Wijnproeverij

Zoveel te ontdekken!

Event op het Water

Wijnproeverij 5

Gericht op kwaliteit en service

Betaalbare prijzen

Deskundigheid

We willen u en uw gasten een onvergetelijke tocht bezorgen

Borrelboot

Wijnproeverij

Onze wijnspecialist Arisz et al stelt voor dit arrangement een bijzondere proeverij samen, bestaande uit rode en witte wijnen. Al proevend maakt u een reis door verschillende wijnlanden, langs bekende en onbekende wijnhuizen, terwijl de sommelier de verschillende wijnen toelicht.

U kunt dit arrangement ook aanvullen met een dinerarrangement. Neem voor meer informatie een kijkje bij onze dinerarrangementen.

Beschrijving Wijnproeverij

Wijnproeverij 6

Wijn en water, een toepasselijk thema voor een bijzondere wijnproeverij aan boord! Liggen de beste wijngaarden aan het water? Hoe smaakt wijn waaraan water is onttrokken? Deze en andere vragen passeren de revue terwijl onze vinoloog een zestal wijnen ontkurkt en deze met u en uw gezelschap proeft en bespreekt.


Wijnproeverij aarde

Is het een Franse marketingtruc of zit er een kern van waarheid in het belang van ‘terroir’? Proef met onze vinoloog zes wijnen en kijk wie van uw gezelschap daadwerkelijk kan vaststellen wat hun herkomst is!


Wijnproeverij lucht

Zes hemelse wijnen serveert onze vinoloog u, met als leidraad ‘lucht’. Wijnen gemaakt onder invloed van zuurstof of juist in de vrijwel volledige afwezigheid ervan. Wijnen van wijngaarden op grote hoogte, de allergeurigste wijnen, ingeschonken en toegelicht voor u en uw gezelschap.


Wijnproeverij vuur

Sommige wijnen doen onmiddellijk denken aan een vulkaan of de open haard, sommige wijnen ruiken naar de barbecue en dan is er nog de Vin Cuit! Zes hartverwarmende, verhalenrijke proefglazen serveert onze vinoloog u tijdens deze proeverij.


Alle proeverijen hebben een standaard prijs per persoon en zijn desgewenst uit te breiden met meer wijnen, luxere wijnen en/of begeleidende hapjes, canapés, charcuterie en kazen.

Inbegrepen

Wijnproeverij 5
  • onbeperkt koffie
  • onbeperkt diverse theesoorten
  • onbeperkt bier van de tap
  • onbeperkt diverse huiswijnen
  • onbeperkt diverse soorten frisdrank en sappen
  • arrangement zoals hierboven beschreven

Dit arrangement is uit te breiden met een luxer drankarrangement en een heerlijk diner arrangement. Voor meer informatie kunt u eens kijken bij de andere arrangementen.

Borrelboot

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Wijnproeverij 8
Scroll naar boven