Wat te doen met een vrijgezellenfeest?

Wat te doen met een vrijgezellenfeest?

Staat er een bruiloft rood omcirkeld in de agenda? Dan is het tijd voor een vrijgezellenfeest! Omdat ju dit leest, bent u waarschijnlijk de aangewezen persoon voor het organiseren van dit vrijgezellenfeest. Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan heel erg lastig zijn, omdat u misschien niet zeker weet wat de bruid of bruidegom leuk vindt. Misschien heeft u wel een activiteit in hoofd gedachten waar u vraagtekens bij heeft Is het niet te saai, of juist te wild? En dan hebben we het nog geeneens over het vinden van een geschikte datum waarop zo veel mogelijk mensen kunnen. We voorzien u graag van een aantal vrijgezellenfeest ideeën.

Eigen, of nieuwe omgeving?

Een vrijgezellenfeest kan op ontzettend veel verschillende manieren worden vormgegeven. Zo kunt u ervoor kiezen om een weekend naar een grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam te gaan en daar een aantal kroegentochten te bezoeken. Of is karaoke meer jullie ding? Echter kunt u er ook voor kiezen om het vrijgezellenfeest in eigen stad te organiseren. Jij weet waarschijnlijk precies welke kroegen en restaurants geweldig zijn, maar ook welke jullie tijdens het vrijgezellenfeest het best over kunnen slaan. Wanneer de vrijgezel natuurlijk ingesteld is, kunnen jullie hem of haar meenemen naar een nieuwe omgeving en daar activiteiten doen. Dit kan natuurlijk in Nederland zijn, maar ook in het buitenland. Het is maar net wat jullie leuk lijkt!

Activiteiten bedenken

Wanneer jullie weten waar het vrijgezellenfeest plaats gaat vinden, is het tijd voor het bedenken van allerlei leuke activiteiten. Wat het lastig maakt, is dat de mogelijkheden op dit gebied meer dan eindeloos zijn. En uiteraard is een vrijgezellenfeest voor mannen vaak anders dan een vrijgezellenfeest voor vrouwen. Bij het bedenken van activiteiten voor een vrijgezellenfeest denkt u waarschijnlijk al gauw aan veel alcohol en een act van een ingehuurde stripper.

Echter zijn er nog talloze andere activiteiten te bedenken die minder standaard zijn. Zolang u er maar op let dat er geen dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Let er voornamelijk op dat de activiteiten passen bij de interesses van de aanstaande bruid of bruidegom. Als de aanstaande bruid of bruidegom bekend staat als een echt feestbeest, is een kroegentocht natuurlijk altijd een goed idee. Maar wanneer diegene wat rustiger is, is het misschien een beter idee om een workshop bij te wonen of een tafel te reserveren in een gezellig restaurant. Of is de aanstaande bruid gek op varen? Dan zou u er ook voor kunnen kiezen om het vrijgezellenfeest te vieren op een boot. Hoe leuk is dat? Al helemaal wanneer het weer een beetje mee zit, natuurlijk!

Vrijgezellenfeest vieren op een boot

Het is mogelijk om het vrijgezellenfeest te vieren op een BBQ boot. Op deze manier kunt u samen met de aanstaande bruid of bruidegom feest vieren onder het genot van goed gezelschap, heerlijk eten en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Er zijn verschillende bedrijven waar u een vrijgezellenfeest op een boot kunt organiseren. Event op het Water is een van die bedrijven. Wat het fijne is aan samenwerken met dit bedrijf, is het feit dat er altijd maatwerk geleverd wordt. Een vrijgezellenfeest is natuurlijk altijd maatwerk!

Eindeloze mogelijkheden

Event op het Water beschikt over prachtige schepen die rijk zijn uitgerust met goede barfaciliteiten, professionele audioapparatuur en een groot buitendek. Maar wat veel klanten ook fijn vinden, is dat het mogelijk is om de boot naar keus helemaal naar wens aan te kleden voor het vrijgezellenfeest. Is de bruid bijvoorbeeld gek op roze? Dan kunnen we ervoor zorgen dat de boot over roze details beschikt. Helemaal in stijl! Uiteraard mogen een hapje en een drankje niet ontbreken. We bieden diverse drank- en dinerarrangementen aan waar u een keuze uit kunt maken. De bemanning van het schip zorgt er graag voor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top