Borrelboot

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring

Mogelijkheden

Borrelboot 1

Diverse Partyboten (30-250 personen)

Diverse Partycruise schepen (250-700 personen)

Diverse Rondvaartboten (10-75 personen) (Amsterdam)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Borrelboot

Bent u bezig met organiseren van een feestelijke partij? Ga dan heerlijk varen op een borrelboot! Heerlijk genieten van het uitzicht, de zon en uw gezelschap, met een drankje in de hand. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier veel eigenzinnige schepen aan waar u een keuze uit kunt maken. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een geweldig feest voor ieder budget. Wat de reden van de feestelijke aangelegenheid dan ook is. U en onze schipper maken er samen een spetterend en uniek feest van!

Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

Nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden zijn? Of wilt u meteen reserveren? Dat kan uiteraard! Neem vandaag nog contact met ons op óf vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Op de borrelboot door Amsterdam

Hoe leuk zou het zijn om tijdens een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest op onze borrelboot door Amsterdam te varen? Heerlijk varen over het IJ, en de moderne architectuur en voormalige havengebieden van Amsterdam bewonderen. Of vaar over de Amsterdamse grachten.

Er is in overleg veel mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld graag langs de oude cacaofabrieken en de Zaanse Schans? Ook dat is een mogelijkheid! We zorgen er graag voor dat u een memorabele borrel beleeft op één van onze schepen.

Alles kan én mag!

Borrelboot 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

Varen op unieke plaatsen

De borrelboot vaart ook door Rotterdam. Het is een hele beleving om door Rotterdam te varen. Hier wordt namelijk dag en nacht gewerkt in de haven. Hoe leuk zou het zijn om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen? Maar ook wanneer u op uw privé borrel boot liever een kijkje neemt op de wateren van bijvoorbeeld Arnhem of Volendam. De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden.

Dankzij ons zijn onpersoonlijke zaaltjes verleden tijd!

Professionele audiovisuele apparatuur en barfaciliteiten

Onze schepen beschikken over de juiste apparatuur en barfaciliteiten. Heerlijk bier, wijn, of een frisje! Dit zijn alle ingrediënten voor een gezellige borrel aanwezig op uw schip! Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door:

  • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
  • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Luxe uitjes:

varen op een borrelboot

Op de borrelboot kunt u genieten van een boot tocht door de plaats die u wenst, terwijl u geniet van het arrangement met uw gezelschap. Onze uitjes zijn

absoluut memorabel te noemen en u zult hier nog lang over napraten. Aangezien wij boten met verschillende capaciteiten hebben, kunt u altijd bij ons terecht,

ongeacht de grootte van uw groep. Onze boten beginnen al bij 20 personen en gaan tot 700 personen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de omgeving

waar u in vaart. Wat denkt u van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dit zorgt voor een zeer unieke ervaring. Bekijk de diverse mogelijkheden per boot en boek direct!

Borrelen aan boord

Wat is er nou leuker dan borrelen? Borrelen aan boord! Tijdens de boot tocht op onze borrelboot kunt u heerlijk genieten van diverse hapjes en drankjes. Dit wordt allemaal door ons geregeld, inclusief de aankleding van de boot. Hebt u een speciale gelegenheid die u wilt vieren op onze borrelboot, zoals een bruiloft? Dat is uiteraard mogelijk. Geef dit bij ons aan en wij gaan voor u aan de slag om uw boot tocht zo perfect mogelijk te laten verlopen. Dit zorgt er voor dat uw speciale dag extra speciaal wordt, waardoor u dit nooit meer zult vergeten.

Gegarandeerd een waanzinnige boottocht!

Klaar voor een feestje op de borrelboot?

Is het tijd voor een unieke borrel op de borrelboot? Maak een keuze uit één van onze schepen en borrel zoals nooit tevoren! Klein en intiem, of juist een groot evenement waarmee u wilt opvallen. Het is helemaal aan u! We maken er samen een gezellige en memorabele borrel van. Geniet van een heerlijke boottocht!

Verder kunt u ook bij ons terecht voor andere arrangementen, zoals onze Partyboot in o.a. Amsterdam en Rotterdam of Utrecht, of onze BBQ boot. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over wat we kunnen betekenen voor verscheidene feesten? Of bent u benieuwd naar de arrangementen? Neem een kijkje op de website of neem gerust eens contact met ons op. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Die is geheel vrijblijvend en zorgt er voor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zijn Event op het water: de gezelligste borrelboot van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat onpersoonlijke zaaltjes tot het verleden behoren.

Offerte aanvragen

Borrelboot 3

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

Borrelboot 4
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partycruiser 2
PARTYCRUISER 2
Waarom een feest vieren op een Borrelboot?

Een feest geven op een Borrelboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de Borrelboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een Borrelboot huren?

Een Borrelboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de borrelboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een borrelboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Wat zijn de opstaplocatie van de borrelboot?

De opstaplocaties van de borrelboten zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De partyboten van Event op het water varen in omstreken een route. Naast deze locatie is de partycruiser mogelijk in de gehele Benelux. Neem voor vragen contact met ons op.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top