EohW
Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

  • Vijf Partyboten (25-240 personen)

  • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

  • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

  • Betaalbare prijzen

  • Gericht op kwaliteit & service

BBQ boot huren

Heeft u er al eens aan gedacht om een BBQ boot te huren? Dat kan bij Event op het water. Wij heten u graag van harte welkom op één van onze BBQ schepen. U hoeft zich bij ons nergens druk om te maken: wij regelen alles voor de gasten. Het wordt een BBQ om nooit meer te vergeten, voor iedere feestelijke aangelegenheid: verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum.

Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten, door de havens van Rotterdam of op de Vecht in Utrecht, en ondertussen genieten van lekker eten en goed gezelschap. Het is allemaal mogelijk als u een barbecue boot huurt bij ons. Boek vandaag nog en stap binnenkort aan boord op een van onze boten!

”Heerlijk samen tafelen met een prachtig uitzicht op de achtergrond”

Voordelig een BBQ boot huren bij Event op het water

  • Dienstverlening van de beste kwaliteit
  • Mooi aangeklede boten, goede service en heerlijke gerechten
  • Relatief lage prijzen
  • Afspraak=afspraak. Daar kunt u altijd op rekenen!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een heerlijke BBQ op het water. Wilt u meer weten over wat er zoal mogelijk is? Begrijpelijk! Neem contact met ons op zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden.

Goed eten op de barbecue boot

Ziet u uzelf al heerlijk genieten van bier, wijn of fris op één van onze BBQ boten? Kies er dan voor een BBQ boot te huren. Wij bieden voor ieder wat wils en denken altijd met u mee. U bepaalt ook de route. Onze schipper voert u bijvoorbeeld naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch of wellicht zelfs naar België.

Zijn sommige personen uit het gezelschap vegetarisch of zijn er andere wensen? Geen enkel probleem. Geef het gerust aan ons door, zodat we er rekening mee kunnen houden. Alle gerechten worden in de eigen keuken gemarineerd en alle bijpassende sauzen maken we ook helemaal zelf. Heerlijk genieten van lekker eten op de barbecue boot!

Door de grachten varen op de BBQ boot in Amsterdam

Vaar met de BBQ boot naar Amsterdam en slinger door de Amsterdamse grachten. U geniet van het mooie weer met een drankje bij de hand en u proeft van heerlijke gerechten. Uw gezelschap kijkt hun ogen uit in het historische Amsterdam. Van moderne architectuur tot aan de voormalige havengebieden van Amsterdam.

Het ultieme uitje in Amsterdam

Stap op de BBQ boot in Amsterdam en ervaar hét ultieme uitje met lekker eten en goed gezelschap. Op de boot is aan alles gedacht: fijne zitplekken, veiligheidsmaatregelen en goede sanitaire voorzieningen. Het eten, drinken, de schipper en andere bemanning én natuurlijk de boot zijn allemaal inbegrepen. Kortom, alles wordt voor u en uw gasten geregeld.

BBQ BootEohWEohW

BBQ boot huren in Rotterdam: genieten op het water

Naast Amsterdam vaart onze BBQ boot ook naar in Rotterdam. Stap aan boord en kom compleet tot rust op de barbecue boot. U roostert een lekker mals stuk vlees naar wens terwijl u uitkijkt over de Maasstad. Vaar onder de Erasmusbrug door en zwaai naar de voorbijgangers.

Samen met uw familie, vrienden of collega’s geniet u van een heerlijke middag op het Rotterdamse water. Varen zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij het huren van een BBQ boot in Rotterdam!

”We doen er alles aan om u en uw gasten een onvergetelijke tocht te geven”

Partyboot Amsterdam

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

BBQ arrangementen

Wij bieden diverse BBQ arrangementen aan voor allerlei feesten en partijen. Van een standaard BBQ menu tot een BBQ Deluxe met het beste vlees en vis.

Onze BBQ arrangementen op een rij:

Een walking diner of een high tea

Wij hebben nog veel meer arrangementen voor bijzondere gelegenheden. Wat dacht u van een buffet, een high tea met uw vriendinnen, een walking diner of een Food Court-arrangement. Voor welk arrangement u ook gaat, u beleeft een onvergetelijke ervaring samen met uw dierbaren. Lees meer over deze uitjes op onze website.

Feest op onze partycruiser of partyboot

Naast het huren van een BBQ boot kunt u bij ons ook andere typen boten huren. We beheren en verhuren nog veel meer schepen. Onder andere een speciale grachtengordel boot en meerdere partycruisers en partyboten. Zodra wij de trossen loslaten, barst het feest los! Vraag direct een offerte aan.

EohWEohWBBQ Boot

BBQ boot huren bij Event op het water

Klinkt een barbecue op een boot u als muziek in de oren? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie óf voor het huren van een BBQ boot. Wilt u eerst weten wat de kosten van de BBQ-pakketten bedragen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies wat u kunt verwachten.

Verder kunt u bij ons terecht voor onze geweldige Partyboot, die vaart in onder meer Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Of als u heerlijk wilt borrelen, dan raden wij u onze “Borrelboot” aan, die ook onder andere in Amsterdam en Rotterdam vaart. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk de andere boten


BBQ Boot
BBQ Boot
BBQ Boot

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn