Familiefeest

Gezellig samen zijn!

Familiefeest

Iets te vieren met de familie? Wat dacht u van een geweldig feest op een boot, al varend en genietend van het uitzicht samen met uw gasten. Dat is zeker mogelijk! Wij helpen u daar graag bij! Het organiseren van een familiefeest is voor iedereen anders. Ieder heeft zijn specifieke wensen, wij helpen u graag om te zorgen dat het een onvergetelijk dag wordt!

EohW

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.


Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een onvergetelijk familiefeest organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank– en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken!

Offerte aanvraag formulier

Bekijk onze diner mogelijkheden

Buffetten
BUFFET
ARRANGEMENTEN
Walking
WALKING DINNER ARRANGEMENTEN
BBQ Boot
BBQ
ARRANGEMENTEN

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top