Wat is de beste rondvaart in Amsterdam?

Rondvaart Amsterdam

Wat is de beste rondvaart in Amsterdam? Event op het Water is de nummer één op het gebied van bemiddeling als het gaat om boten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling tussen u als klant en de diverse rederijen waar wij al jaren fijn mee samenwerken. Wij zijn in 2017 gestart met bemiddeling en nu enkele jaren verder is ons platform uitgegroeid tot de nummer één van Nederland en staan we bijna op alle zoekwoorden op google landelijk bovenaan. Waar je ook zoekt naar een boot kom bijna altijd bij ons uit. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij en wij staan je graag te woord om je het beste advies te kunnen geven om je en jouw gezelschap een onvergetelijke dag te bezorgen waar je veel herinneringen gaat creëren waar je nog jaren over zult napraten.

Wij varen door heel Nederland maar voornamelijk in de randstad in de plaatsen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat de mooiste en leukste plekken zijn om langs te varen. We hebben verschillende vaarroutes en ervaringen uit voorgaande vaartochten en aan de positieve reacties te merken zijn onze vaarroutes in de smaak gevallen door onze klanten en de daarbij horende gasten.

Onze schippers hebben de beste rondvaart tochten in Amsterdam voor je samengesteld. Zo kun je kiezen uit een informatieve rondvaart maar ook uit gezellige rondvaart met een muziekje of een live zanger aan boord. Bij Event op het Water is veel mogelijk. Wij proberen altijd mee te denken.

De leukste en unieke rondvaarten vind je bij Event op het Water

We hebben verschillende routes door de prachtige grachten van Amsterdam. Wat te denken van de architectuurroute van Event op het water. De architectuurroute is een route van ongeveer twee uur waarbij je opstapt bij het centraal station van Amsterdam aan de Oosterdokkade ten hoogte van het drijvende restaurant Sea Palace. Jij en jouw gezelschap kunnen hier makkelijk parkeren want er is voldoende parkeergelegenheid maar ook met het openbaar vervoer is de op- en afstaplocatie makkelijk te bereiken. Tijdens de rondvaart Amsterdam varen wij voor je langs 23 moderne hoogtepunten van Amsterdam. Amsterdam staat natuurlijk bekend om rijke historische gebouwen maar deze route brengt je juist de nieuwe architectuur van Amsterdam in beeld. Zo varen wij over het ’t IJ van Amsterdam langs Noord en de NDSM-werf. Echt een aanrader om mee te maken. Zeker in combinatie met een lekker hapje en een koud biertje op een zonnige dag.

Er is zoveel te zien

Naast de architectuurroute hebben wij ook de wallenroute van Event op het Water. De wallenroute van Event op het Water is een route om nooit te vergeten. Deze route kun je samen met jouw gezelschap het beste boeken en beleven bij ons aan boord als het donker is. De laatste jaren zijn er veel ramen gesloten door de gemeente Amsterdam wegens illegale prostitutie. Als het donker is komen de wallen helemaal tot leven en is het een ware attractie. Want de wallen en Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het is misschien wel de bekendste buurt bij de toeristen. Wie een stedentrip naar Amsterdam boekt wil ook de wallen zien en beleven. Het is een ware toeristische trekpleister maar het meer dan alleen de rose buurt. Tijdens onze vaart zullen wij je meenemen met wat de wallen zo uniek maakt en wat er allemaal gevestigd zit op de wallen. De tocht duurt ongeveer 2 uur en wij hebben tijdens de vaart diverse diner- en drankarrangementen die je kan boeken

Mocht je interesse hebben in een onvergetelijke tocht met Event op het Water door de grachten van Amsterdam dan ben je van harte welkom.
Vraag een offerte aan via het offerte formulier en wij zullen contact met je opnemen binnen 24 uur.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?