Verjaardag vieren

Uw verjaardag vieren bij Event op het Water? Dat kan. Wij zijn de nummer één op het gebied van bemiddeling in Nederland. Wij werken met de beste reders van Nederland en wij kunnen u scherpe deals aanbieden. Wij varen door de hele Benelux vanaf 10 tot wel 700 personen. Varen met ons is echt de moeite waard om mee te maken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende arrangementen en onze koks bereiden de gerechten live voor u aan boord tijdens de vaart.

(4,9) FANTASTISCH – (48) BEOORDELINGEN

Je verjaardag vieren op het water


Je verjaardag vieren op een speciale plek en er een onvergetelijk moment van maken? Dat kan bij Event op het Water. Wij zijn de varende evenementenlocatie van Nederland. Onze boten hebben zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Verjaardag

vanaf 10 personen

vanaf 1,5 uur

de hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

verjaardag

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(088) 795 50 00

info@eventophetwater.nl

Uw Verjaardag vieren op een boot, samen met uw gasten genieten van het fantastische uitzicht, dineren aan boord bij kaarslicht en dansen op het dek, dat kan! Het organiseren van een verjaardag is natuurlijk altijd maatwerk. Ieder heeft zijn specifieke wensen, daar helpen wij u graag mee en bezorgen u graag een onvergetelijk dag!

We varen door de hele Benelux en bieden plaats aan 10 tot 700 gasten. Onze schepen beschikken over een groot buitendek. Laat u gasten lekker genieten van gezellige muziek onder het genot van een koud drankje al dansend op het buitendek. Al onze schepen zijn voorzien van professionele audiovisuele apparatuur en goede barfaciliteiten. Ook is er de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten.

Dankzij onze scherpe tarieven kunt u een geweldige verjaardag organiseren op een unieke locatie. We hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje klik hier. De vriendelijke bemanning zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken, kortom VOLOP GENIETEN!

Veelgestelde vragen

Verjaardag 5
Waarom een feest vieren met Event op het Water?

Een feest geven op een boot bij Event op het Water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Wat kost een boot huren bij Event op het Water?

Een boot huren bij Event op het Water hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag.

Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Rotterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot?

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Let op: Wij werken met meerdere rederijen samen de bovengenoemde is een vanaf prijs.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de boot?

Als u een boot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit verschillende drank- en dinerarrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een heerlijke vers bereid BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine boten in te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur. Deze zogeheten rondvaartboot kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Deze rondvaartboot biedt al plaats vanaf 10 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten? 

Vraag nu een offerte aan voor meer informatie

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Bekijk onze mogelijkheden aan boord

Verjaardag 6

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Verjaardag 7

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Verjaardag 8
Scroll naar boven