Partyboot in Rotterdam

Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

 • Vijf Partyboten (25-240 personen)

 • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

 • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

 • Betaalbare prijzen

 • Gericht op kwaliteit & service

Een partyboot in Rotterdam huren van Event op het Water staat garant voor een spetterende party. Hoeveel personen u ook wilt uitnodigen op de feestboot in Rotterdam, het past beslist. Want onze partyschepen bieden plaats aan 100 tot 700 personen. Daardoor zijn de boten uit ons aanbod ook zeer geschikt voor feesten met kleinere groepen. Alle boten zijn mooi aangekleed en zijn te gebruiken voor een verscheidenheid aan evenementen.

“Uw wensen en ideeën staan voorop bij Event op het Water”

Van een personeelsfeest tot een rondvaart in de Rotterdamse havens ter gelegenheid van een familiefeest. We doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke dag te verzorgen. Oftewel, de partyschepen van Event op het Water zijn een unieke locatie voor een compleet feest.

EohWEohWBBQ-, borrel- en partyboot

Kwalitatieve partyboot te Rotterdam van Event op het Water

Waarom voor een party kiezen op een van de partyboten van Event op het Water? De voordelen op een rij:

 • Unieke feest locatie voor allerlei evenementen. Van personeelsfeest tot bruiloft
 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Onze partyboten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goede catering
 • De prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Varende feest locatie voor kleine tot grote groepen
 • Keuze uit vele arrangementen
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Meer weten over een partyboot als feestlocatie in Rotterdam? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Rondvaart en andere aangelegenheden

De varende feestlocaties uit ons aanbod zijn verrassend veelzijdige partyboten te noemen die plaats bieden aan 250 tot maximaal 700 personen. Iedere unieke, varende partyboot is ideaal voor tal van gelegenheden, bijvoorbeeld: voor een rondvaart in de Rotterdamse haven en evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten. Maar naast een rondvaart is onze partyboot in Rotterdam ook voor een andere feestelijke aangelegenheid meer dan geschikt, zoals een receptie.

Partyboot Amsterdam

Alles is mogelijk op de feestboot in Rotterdam

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld, maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot te Rotterdam in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyschip is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyschepen voor 250 tot 700 personen

Wij bieden een verscheidenheid aan schepen aan voor allerlei feesten en evenementen. Zo kunt u kiezen voor de partycruiser 1. Dit schip is geschikt voor maximaal 600 personen en is dé varende locatie voor een groot dancefeest of evenement. Deze boot vaart door heel Nederland en heeft een vloeroppervlakte tot wel 900 vierkante meter.

De partycruise 2 is ook geschikt voor een groot event en biedt ruimte voor maximaal 700 personen. Heeft u maximaal 250 personen uitgenodigd? Dan is de partyboot in Rotterdam zeer geschikt. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, helpen we u graag bij het kiezen van het juiste schip uit ons aanbod aan schepen.

Partyboot in Rotterdam met flexibel interieur en groot buitendek

Iedere partyboot uit ons aanbod kent eindeloze mogelijkheden en biedt tal van faciliteiten. Hierbij kunt u denken aan comfortabel loungemeubilair en diverse barfaciliteiten. Kiest u voor een feestboot in Rotterdam van Event op het Water? Dan kiest u voor een feest op een boot met:

 • Flexibel interieur
 • Groot buitendek
 • Internationale scheepsbar
 • Muziekinstallatie
 • Aparte dames- herentoilet
 • Verwarming
 • Feestverlichting
 • DJ meubel

Wilt u de indeling voor uw party helemaal naar wens vormgeven? Dat kan en is bij ons geen enkel probleem. We denken graag met u mee. Bekijk de pagina waar onze partners op staan en richt uw feest of event compleet naar eigen wens in.

Partyboot RotterdamEohWEvent op het Water

Drank- en dinerarrangementen

Iedere partyboot in Rotterdam is meer dan geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Zo werken we samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden diverse drank- en dinerarrangementen klik hier.

Dankzij deze mogelijkheden van catering kunt u tijdens de party op het partyschip heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Meer weten over de catering die wij met veel liefde verzorgen tijdens de party? Lees meer over de catering arrangementen op deze pagina.

“Lekker borrelen, uitgebreid genieten van een luxe champagne cruise of allerlei soorten wijnen proeven tijdens een wijnproeverij.”

Standplaats en opstap locatie

De standplaats van onze feestboot is vanzelfsprekend Rotterdam. Echter zijn in overleg andere opstaplocaties ook mogelijk, zoals Amsterdam. Het is maar net wat voor u het makkelijkst is.

Neem contact op en geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt. Graag maken we uw wensen tot realiteit.

Borrelboot, BBQ boot en partyboot in Rotterdam en Amsterdam

Wij verhuren naast een partyboot, ook allerlei andere boten. Dat doen we niet alleen in Rotterdam, maar ook in Amsterdam. Zo kunt u bij ons ook uw hart ophalen als u interesse heeft in het huren van een:

Partyboot in Rotterdam huren?

Ziet u een party op een van onze boten al helemaal voor u? Van een personeelsfeest tot een rondvaart of ander feest. Bekijk dan ons aanbod aan prachtige schepen en kies de partyboot in Rotterdam die aansluit bij uw wensen. Doordat wij beschikken over een ruim aanbod, huurt u bij ons altijd een boot naar wens voor allerlei evenementen. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd een offerte aanvragen.

Bij vragen of opmerkingen over feesten op een partyschip kunt u altijd contact opnemen. Vul gerust het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op met een passend antwoord.

Waarom een feest vieren op een partyboot?

Een feest geven op een partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf €290,- per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Hoeveel personen kunnen op de partyboot in Rotterdam?

Onze grootste partyboot in Rotterdam biedt plaats aan maximaal 700 personen. Dat is de partycruiser 2. Dit schip heeft drie modern ingerichte zalen en een groot buitendek. Het heeft een vloeroppervlakte van 850 vierkante meter.

Partycruiser 1
partycruiser 2
Partyboot Amsterdam XL

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn