Boot huren voor een dag

utrecht

Borrelboot Rotterdam
Huur vandaag nog de borrelboot Rotterdam van Event op het Water. Ben je opzoek naar een unieke locatie om een leuke borrel te organiseren voor jouw collega’s of vrienden? Dankzij onze Borrelboot Rotterdam zal varen nooit meer hetzelfde zijn. Event op het Water maakt het mogelijk. Ervaar onze goede dienstverlening! Gegarandeerd een waanzinnige boottocht door de Rotterdamse Maas met een prachtig uitzicht! Wij hebben plaats tot wel 700 personen. Als je met een klein gezelschap komt dan is dat ook mogelijk. Dit is al mogelijk vanaf 25 personen. Lekker genieten van een lekker drankje, het zonnetje en een lekker muziekje. Hoe leuk is dat! Het is een unieke beleving om op de Borrelboot Rotterdam te varen. In de Rotterdamse havens wordt namelijk dag en nacht gewerkt. Er gebeurd altijd wel wat in de haven van Rotterdam. Waar en wanneer je ook met ons vaart de borrelboot Rotterdam is nooit saai. Een boot huren voor een dag doe je bij Event op het Water.

Borrelboot in Amsterdam
Naast Rotterdam vaart onze rondvaartboot Amsterdam zowel in de grachtengordel als op het IJ. Varen door de Amsterdamse grachten is uniek en echt de moeite waard of het nu overdag is of in de avond het uitzicht is echt prachtig. Ervaar de prachtige historische én moderne architectuur in het centrum. De mooie gebouwen uit de 16e eeuw. De oude pakhuizen die nu als woonhuizen of luxe kantoren zijn gevestigd. Zwaai naar de toeristen en naar de plezierbootjes. Een tochtje op de Borrelboot Amsterdam is nooit saai. We hebben lekkere gekoelde drankjes aan boord en je kan bij Event op he Water kiezen uit verschillende drankarrangementen. Wat te denken aan een cocktail cruise. Vers gemaakte cocktail aan boord terwijl je de lekkere cocktail nuttigt, het zonnetje schijnt en geniet van de gezelligheid aan boord met een lekker muziekje aan boord. Hoe unieke en leuk is dat!

Borrelboot Utrecht
Borrelboot Utrecht is geschikt voor maximaal 200 personen. Dit kleine bootje is leuk gezellig en knus. Je komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen waar je een mooi uitzicht heeft over de Lek. Benedendeks vindt je een grote tweede ruimte met een intieme sfeer. Boven is er over de hele lengte van de boot een groot zonnedek. Hoe lekker is dat om boven op de boot te genieten van de zon en een lekker drankje. Deze varende evenementen locatie in Utrecht heeft dus twee verschillende zalen en een riant buitendek. Ideaal voor tal van verschillende doeleinden zoals feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea of bedrijfspresentaties. Een commercieel feest organiseren met kaartverkoop is ook mogelijk.

Borrelboot Utrecht is zeer geschikt voor een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een zittend diner tot 100 personen. De boot beschikt over een flexibel interieur, een aparte dames- en herentoilet en verwarming, drie grote zalen en een groot buitendek. Niet te vergeten een internationale scheepsbar, een mooie muziekinstallatie, dj meubel en feestverlichting.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?