Vrijgezellenfeest op het water

BBQ Boot

Vrijgezellenfeest op het water


Een vrijgezellenfeest  kent iedereen het wel de laatste paar dagen voordat je het JA woord geeft aan je geliefde. Gekke opdrachten en veel drinken is het eerste wat bij je opkomt als je het over vrijgezellenfeest hebt. Een vrijgezellenfeest op het water is uniek! 

Wij van Event op het Water zijn dol op vrijgezellenfeesten of het nu gaat om kleine of grote gezelschappen wij hebben altijd plek aan boord bij eén van onze boten.

Partyboot vrijgezellenfeest Rotterdam

Rotterdam is niet alleen de havenstad van Europa maar ook een stad met moderne architectuur en de stad van vele culturen. Rotterdam heeft veel evenementen en horeca locaties en daarom de perfecte plek voor een vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid of bruidegom. Er zijn maar weinig steden met zo’n mooie haven heeft en je kunt ook goed feesten op het water in Rotterdam. De positieve instelling, de werklustige mentaliteit en de moderne creatieve inbreng van de Rotterdammers hebben deze stad weer in de spot lights gezet. Met Event op het Water heb je de mogelijkheid om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren waar je nog jaren over na zult praten.

Bij een Rotterdams vrijgezellenfeest op één van de boten van Event op het Water zijn de woorden verveling, saai en eentonig niet van toepassing. Wij vinden het de place to be voor avontuurlijke tochten, opdrachten en quizzen door deze prachtige stad. En ook nog kunnen genieten van het prachtige uitzicht of het nu overdag is of in de avond/nacht bij Event op het Water is het mogelijk.

Boot Amsterdam vrijgezellenfeest

Ook bieden wij u en uw gezelschap de mogelijkheid om de bekendste activiteit te organiseren voor een feestje namelijk karaoke. U kunt natuurlijk het favoriete lied van de vrijgezel aanvragen om hem/haar net dat beetje extra plezier te gunnen. De hele boot geniet mee en gaat uit zijn dak. We hebben een karaoke- set aan boord met een groot scherm om te horen of de aanstaande ook wel de juiste tekst zingt. Hoe leuk is dat. 

Met de billen bloot voor (groot) publiek en nu maar hopen dat het geen kattengejank is. Uiteraard zing je uit volle borst mee met je vriend of vriendin om hem een klein achtergrondkoortje te geven! Zing de sterren van de hemel en wellicht is een drankje vooraf geen heel slecht idee om van je plankenkoorts af te komen!

Partyboot vrijgezellenfeest Amsterdam

Ook in Amsterdam is het mogelijk om een vrijgezellenfeest op het water te organiseren bij Event op het Water. Wij mogen 24/7 7 dagen in de week varen en hebben geen openings- en sluitingstijden.

We hebben diverse arrangementen waar u en uw gezelschap uit kunnen kiezen namelijk verschillende drankarrangementen wat te denken aan het deluxe arrangement. Dit is een all-in arrangement u kunt met uw gezelschap genieten van onze gehele drankassortiment van bier van de tap tot aan de internationale bar. Het is een onbeperkt arrangement en is ook inclusief nautische bemanning, horeca bemanning en de boothuur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ahoy

Event op het Water

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Vrijgezellenfeest op het water 5
Scroll naar boven