Dineren op een boot

Dineren op een boot 5

Wilt u tijdens het varen genieten van het uitzicht en ook lekker eten? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is de nummer één van Nederland op gebied van bemiddeling tussen u en de rederijen. Dineren op een boot is mogelijk bij Event op het Water. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van varen en het begeleiden van u als klant tot u aan boord stapt op één van de prachtige boten die wij in onze collectie hebben. We hebben diverse samenwerkingen met verschillende rederijen door heel Nederland. Wij varen voornamelijk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij hebben in deze mooie plaatsen meer dan tien boten tot onze beschikking en kunnen u altijd voorzien van een boot.

Met gezelschap aan boord

Als u met uw gezelschap lekker wil eten bij ons aan boord dan bent u bij ons aan het juiste adres of het nu gaat om een ontbijt met vers geperste orange jus of een heerlijke versbereide lunch of een walking dinner? Alles is bij ons mogelijk. We werken samen met een cateraar die passie voor eten heeft en alleen maar werkt met verse producten. De voorgangers van u hebben alleen maar positieve reacties gegeven en waren uitermate tevreden over de kwaliteit, service en de heerlijke verfrissende smaken.

Wat te noemen van onze verschillende lunch arrangementen. We hebben zowel een koud als warme luncharrangement maar ook een combinatie hiervan. We hebben bij ons lunch plus arrangement bijvoorbeeld verschillende luxe belegde broodjes zoals carpaccio, huisgemaakte zalmsalade, beenham met een honing-mosterdsaus, brie of een club sandwich. Daarnaast hebben we ook verschillende wraps met zalm en roomkaas, kiprollade en roomkaas. Echt om uw vingers bij af te likken.

Het is zeker de moeite waard om met bijvoorbeeld een bedrijfsuitje op een zonnige dag te gaan varen door de grachten van Amsterdam en de mooie rijke historie van Amsterdam te bekijken. Je komt op plekken waar je normaal aan wal niet zo snel zou komen.

Dineren op een boot

Wilt u tijdens de avond gaan varen met ons dat kan natuurlijk ook. We mogen 24/7 7 dagen in de week varen en dat maakt het varen zo speciaal. We willen altijd graag de beste match voor onze klanten en daarbij is ervaring en de boten kennen heel belangrijk. We kennen onze boten door en door.
Wilt bijvoorbeeld een luxe boot dat kan natuurlijk maar wilt u echt gaan feesten tot diep in de nacht dan kan het natuurlijk ook.

Dineren op een boot bij Event op het Water is zeker mogelijk. Al onze boten kunnen worden omgeturnd tot een varend restaurant. Onze cateraar kent al onze boten door en door we werken samen met interieur stylist die voor ons de boten naar wens van den klant kan aankleden. Wilt u bijvoorbeeld een kerst diner organiseren voor uw gezelschap of een babyshower alles is mogelijk bij Event op het Water.

Onze mogelijkheden aan boord

We hebben verschillende mogelijkheden met dineren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zittend diner maar ook op een iets speelse manier zoals een walking dinner. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het varen met uw hele gezelschap kunt praten of naar toelopen met een zittend diner is dat iets minder makkelijk.

Neem bijvoorbeeld het walking dinner all seasons dit is een 5 gangen menu. Te beginnen met een amuse waar u de keuze heeft tussen gerookte zalm met roomkaas of mozzarella met verse pesto, vervolgens komen de koude gerechtjes met keuze uit dun getrancheerde carpaccio van ossenhaas of een tartaartje van gerookte zalm met dille en citroen dan het tussengerecht met een beugelflesje met Thaise gazpacho van pompoen en dan het hoofdgerecht met keuze uit black angus hamburger of rouleau van hoender omwikkeld met pachetta en tot slot het heerlijk dessert met een weckpotje met frisse romige panna cotta.

Hebben wij uw interesse opgewerkt dan snappen wij en neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op.

Ahoy

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Dineren op een boot 6
Scroll naar boven