Waar kan ik een boot huren?

Ben je ook zo toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Bij  Event op het Water ben je aan het juiste adres! Als je opzoek bent naar een mooie, unieke locatie welke anders is dan de meeste standaard zaaltjes? Dan is een boot huren bij Event op het Water de ideale locatie om een feestje te organiseren! Een rondvaart Amsterdam is echt de perfecte optie.

Heerlijk eten op het water
Maar waar kun je een BBQ Boot huren? Dan kan bij Event op het Water. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen in jouw zoektocht. Wij varen voornamelijk in de randstad in de plaatsen Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij varen 7 dagen in de week 24 uur per dag en wij hebben verschillende boten tot onze beschikking.

We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten, maar zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door alles van binnen te schilderen en hebben ze veel onderhoud gehad.

Ben je toe aan lekker genieten met jouw gezelschap? Wil je iets unieks organiseren?  Wij hebben verschillende BBQ arrangementen voor jullie samengesteld waar je uit kunt kiezen. Heb je speciale wensen? Geen enkel probleem laat het ons weten en onze kok gaat er rekening mee houden! Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue.

De boot biedt plaats aan een gezelschap tot wel 700 personen. Maar we kunnen je ook al verwelkomen vanaf 10 personen. Elke boot die wij tot onze beschikking hebben heeft haar eigen karakter en is uniek in haar soort.

Partyboot huren
De verwachting is dat we in het voorjaar weer mogen varen zonder beperkende regels en wij van Event op het Water zijn dan natuurlijk weer van de partij als u wilt gaan varen! Wil je een feestje organiseren? Heb je wel is gedacht aan een partyboot huren?

Wil je een onvergetelijk feest op een unieke varende locatie organiseren? Dit kan bij Event op het Water. Want feesten en varen vinden wij toch het mooiste dat er is! Net even iets anders dan de meest voorkomende feesten. Zie je het al voor zich? Biertje in de hand, zonnebril op, zomerse kleding, lekkere zomertemperatuur, een muziekje waar je lekker op kunt dansen. Wij wel! Want wij hebben de ervaring en mogelijkheid om dit mogelijk te maken! Unieker kan het bijna niet.

We hebben zowel kleinere groepen vanaf 30 personen als grotere schepen die geschikt zijn tot wel 700 personen mogelijkheden om een feest te organiseren. Daarbij willen wij van Event op het Water graag jouw veiligheid kunnen waarborgen. Om jouw event een geheel persoonlijke tint te geven, werken we samen met verschillende partijen die ons kunnen voorzien van aankleding naar keuze. Ook onze cateraar is bijzonder goed en bereid al onze arrangementen vers voor. De overheerlijke smaak van de gerechten zal je verrassen!

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?