BBQ grill aan boord

BBQ Boot

BBQ boot Amsterdam

Heeft u al eens nagedacht om een boot te huren met schipper en personeel en samen met uw gezelschap op een totaal andere manier te genieten dan zelf een bootje te huren en te varen door de grachten van Amsterdam? Event op het Water heeft de oplossing!  De BBQ boot Amsterdam van Event op het Water is zeker de moeite waard. U kunt bij ons een boot huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wij varen door de hele Benelux, maar dit zijn onze vaste op- en afstaplocaties. We heten u van harte welkom bij ons aan boord en laten u graag zien wat onze schepen allemaal te bieden hebben. Wij proberen uw wensen te realiseren. Een BBQ grill aan boord bij Event op het Water.

Op de BBQ boot Amsterdam kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht welke de grachten van Amsterdam hebben te bieden en kijken naar de prachtige historische panden op de grachten van Amsterdam. Of wilt u met één van onze grotere boten varen over het IJ en Amsterdam van de zijkant ervaren? Deze mogelijkheid hebben wij ook. We hebben verschillende boten tot onze beschikking. Hoe lekker en uniek is het dat u aan boord staat met een achtergrondmuziek, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten.

De BBQ wordt vers bereid door onze koks en wij hebben verschillende BBQ arrangementen. Zoals  het BBQ Marina arrangement. Dit is een arrangement met verse vis zoals een heerlijke tonijnmoot welke rosé gegrild wordt, een Pangasiusfilet die gereserveerd wordt met een heerlijke pepersaus, een gemarineerde zalmfilet die verpakt wordt met heerlijke verse groenten en tot slot een grote gamba deze King Prawn wordt op mediterrane wijze voorbereid.

BBQ boot Rotterdam

Bent u toe aan lekker varen na al die ellende van het coronavirus? Wij van Event op het Water zijn de nummer 1 van Rotterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en willen u graag van dienst zijn. Wij kunnen het onmogelijke mogelijk maken. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie op het water? Wilt u wat anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water de partij om mee te gaan varen. Een BBQ grill aan boord hoe uniek is dat?

De BBQ boot Rotterdam heeft verschillende schepen in Rotterdam, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om kleine groepen of grote groepen de BBQ boot Rotterdam is uitermate geschikt voor u en uw gezelschap. Bij ons aan boord kunt u lekker genieten van het prachtige uitzicht van de haven van Rotterdam. Varen onder de Erasmusbrug of de skyline van Rotterdam bewonderen met zonsondergang. Hoe uniek is dat!

Hoe uniek is het dat u aan boord staat met een achtergrondmuziek, een lekker biertje of wijntje nuttigt en u de geur ruikt van onze overheerlijke BBQ-producten.

De BBQ wordt vers voor u en uw gezelschap bereid door onze koks en wij hebben verschillende arrangementen. We hebben het BBQ Populair arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees soorten te heten een heerlijke braadworst, heerlijk gemarineerd worstje uit eigen worstenmakerij, een gekruide kippendijen gekruid met eigen BBQ-melange, Hamburger gekruid met eigen kruidenmelange en zijn vol van smaak, Shaslick, mixed grill aan een spies met kip, ui en paprika en kipsaté met eigen keuken gemarineerd en pittig van smaak.

Wij beschikken ook over andere uitjes waar u kunt varen. Wij hebben  het rondvaart concept. Wij varen in verschillende plaatsen maar voornamelijk in Rondvaart Amsterdam, Rondvaart Rotterdam & Rondvaart Utrecht.

Wilt u meer blogs lezen? Kijk dan bijvoorbeeld bij

Borrelboot huren in Amsterdam
Dineren op een boot
Teambuilding activiteiten

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven