Rondvaart

Genieten van een rondvaart? Een rondvaartboot huren voor een privégroep kan al vanaf 10 personen en vanaf 1,5 uur. Vaar door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten en laat u en uw gasten tijdens de rondvaart heerlijk culinair verrassen. Van een simpele rondvaart met lunch tot een BBQ rondvaart; wij verzorgen alles. U en uw gasten stappen op en gaan een prachtige tocht maken. De nautische crew is ervaren en kent de grachten van Amsterdam als geen ander. De horeca-crew verzorgt de culinaire snacks en de drankjes. Dit alles geheel in stijl op onze luxe elektrische rondvaartboot met dak dat zowel open als dicht kan.

Rondvaart boot huren met schipper


Een rondvaartboot huren met schipper is perfect. Vanaf het moment dat u aan boord stapt is alles voor u geregeld. Ook voordat u aan boord komt denken wij graag met u mee. Gemak is daarbij ons uitgangspunt. De opstaplocatie is aan de De Ruijterkade 14, vlak achter het centraal station. Met de trein komen is dan ook het makkelijkste. U loopt in ongeveer 5 minuten naar de boot. Daarna kan de rondvaart beginnen.

Eigenschappen van Rondvaart

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

de hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

rondvaart

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 22 42

info@eventophetwater.nl

Welke steden een rondvaart?

Rondvaart 5

Eventophetwater is actief in de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Op aanvraag kunnen wij ook in andere steden een rondvaart verzorgen. Onze rondvaart Amsterdam is één van de populairste dagbestedingen in onze prachtige hoofdstad. Deze stad heeft de meeste grachten en de vaarroutes brengen u langs de mooiste locaties. In een kennismakingsgesprek horen wij graag uw wensen. Wanneer alle mogelijkheden op een rijtje staan, kan het zomaar zo zijn dat u voor Amsterdam kiest. Het komt regelmatig voor dat de rondvaartboot huren als leuke activiteit op de dag gepland wordt, maar na ons gesprek het hele event op het water wordt georganiseerd.

Rondvaart

arrangementen bij een rondvaart huren


Een rondvaart huren van Event op het Water kan voor veel verschillende gelegenheden. Wij hebben voor de meest voorkomende events arrangementen samengesteld. Boek de rondvaart als:

●      Bedrijfsevenement;

●      Teambuildingactiviteit;

●      Borrel;

●      Familiefeest;

●      Groepsdiner;

●      BBQ;

●      Vrijgezellenfeest;

●      Bruiloft;

●      Verjaardag of jubileum;

●      Party.


De rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. In onze vloot hebben wij schepen geschikt voor grote groepen tot wel 700 gasten. Deze boten zijn voor rondvaarten Nederland en buitenland geschikt.

wat kost een rondvaart?


De kosten voor een rondvaart worden in een offerte berekend. Wel kunnen we al zeggen dat de kosten vele malen lager zijn dan wat doorgaans wordt verwacht. Als voorbeeld; een partyboot in Rotterdam huren kost slechts 32,95 per uur. Uiteraard is dit een vanaf prijs, want zoals gezegd kunt u zelf alles kiezen; van een simpele rondvaart tot een volledig verzorgd feest op het water.

Rondvaart

neem contact op

Rondvaart 5

Wanneer u een privé rondvaart Amsterdam – of op een andere locatie – wilt maken, neem dan zeker ook contact op. De makkelijkste manier om in contact te komen, is het offerte-aanvraagformulier invullen. Alle gegevens, zoals type evenement, data, locatie etc. is dan bij ons bekend. Er wordt vervolgens contact opgenomen om alles door te nemen. Bezoek alvast onze Instagram pagina om inspiratie op te doen.

wat is de beste rondvaart?


De beste rondvaart is een rondvaart boot huren voor een privégroep. Dit is gezellig en u heeft zelf de keuze over de gewenste routes. Van alle rondvaart Amsterdam opstapplaatsen is de De Ruijterkade 14 verreweg de prettigste. Zeker wanneer sommige mensen van elders in het land komen. Wij verzorgen de beste rondvaart Amsterdam geheel naar uw wensen.

rondvaart amsterdam met eten


U boekt bij ons een luxe rondvaart Amsterdam. U kunt onze moderne rondvaartboot huren zonder u zorgen te maken over het weer op de door u gekozen data. Het dak kan immers open en dicht. Het luxe interieur heeft veel weg van een prachtige evenementenlocatie. Geen saaie bank dus, maar een boot met zitgelegenheid aan de zijkant en ruimte in het midden die uitnodigt tot gezelligheid.

Wat voor eten wordt er tijdens de rondvaart geserveerd?


Het menu stellen we samen en is afhankelijk van het tijdstip. Overdag kunt u genieten van onder andere een high tea op het water, rondvaart met lunch, zoetigheden arrangement, borrel en hapjes schotels. Wilt u voor ‘s avonds de rondvaart Amsterdam boeken? Dan kunt u de rondvaart met diner kiezen. De menu-opties bestaan uit food courts, walking dinner, buffet of onze welbekende BBQ boot.

bijzondere rondvaart: de route


Een groot voordeel van een privé rondvaart boeken, is dat u zelf de route mag kiezen. De rondvaart door de grachten staat bij veel mensen op één. Kiezen voor een rondvaart met een weids uitzicht kan ook; dat is de rondvaart over het IJ. Een andere optie is om vanuit het centrum van Amsterdam naar Ouderkerk a/d Amstel te varen. De laatste optie die wij standaard bieden is om via de Amsterdamse havens naar de Zaan te varen.

hoe duur is een rondvaart in Amsterdam?

Rondvaart 7

De rondvaart kan zo luxe gemaakt worden zoals u zelf wenst. Vanaf 32,95 per uur vaart u echter al door de Amsterdamse grachten. De exacte kosten rekenen we uit in een offerte op basis van uw wensen. Wel kunnen we al zeggen dat de prijs een stuk lager is dan wat men vaak verwacht. Wij houden de prijzen laag om op die manier veel mensen met Event op het Water kennis te laten maken. Een review schrijven na uw rondvaart wordt zeer gewaardeerd. Gemiddeld scoren we een 4,9/5!

hoelang duurt een rondvaart?

Rondvaart 5

De rondvaart kan zo lang duren als u wilt. Wij maken een programma voor u waarin het varen en de activiteiten centraal staan. Wanneer u op het water bent, vergeet u de tijd waarschijnlijk snel. De prachtige uitzichten komen voorbij en smalle grachten worden afgewisseld met weidse wateren. In de offerte-aanvraag kunt u de gewenste opstap- en aankomsttijd doorgeven. Wij kijken meteen of de door u gewenste data en tijden beschikbaar zijn.

We zien u graag aan boord!

Rondvaartboot huren: er is meer mogelijk dan u denkt

Rondvaart 5

Wij streven naar het organiseren van de leukste rondvaarten in Nederland. De foto’s op onze website en socials laten zien hoe leuk het kan zijn. Wij hebben ervaring met zowel kleine groepen als hele grote groepen. Van festivals en dance-events op het water tot een bruiloft; wij hopen dat u geïnspireerd bent geraakt om ook uw Event op het Water plaats te laten vinden. Uiteraard hopen wij van Event op het Water dat wij uw evenement mogen verzorgen.

veelgestelde vragen

Rondvaart 5
Waarom een rondvaart boeken?

Een Rondvaart is een boot waar u heerlijk kunt eten terwijl je bijvoorbeeld door de kanalen van Amsterdam vaart. Alles wordt voor u geregeld: het eten, drinken, de schipper en alle overige bemanning zijn allemaal inbegrepen bij de prijs van de boot barbecue..

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een rondvaart huren?

Een rondvaartboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de rondvaartboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een rondvaart? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen tijdens de rondvaart?

Als u een rondvaart boekt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank- en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat zijn de opstap mogelijkheden voor de rondvaart?

De opstaplocaties van de rondvaart zijn in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De rondvaartboten van Event op het water varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.  Maar ook omliggende plaatsen zijn mogelijk. Neem contact met ons op om de verschillende opties te bespreken.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk ook de andere arrangementen

Rondvaart 11

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rondvaart 12

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Rondvaart 13
Scroll naar boven