Hoe lang duurt de rondvaart Amsterdam?

Hoelang duurt de rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival?

Hoe lang duurt een rondvaart op het Amsterdam Light Festival? Dit vragen mensen zich wel eens af wanneer ze rijen met toeristen zien staan bij een van de vele Amsterdamse rederijen. Niet alleen voor toeristen is Amsterdam een prachtige stad om te ontdekken per rondvaartboot. Ook voor de inwoners van Nederland is het een manier om de hoofdstad vanuit een heel ander perspectief te zien. Wanneer de donkere wintermaanden weer zijn aangebroken, betekent dit dat het Amsterdam Light Festival terug is in onze hoofdstad. Beleef Amsterdam tijdens een rondvaart op een boot tijdens het Amsterdam Light Festival. Hoe lang een rondvaart duurt, lees je in deze blog.

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Tijdens de donkere wintermaanden is het Amsterdam Light Festival een terugkerend festival. Varend over de Amsterdam grachten kun je samen met jouw familie, vrienden of team het lichtfestival ervaren. Sinds 2012 is Amsterdam Light Festival een jaarlijks festival waar de stad wordt omgetoverd tot een canvas voor lichtkunst. Het thema van de elfde editie is ‘Imagine Beyond’. Ook Event op het water biedt deze editie een rondvaart in Amsterdam aan. De rondvaart is lang genoeg om de gids je van alles te laten vertellen over de rijke historie van de hoofdstad terwijl je de prachtige lichtsculpturen bezichtigd.

Lengte rondvaart

Een rondvaart duurt doorgaans 75 minuten. Iedere dag staan de lichtkunstwerken van het Light Festival aan van 17.00 uur tot 23.00 uur. Er zijn in Amsterdam verschillende opstapplekken en rederijen. Wij raden je aan om voor de rondvaart van Event op het water te kiezen. Tijdens het Amsterdam Light Festival laat onze bemanning je de Amsterdamse grachtengordel op z’n mooist zien. Wil je samen met jouw gezelschap genieten van een hapje en een drankje? Het team van Event op het water denkt graag met je mee. Geef tijdens het aanvragen van een offerte aan wat jouw wensen zijn.

Onze andere arrangementen

Naast de rondvaart in Amsterdam bieden wij ook andere arrangementen aan. Bij mooi weer kan er natuurlijk heerlijk gefeest, gedineerd en geborreld worden! Wat dacht je van een BBQ boot, Partyboot of een borrelboot? Een boot is een toplocatie voor jouw feestelijke aangelegenheid. Kleine en grote groepen zijn beide welkom. Omdat onze boten zijn uitgerust met grote binnen- en buitendekken, hebben wij ruimte voor gezelschappen van 10 tot maar liefst 700 personen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?