Boot huren met een schipper in Amsterdam

Rondvaart Amsterdam

Partyboot Amsterdam
Heerlijk varen door de Amsterdamse grachten of over het IJ. Dat is mogelijk bij Event op het Water.  Stap aan boord en geniet op de Partyboot Amsterdam. Bij ons geniet je lekker van onze gastvrijheid, de ruim opgezette boten, het mooie uitzicht en al onze faciliteiten. Bij ons aan boord kun je lekker genieten van een vers bereide BBQ aan boord. Onze kok roostert een lekker mals stuk vlees naar uw wens terwijl je uitkijkt over het IJ of de prachtige panden in de grachtengordel. Een BBQ om nooit meer te vergeten voor iedere feestelijke aangelegenheid of het nu gaat om het vieren van een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of jubileum. Alles is bij ons mogelijk. We adviseren u graag en vertellen graag de mogelijkheden. Onpersoonlijke zaaltjes behoren dus vanaf nu tot het verleden. Ga lekker varen met de Partyboot Amsterdam! Zie je uzelf al heerlijk genieten van een lekker koud biertje, wijntje of fris op één van onze Partyboten? Kies er dan voor een Partyboot Amsterdam te huren. Wij bieden voor ieder wat wils en denken altijd met je mee. Je bepaalt ook de route. Onze schipper voert je bijvoorbeeld ook in Rotterdam of Utrecht. Een boot huren met een schipper in Amsterdam doe je bij Event op het Water.


Borrelboot Amsterdam
Wil jij een onvergetelijk en uniek feest? Borrelboot Amsterdam is een varende evenementen locatie met eindeloos veel mogelijkheden! Of het nu gaat om een gezellige borrel, een heerlijk buffet of een spetterend feest, Borrelboot Amsterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt. Wij mogen 24 uur per dag 7 dagen in de week varen. Dit maakt onze boten erg uniek. Ook kunnen wij aanmeren waar water is. Hierdoor is het mogelijk om op te stappen waar je wilt. Handig toch!

De Borrelboot Amsterdam is geschikt voor maximaal 700 personen. De boten van Event op het Water verrassend veelzijdig en uniek. Elke boot heeft zijn eigen karakter en uniek in haar soort. Bij de borrelboot Amsterdam small komt aan boord in een mooie ruimte met een bar en grote ramen. Benedendeks vind je een grote tweede ruimte met een intieme sfeer. Boven is er over de hele lengte van de boot een groot zonnedek. Deze Borrelboot Amsterdam heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek. Ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals, feesten, recepties, bedrijfsuitjes, huwelijken en trouwfeesten, jubilea en bedrijfspresentaties. Heb je interesse en ben je nieuwsgierig naar de voorwaarden? Vraag dan een offerte aan via onze website.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Andere vragen of op zoek naar een oplossing op maat?

Onze adviseurs staan continu klaar voor vragen en geven graag advies over de meest gepaste oplossing.

Neem gerust contact op.

Scroll naar boven
× Hoe kunnen wij helpen?