Borrelboot voor iedere feestelijke partij

Bent u bezig met organiseren van een feestelijke partij? Ga dan heerlijk varen op een borrelboot! Heerlijk genieten van het uitzicht, de zon en uw gezelschap, met een drankje in de hand. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier veel eigenzinnige schepen aan waar u een keuze uit kunt maken. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een geweldig feest voor ieder budget. Wat de reden van de feestelijke aangelegenheid dan ook is. U en onze schipper maken er samen een spetterend en uniek feest van!

Borrelboot

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u meteen reserveren? Dat kan uiteraard! Neem vandaag nog contact met ons op óf vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Op de borrelboot door Amsterdam

Hoe leuk zou het zijn om tijdens een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest op onze borrelboot door Amsterdam te varen? Heerlijk varen over het IJ, en de moderne architectuur en voormalige havengebieden van Amsterdam bewonderen. Of vaar over de Amsterdamse grachten.

Er is in overleg veel mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld graag langs de oude cacaofabrieken en de Zaanse Schans? Ook dat is een mogelijkheid! We zorgen er graag voor dat u een memorabele borrel beleeft op één van onze schepen.

    

Varen door de haven van Rotterdam

De borrelboot vaart ook door Rotterdam. Het is een hele beleving om door Rotterdam te varen. Hier wordt namelijk dag en nacht gewerkt in de haven. Hoe leuk zou het zijn om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen? Maar ook wanneer u op uw privé borrel boot liever een kijkje neemt op de wateren van bijvoorbeeld Arnhem of Volendam. De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden.

Dankzij ons zijn onpersoonlijke zaaltjes verleden tijd!

Professionele audiovisuele apparatuur en barfaciliteiten

Onze schepen beschikken over de juiste apparatuur en barfaciliteiten. Heerlijk bier, wijn, of een frisje! Dit zijn alle ingrediënten voor een gezellige borrel aanwezig op uw schip! Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door:

  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Gegarandeerd een waanzinnige boottocht!

Borrelboot

Klaar voor een feestje op de borrelboot?

Is het tijd voor een unieke borrel op de borrelboot? Maak een keuze uit één van onze schepen en borrel zoals nooit tevoren! Klein en intiem, of juist een groot evenement waarmee u wilt opvallen. Het is helemaal aan u! We maken er samen een gezellige en memorabele borrel van. Geniet van een heerlijke boottocht!

Wilt u meer weten over wat we kunnen betekenen voor verscheidene feesten? Of bent u benieuwd naar de arrangementen? Neem een kijkje op de website of neem gerust eens contact
met ons op. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Die is geheel vrijblijvend en zorgt er voor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zijn Event op het water: de gezelligste borrelboot van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat onpersoonlijke zaaltjes tot het verleden behoren.

 

Event op het Water

Ook vaart Event op het Water met de partyboot in Amsterdam: eventophetwater.nl/partyboot-amsterdam/ Daarnaast hebben we ook nog de gezellige Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op: eventophetwater.nl/borrelboot-rotterdam/ of eventophetwater.nl/borrelboot-amsterdam/ Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.