdam

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Partyboot Rotterdam 1

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-80 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

partyboot

Een partyboot in Rotterdam huren van Event op het Water staat garant voor een spetterende party. Hoeveel personen u ook wilt uitnodigen op de feestboot in Rotterdam, het past beslist. Want onze partyschepen bieden plaats aan 100 tot 700 personen. Daardoor zijn de boten uit ons aanbod ook zeer geschikt voor feesten met kleinere groepen. Alle boten zijn mooi aangekleed en zijn te gebruiken voor een verscheidenheid aan evenementen.

Uw wensen en ideeën staan voorop bij Event op het Water

Van een personeelsfeest tot een rondvaart in de Rotterdamse havens ter gelegenheid van een familiefeest. We doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke dag te verzorgen. Oftewel, de partyschepen van Event op het Water zijn een unieke locatie voor een compleet feest.

Kwalitatieve partyboot te Rotterdam van

Event op het Water

Waarom voor een party kiezen op een van de partyboten van Event op het Water? De voordelen op een rij:

 • Unieke feest locatie voor allerlei evenementen.
 • Van personeelsfeest tot bruiloft
 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Onze partyboten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goede catering
 • De prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Varende feest locatie voor kleine tot grote groepen
 • Keuze uit vele arrangementen
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Meer weten over een partyboot als feestlocatie in Rotterdam? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Rondvaart en andere aangelegenheden

De varende feestlocaties uit ons aanbod zijn verrassend veelzijdige partyboten te noemen die plaats bieden aan 250 tot maximaal 700 personen. Iedere unieke, varende partyboot is ideaal voor tal van gelegenheden, bijvoorbeeld: voor een rondvaart in de Rotterdamse haven en evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar naast een rondvaart is onze partyboot in Rotterdam ook voor een andere feestelijke aangelegenheid meer dan geschikt, zoals een receptie.

Alles is mogelijk op de feestboot in Rotterdam

Partyboot Rotterdam 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld, maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot te Rotterdam in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyschip is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot Rotterdam 3

Partyschepen voor 250 tot 700 personen

Wij bieden een verscheidenheid aan schepen aan voor allerlei feesten en evenementen. Zo kunt u kiezen voor de partycruiser 1. Dit schip is geschikt voor maximaal 600 personen en is dé varende locatie voor een groot dancefeest of evenement. Deze boot vaart door heel Nederland en heeft een vloeroppervlakte tot wel 900 vierkante meter.

De partycruiser 2 is ook geschikt voor een groot event en biedt ruimte voor maximaal 700 personen. Heeft u maximaal 250 personen uitgenodigd? Dan is de partyboot in Rotterdam zeer geschikt. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, helpen we u graag bij het kiezen van het juiste schip uit ons aanbod aan schepen.

Partyboot in Rotterdam

met een flexibel interieur en een groot buitendek

Iedere partyboot uit ons aanbod kent eindeloze mogelijkheden en biedt tal van faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan comfortabel loungemeubilair en diverse barfaciliteiten. Kiest u voor een feestboot in Rotterdam van Event op het Water? Dan kiest u voor een feest op een boot met:

 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie
 • Aparte dames- herentoilet
 • Verwarming
 • Feestverlichting
 • DJ meubel

Wilt u de indeling voor uw party helemaal naar wens vormgeven? Dat kan en is bij ons geen enkel probleem. We denken graag met u mee. Bekijk de pagina waar onze partners op staan en richt uw feest of event compleet naar eigen wens in.

Opstaplocaties in Rotterdam

De standplaats van deze partyboot van Evenet op het Water is Rotterdam. Wilt u liever ergens anders opstappen dan in de omgeving van Rotterdam of Amsterdam? Geef het gerust aan ons door, want in overleg zijn ook andere opstaplocaties dan Rotterdam mogelijk. Geef bij de offerte aanvraag aan dat u liever op een andere locatie op de boot stapt, dan houden wij daar rekening mee.

Jarenlange praktijkervaring, een groot netwerk en inlevingsvermogen maken dat we met elkaar tot het beste resultaat komen!

Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Rotterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Rotterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Rotterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere boten in Rotterdam

Partyboot Rotterdam 4
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Partyboot Amsterdam XL
PARTYBOOT AMSTERDAM XL
Partycruiser 2
PARTYCRUISER 2

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Scroll naar top