Event op het Water

Borrelboot

Borrelen met prachtig uitzicht


Op een borrelboot varen, bijvoorbeeld door Amsterdam of Utrecht? Misschien bent u bezig met organiseren van een feestelijke partij? Ga dan heerlijk varen op een borrelboot! Heerlijk genieten van het uitzicht, de zon en uw gezelschap, met een drankje in de hand. Wat wilt u nog meer? Wij bieden u met veel plezier veel eigenzinnige schepen aan waar u een keuze uit kunt maken. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een geweldig feest voor ieder budget. Wat de reden van de feestelijke aangelegenheid dan ook is. U en onze schipper maken er samen een spetterend en uniek feest van!

Offerte aanvragen

Inclusief en optioneel

Inclusief

 • Nautische Bemanning
 • Horeca personeel
 • Basic arrangement
 • BBQ arrangement

Optioneel

 • Upgrade drankarrangement
 • Hapjes
 • DJ
 • Extra vaaruur
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

Borrelen op de boot

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Varen op unieke plaatsen


De borrelboot vaart ook door Rotterdam. Het is een hele beleving om door Rotterdam te varen. Hier wordt namelijk dag en nacht gewerkt in de haven. Hoe leuk zou het zijn om op de boot tussen de sleepboten en zeeschepen door te varen? Maar ook wanneer u op uw privé borrel boot liever een kijkje neemt op de wateren van bijvoorbeeld Arnhem of Volendam. De tocht op de borrelboot kan met recht een unieke én ware belevenis genoemd worden. Omdat er vele opstaplocaties mogelijk zijn, kan het feest altijd starten op een locatie in de buurt. De meeste mensen stappen op in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam.

Borrelboot
Borrelboot

Borrelboot door Amsterdam


Hoe leuk zou het zijn om tijdens een bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest op onze borrelboot door Amsterdam te varen? Heerlijk varen over het IJ, en de moderne architectuur en voormalige havengebieden van Amsterdam bewonderen. Of vaar over de Amsterdamse grachten. Er is in overleg veel mogelijk! Wilt u bijvoorbeeld graag langs de oude cacaofabrieken en de Zaanse Schans in de omgeving van Amsterdam? Ook dat is een mogelijkheid! We zorgen er graag voor dat u een memorabele borrel beleeft op één van onze schepen.

Borrelboot door Utrecht


Hoe vindt u het om te varen op de Vecht in Utrecht? Tijdens een tocht op de borrelboot in Utrecht varen we over het Amsterdams Rijnkanaal, of over de Lek. Of heeft u voorkeur voor een tocht door de natuur, of juist door Breukelen? Geef het gerust aan, we denken graag met u mee. Op deze manier geniet u van het gezelschap, al genietend van een hapje en een drankje, inclusief uw favoriete uitzicht van de omgeving van Utrecht.

Borrelboot
Borrelboot

Professionele audiovisuele apparatuur en barfaciliteiten


Onze schepen beschikken over de juiste apparatuur en barfaciliteiten. Heerlijk bier, wijn, of een frisje! Dit zijn alle ingrediënten voor een gezellige borrel aanwezig op uw schip! Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door:

 • Wij streven naar dienstverlening van de beste kwaliteit
 • Onze boten zijn mooi aangekleed, we bieden goede service en goed eten
 • Onze prijzen zijn relatief laag ten opzichte van de concurrentie
 • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Meest gestelde vragen

Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.
Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen en vraag een offerte aan.

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine en grote boten te huur. Vanaf 10 tot maar liefst 700 personen. Deze zogeheten Rondvaart Amsterdam kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Rotterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 250 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Rotterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Verschillende bijpassende arrangementen


Op de borrelboot kunt u genieten van een boot tocht door de plaats die u wenst, terwijl u geniet van het arrangement met uw gezelschap. Onze uitjes zijn absoluut memorabel te noemen en u zult hier nog lang over napraten. U heeft de keuze uit een verscheidenheid aan arrangementen, waaronder vele drank- en dinerarrangementen. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je bepaalde specifieke wensen hebt. Misschien wilt u wel een speciaal menu samenstellen. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, is het mogelijk om een arrangement door ons te laten samenstellen. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Borrelboot
Borrelboot

10 personen tot 700 personen


De ene gelegenheid is de andere niet. Zo is een feest voor het 20-jarig jubileum met het gezin waarschijnlijk wat intiemer dan een bedrijfsfeest van een grote firma. Zodoende is het aantal personen van het gezelschap ook altijd anders. Dat is voor ons echter geen enkel probleem, want we bieden tal van mogelijkheden. Aangezien wij boten met verschillende capaciteiten beschikbaar hebben, kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht de grootte van uw groep. Onze boten beginnen al bij 10 personen en gaan tot 700 personen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de omgeving waar u in vaart. Wat denkt u van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Dit zorgt voor een zeer unieke ervaring. U en uw gasten beleven zonder twijfel een geweldige dag.

Heerlijke hapjes en drankjes


Wat is er nou leuker dan borrelen? Borrelen aan boord! Tijdens de boot tocht op onze borrelboot kunt u heerlijk genieten van diverse hapjes en drankjes. Dit wordt allemaal door ons geregeld, inclusief de aankleding van de boot. Hebt u een speciale gelegenheid die u wilt vieren op onze borrelboot, zoals een bruiloft? Dat is uiteraard mogelijk. Geef dit bij ons aan en wij gaan voor u aan de slag om uw boot tocht zo perfect mogelijk te laten verlopen. Dit zorgt er voor dat uw speciale dag extra speciaal wordt, waardoor u dit nooit meer zult vergeten. Het wordt gegarandeerd een waanzinnige boottocht.

Borrelboot

Bekijk ook de andere arrangementen


BBQ Boot

Rondvaart

Partyboot

Vraag een offerte aan voor de borrelboot

Is het tijd voor een unieke borrel op de borrelboot? Maak een keuze uit één van onze schepen en borrel zoals nooit tevoren! Klein en intiem, of juist een groot evenement waarmee u wilt opvallen. Het is helemaal aan u! We maken er samen een gezellige en memorabele borrel van. Geniet van een heerlijke boottocht! Verder kunt u ook bij ons terecht voor andere arrangementen, zoals onze Partyboot in o.a. Amsterdam en Rotterdam of Utrecht, of onze BBQ boot. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over wat we kunnen betekenen voor verscheidene feesten? Of heeft u toch voorkeur voor een rondvaart of een BBQ boot in Amsterdam? Of bent u benieuwd naar de arrangementen? Neem een kijkje op de website of neem gerust eens contact met ons op. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Die is geheel vrijblijvend en zorgt er voor dat u precies weet wat u kunt verwachten. Wij zijn Event op het water: de gezelligste borrelboot van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat onpersoonlijke zaaltjes tot het verleden behoren en zorgen zonder twijfel voor een feest aan boord.

Offerte aanvragen

Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot
Borrelboot

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Scroll naar top