Boot huren voor een verjaardag

verjaardag

Een Boot huren voor een verjaardag? Varen op een boot in Amsterdam? Dat kan bij Event op het Water. Event op het Water is de partij om mee te gaan varen. We hebben Partyboot Amsterdam voor je beschikbaar. De partyboot Amsterdam is geschikt voor tot wel 250 personen. Of je nu gaat om een gezellige borrel, een versbereid buffet of een spetterend feest wat je wilt organiseren voor jouw gasten, Partyboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt.

Met plaats voor maximaal 250 gasten is Partyboot Amsterdam een grote boot. Je weet niet wat je meemaakt. De beleving aan boord is heel anders dan op de wal. Het is zeker de moeite waard om met ons te gaan varen! De boot beschikt over twee verschillende zalen en een riant buitendek, waardoor de boot ook zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Ook voor een mooie rondvaart door de wateren van onze hoofdstad is Partyboot Amsterdam zeer geschikt. We varen 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bij ons is er bijna altijd plek om jouw feest te houden. Of het nu een groot of klein gezelschap is Partyboot Amsterdam is the place to be. Dus een boot huren voor een verjaardag moet je bij Event op het Water zijn.

Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, uitvaarten, jubilea en bedrijfspresentaties.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?