Boot met BBQ huren Amsterdam

EohW

Wil je met jouw gezelschap lekker BBQ op een boot? Dat kan bij Event op het Water. Stap bij ons aan boord en boek vandaag nog een boot en geniet van het prachtige uitzicht. Met de BBQ Boot heerlijk genieten van het prachtige uitzicht in bijvoorbeeld Rotterdam op de Maas en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Echt een aanrader. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam hebben een groot buitendek, waarbij je met mooi weer kunt genieten van het zonnetje, een borreltje en een hapje en een zacht windje. En live kunt kijken hoe onze koks de gerechten grillen voor jou en jouw gezelschap. Mooier bestaat er toch niet? Een boot met BBQ huren Amsterdam dat is mogelijk bij ons. Want een saai en standaard zaaltje behoort tot de verleden tijd. Mooier kan het niet, maar makkelijker wel! Want wij zijn Event op het Water en regelen alles voor je van A tot Z. Je hoeft alleen maar jouw gasten uit te nodigen en bij ons aan boord te stappen. Al het andere regelen wij voor je met veel liefde en passie. Wij zijn niet voor niks hoog aangeschreven op Google.

Heb je een allergie of één van jouw gasten? Dat is geen enkel probleem wij kunnen hier rekening mee houden zodat je toch lekker kunt genieten van onze heerlijke BBQ gerechten. Een boot met BBQ huren Amsterdam hoe uniek is dat!

Dus wil je varen en dat alles voor je geregeld wordt vraag dan vandaag nog een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur van ons een offerte op maat met alle mogelijkheden. Waar wacht je nog op?

Varen met een barbecue boot in Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Europa. Er is altijd wat te beleven en dat maakt Rotterdam zo leuk en uniek. Waar de meeste mensen de stad alleen kennen van de wal is het van het water nog veel leuker en unieker.  De wateren in Rotterdam zijn goed geschikt is voor een Barbecue boot Rotterdam en waar jouw kunt genieten van bijvoorbeeld de Maasvlakte. Rotterdam kent dan ook genoeg bezienswaardigheden zoals de Erasmusburg of het gebouw “De Rotterdammer”.

De Barbecue boot Rotterdam zorgt voor een unieke ervaring tijdens de zomer die je niet mag missen. We hebben samenwerkingen met verschillende partners en rederijen die alle leuke plekjes kennen van Rotterdam. Daarnaast hebben wij beschikbaarheid vanaf voor 20 tot 700 gasten op de Barbecue boot in Rotterdam. Bedrijfsuitjes, 50+ bootfeest of een house feest aan boord is geen probleem voor ons. Met tien verschillende feestboten in Rotterdam en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij bijna aan al jouw wensen voldoen.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?