Vrijgezellenfeest

Een boottocht van Event op het Water is een uniek om nooit te vergeten. We hebben al vele bezoekers mogen verwelkomen op één van onze boten. Wij varen door de hele Benelux vanaf 10 tot wel 700 personen. Een vrijgezellenfeest bij ons aan boord is erg populair en erg leuk om mee te maken. Wij varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam & Utrecht. Maar ook plaatsen elders in het land is mogelijk. Als onze partners zijn ruim ervaren in het varen met passagiers.

(4,9) FANTASTISCH – (24) BEOORDELINGEN

Beleef je vrijgezellenfeest vanaf een boot


Een vrijgezellenfeest organiseren en er een onvergetelijk moment van maken? Dat kan bij Event op het Water. Wij zijn de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen vrijgezellenfeest

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

de hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

vrijgezellenfeest

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 50 00

info@eventophetwater.nl

Uw vrijgezellenfeest vieren op een boot, samen met uw gasten genieten van het fantastische uitzicht, dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek, dat kan! Het organiseren van een vrijgezellenfeest is natuurlijk altijd maatwerk. Ieder heeft zijn specifieke wensen, daar helpen wij u graag mee en bezorgen u graag een onvergetelijk dag!

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 25 tot 700 gasten. Onze schepen beschikken over een groot buitendek. Laat u gasten lekker genieten van gezellige muziek onder het genot van een koud drankje al dansend op het buitendek. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige vrijgezellenfeest organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje klik hier. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Vrijgezellenfeest 5
Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten rondvaartboot kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Deze rondvaartboot biedt al plaats vanaf 10 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Bekijk onze mogelijkheden aan boord

Vrijgezellenfeest 6

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Vrijgezellenfeest 7

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Vrijgezellenfeest 8
Scroll naar boven