Bruiloft

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Bruiloft

Bruiloft 1

Uw bruiloft vieren op een boot, samen met uw gasten genieten van het fantastische uitzicht, dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek, dat kan! Het organiseren van een trouwdag is natuurlijk altijd maatwerk. Ieder heeft zijn specifieke wensen, daar helpen wij u graag mee en bezorgen u graag een onvergetelijk dag!

Bruiloft

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. Onze schepen beschikken over een groot buitendek. Laat u gasten lekker genieten van gezellige muziek onder het genot van een koud drankje al dansend op het buitendek. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige bruiloft organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank– en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje klik hier. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

Bekijk onze diner mogelijkheden

Bruiloft 2
Buffetten
BUFFET
ARRANGEMENTEN
Walking
WALKING DINNER ARRANGEMENTEN
BBQ Boot v
BBQ
ARRANGEMENTEN

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

Scroll naar top