Familiedag op de BBQ Boot

Familiedag op de BBQ Boot

De grachten van Amsterdam zijn het parade plaatje van Amsterdam. De historische grachten van Amsterdam zijn uniek en bijzonder. Mensen over de hele wereld komen naar de hoofdstad van Nederland om de grachten te aanschouwen. Wanneer je ook langs de grachten loopt er gebeurd altijd wel wat. En daarom maakt het de grachten van Amsterdam door uniek en speciaal.

Evenementen op de grachten van Amsterdam

Elk jaar is er in Amsterdam verschillende evenementen die georganiseerd worden zoals;

Koningsdag

Op 27 april elk jaar kleurt Nederland oranje omdat het Koningsdag is en we de verjaardag van koning Willem vieren. Event op het Water is natuurlijk van de partij met de borrelboot en BBQ boot. Kom lekker met ons varen samen met je vrienden, familie of collega’s en beleef koningsdag aan boord bij Event op het Water.

Gaypride

De Gaypride van Amsterdam is de bekendste pride van Europa. De eerste week van augustus is het de hele week feest in Amsterdam overal zijn grote evenementen met als grote afsluiter de grote canalpride door de grachten van Amsterdam.

 

Het evenement trekt jaarlijks miljoenen bezoekers vanuit heel Nederland en ook ver over de landgrenzen. Pride Amsterdam is een festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Met zijn vele bezoekers, is Pride een van de grootste evenementen in Europa.

 

De gaypride staat al 26 jaar en het stond de voorgaande edities voornamelijk in het teken gestaan van de seksuele geaardheden en de strijd om af te mogen wijken van de heteronorm. Elk jaar daagt gaypride Amsterdam zichzelf uit met een thema.

Grachtenfestival

In augustus vindt jaarlijks het grachtenfestival plaats, dit is een openluchtfestival op het water. Het is een onvergetelijk gebeuren op de prinsengracht. Prachtige klassieke muziek met allemaal bootjes erom heen. Hou je van klassieke muziek dan is dit festival zeker een aanrader en mag dit  onvergetelijke Prinsengrachtconcert niet missen, de afsluiter van het Grachtenfestival. Van een heel andere orde  is het traditionele Bevrijdingsconcert op de Amstel bij Koninklijk Theater Carré. Er zijn weinig dingen mooier dan genieten van klassieke concerten die worden gespeeld vanaf de pittoreske Amsterdamse grachten. Wil je dit meemaken met Event op het Water? Vraag dan snel een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op en vertellen je de voorwaarden en alle mogelijkheden.

Wijnproeverij

Kies je drankarrangement en kom varen met ons. We hebben verschillende arrangementen voor jullie samengesteld. Je kan kiezen uit verschillende arrangementen zoals bijvoorbeeld het arrangement “wijnproeverij”. Het wijnproeverij arrangement is een arrangement waarbij een wijnkenner aan boord halen voor jullie en onze wijnkenner jullie gaat meenemen in de wereld van de verschillende soorten wijnen, welke geschikt wel voor elke aangelegenheid, hoe je een wijn moet ontkurken en natuurlijk hoe je het beste een wijn kunt herkennen.

 

Verder zal onze wijnkenner verschillende soorten wijn voor jullie meenemen en meer vertellen over de herkomst van de wijnen waar ze van gemaakt zijn en natuurlijk mogen jullie de wijnen proeven tijdens de vaart aan boord bij ons. Hoe mooi en geweldig zou het zijn dat er een zonnetje schijnt, iets te vieren valt en ook nog kennis opgedaan word door wijnkenner. Na afloop is er ook de mogelijkheid om de wijnen die je zo lekker vind te kopen en mee te nemen naar huis. Om nog is eens lekker na te genieten.

 

Ben je benieuwd naar een BBQ op een boot? Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord. Onze offerteaanvragen worden altijd binnen 24 uur opgepakt en zullen wij contact met je opnemen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?