Welke boot kan ik huren zonder vaarbewijs?

BBQ Boot

Barbecue boot Amsterdam
Met het vooruitzicht dat het weer beter weer gaat worden is het perfect om samen met uw gezelschap een Barbecue boot Amsterdam te huren bij Event op het Water. Want barbecueën is natuurlijk veel leuker als het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers bereid aan boord, voor de echte barbecue-beleving. Alles is vers en wordt vers gegrild aan boord. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal deze het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. en natuurlijk de barbecue. Welke boot kan ik huren zonder vaarbewijs? Dat is helaas bij Event op het Water niet mogelijk. 

Boot BBQ Amsterdam
Heeft u al is gehoord van de Boot BBQ van Event op het Water? Varen en BBQ’en tegelijk? Dat kan bij Event op het Water. Het Boot BBQ concept is een concept waarbij u met ons gaat varen, genieten van het uitzicht, dansen op de lekkere beats die uit de speakers komen, geniet van de heerlijke drankjes en lekker gaat eten van de verse verbeide BBQ-gerechten die onze kok aan boord gaat bereiden oftewel live cooking.

De BBQ wordt vers bereid door onze koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Deluxe arrangement. Dit is een arrangement met verse vlees- en vis soorten met bijvoorbeeld een heerlijk kogelbiefstukje en een heerlijk zalmpannetje met verse groenten. Kortom dit wilt u niet missen en daar wilt u bij zijn! Heeft u speciale wensen dat is geen enkel probleem, geef het ons aan en wij houden hier rekening mee. Ook het combineren van verschillende BBQ arrangementen is mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan op onze website.

Feestboot Amsterdam
Bent u toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Wij van Event op het Water kunnen het mogelijk maken en wij máken het mogelijk. Bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u wat anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partner. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan.

Feestboot Amsterdam heeft verschillende schepen in Amsterdam, met tal van mogelijkheden. We kunnen vanaf 30 tot wel 700 gasten ontvangen aan boord! Of het nu gaat om een borrel, een heerlijke barbecue of een gezellige bingo Feestboot Amsterdam is zeer geschikt voor u en uw gezelschap. 

U kunt bij ons geen boot huren zonder bemanning. Wij verhuren de boot alleen vanaf 30 personen en met nautische bemanning. Dit omdat de boten groot zijn en wij de boot verhuren met commerciële doeleinden en hierdoor zegt wet- en regelgeving dat de boot verhuurd moet worden met professionele gecertificeerde bemanning.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Welke boot kan ik huren zonder vaarbewijs? 5
Scroll naar boven