Boot huren voor een verjaardag

verjaardag

Een Boot huren voor een verjaardag? Varen op een boot in Amsterdam? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is de partij om mee te gaan varen. We hebben Partyboot Amsterdam voor u beschikbaar. De partyboot Amsterdam is geschikt voor tot wel 250 personen. Of u nu gaat om een gezellige borrel, een versbereid buffet of een spetterend feest wat u wilt organiseren voor uw gasten, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Met plaats voor maximaal 250 gasten is Partyboot Amsterdam een grote boot. U weet niet wat u meemaakt. De beleving aan boord is heel anders dan op de wal. Het is zeker de moeite waard om met ons te gaan varen! De boot beschikt over twee verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Ook voor een mooie rondvaart door de wateren van onze hoofdstad is Partyboot Amsterdam zeer geschikt. We varen 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bij ons is er bijna altijd plek om uw feest te houden. Of het nu een groot of klein gezelschap is Partyboot Amsterdam is the place to be. Dus een boot huren voor een verjaardag moet je bij Event op het Water zijn.

Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, uitvaarten, jubilea en bedrijfspresentaties.

Wij beschikken ook over andere uitjes waar u kunt varen. Wij hebben  het rondvaart concept. Wij varen in verschillende plaatsen maar voornamelijk in Rondvaart Amsterdam, Rondvaart Rotterdam & Rondvaart Utrecht.

Wilt u meer blogs lezen? Kijk dan bijvoorbeeld bij

Heerlijk lunchen aan boord
Wat te doen in Rotterdam
Leukste boottochten in Utrecht
Evelien familiedag BBQ boot

Heeft u interesse om met ons te varen, vraag dan vandaag nog een offerte aan en we nemen contact met u op!

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven