Bruiloft

Bent u opzoek naar een unieke locatie om uw bruiloft te organiseren? Dat kan met bij Event op het Water. Wij zijn de nummer één van Nederland op het gebied van bemiddeling met passagiersboten. Wij hebben een ruim aanbod van boten door de hele Benelux. Wij hebben al plek vanaf 10 passagiers tot wel 700 passagiers. Op de boten van Event op het Water heeft u de mogelijk om lekker te genieten van het uitzicht! Wij hebben verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen!

(4,9) fantastisch – (24) BEOORDELINGEN

BRUILOFT OP HET WATER


Wat dacht u van een bruiloft op het water? Een trouwdag is een zeer speciale dag. Wat het nog specialer zou maken, is wanneer uw trouwlocatie onvergetelijk is. Een bruiloft aan boord van een boot vieren is niet alleen voor het echtpaar een prachtige herinnering. Maar ook uw gasten hebben de tijd van hun leven.

Wij van Event op het water zijn dé varende evenementenlocatie van Nederland. U bent van harte welkom aan boord bij Event op het water. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Eigenschappen Bruiloft

vanaf 10 tot 700 personen

vanaf 1,5 uur

de hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

bruiloft

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 50 00

info@eventophetwater.nl

Rondvaart op een bruiloft

Bruiloft 5

Wanneer u onderzoek doet naar een unieke locatie voor een feest, komt u waarschijnlijk niet vaak een rondvaartboot tegen. Toch is het een ware pracht locatie. Met uw gasten geniet u van het uitzicht, dineert u aan boord en danst u later op het dek terwijl de zon ondergaat. Een trouwdag is natuurlijk niet zomaar een dag. Wij helpen u graag met uw specifieke wensen en voorkeuren om er een onvergetelijke dag van te maken.

bruiloft naar wens

Bruiloft 5

Er zijn tal van verschillende soorten feesten. Dit betekent ook dat het aantal gasten altijd verschilt. Een bedrijfsfeest heeft bijvoorbeeld veel meer gasten dan een 10-jarig jubileum. Event op het water biedt plaatsen aan voor 25 tot maar liefst 700 gasten. Onze boten beschikken over een groot binnen- en buitendek. Met name het buitendek is een ware beleving! Laat uw gasten genieten van een borrel en koude drankjes terwijl ze dansen op uw muziek naar keuze. Al onze boten zijn uitgerust met professionele audiovisuele apparatuur en uitstekende barfaciliteiten. Ook heeft u de mogelijkheid om de boot naar wens in te richten.


DIVERSE DRANK- EN DINERARRANGEMENTEN

Bruiloft 5

Event op het water heeft verschillende drank- en dinerarrangementen zodat iedereen tijdens de rondvaart kan genieten van een hapje of drankje naar keuze. Ons vriendelijke en professionele personeel zorgt ervoor dat alles naar wens is voor u en uw gasten. Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige bruiloft organiseren. Er is uiteraard niks mooier dan een bruiloft op het water!

vraag een offerte aan

Bruiloft 5

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die een bruiloft op het water bieden? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact op via +31 (0)88 795 50 00 of info@eventophetwater.nl.

Verder kunt u bij ons onze hoofdstad ook vanuit een ander perspectief beleven. U kunt bij ons terecht voor onze rondvaart in Amsterdam. Tevens kunt u gebruik van ons BBQ Boot of Borrelboot arrangement. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Bruiloft 9
Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten rondvaartboot kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Deze rondvaartboot biedt al plaats vanaf 10 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Bruiloft 10

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Bruiloft 11

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Bruiloft 12
Scroll naar boven