Wat kost een boot huren in Amsterdam?

Wat kost een boot huren in Amsterdam? 5

Bent u ook zo toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Wij van Event op het Water maken het mogelijk. Dus bent u opzoek naar een mooie, unieke locatie? Dan is de partyboot Amsterdam van Event op het Water de boot waar u na opzoek bent! Wat kost een boot huren in Amsterdam? Vraag vandaag nog een offerte aan en wij nemen contact met u op. 

Maar wat kost een partyboot Amsterdam van Event op het Water en wat is erbij inbegrepen en wat niet. Omdat wij van alle markten thuis zijn en u onze partyboot Amsterdam voor allerlei verschillende doeleinden kunt boeken hebben wij verschillende opties voor u namelijk;

Partyboot Amsterdam
Als u als organisatie opzoek bent naar een locatie op het water om een feest te organiseren dan is dat uiteraard mogelijk bij ons. Wij mogen normaal gesproken 24 uur per dag 7 dagen per jaar varen. Wij zijn dus niet gebonden aan de openings- en sluitingstijden. Dat maakt onze locatie uniek en extra aantrekkelijk.

U betaald bij ons een boothuur inclusief alle andere vaste kosten zoals nautische bemanning, horecapersoneel, havengelden, toeristenbelasting en brandstof. De gasten kunnen aan boord dan zelf muntjes kopen en deze kunnen ze inwisselen bij de bar of keuken voor een lekker drankje of snack. De inkomsten van de tickets is 100% voor jullie en de horeca omzet is voor ons. De boot is al te huren vanaf € 290,- euro per uur met een minimale afname van 4 uur.

BBQ boot Amsterdam
Ook kunt u bij ons een all-in exclusieve arrangement boeken met onbeperkt drank en een heerlijk vers bereide BBQ. Wij huren dan een kok in en de kok gaat op het achterdek van de boot live de BBQ gerechten bereiden voor u en uw gezelschap. Dit is ideaal voor een leuk bedrijfsuitje of een verjaardag in de lente of zomer. We hebben verschillende drank en BBQ arrangementen waar u uit kunt kiezen wat te denken van bijvoorbeeld het BBQ Deluxe arrangement. Dit is een BBQ mix arrangement met verschillende soorten vis en vlees zoals een biefstuk, kippendijen, zalm, kipsaté en een lekker gekruid worstje. Verder zitten erbij het BBQ boot Amsterdam arrangement diverse salades, broodsoorten, smeersels en sauzen. De BBQ boot Amsterdam is al te boeken vanaf 49,95 voor 4 uur. Heeft u allergenen of dieet wensen laat het ons weten en wij houden er rekening mee.

Borrelboot Amsterdam
De Borrelboot Amsterdam van Event op het Water is de gezelligste Borrelboot van Amsterdam. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een gezellige middag of avond wilt beleven op het water. We hebben diverse vaarroutes zodat u naast de lekkere drankjes ook kunt genieten van het uitzicht. Wat wilt u nog meer om tijdens een zonnige dag lekker genieten op een mooie boot met een leuk gezelschap. U kunt de Borrelboot Amsterdam al huren van 32,95 voor 4 uur. 

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen!

Ahoy

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Wat kost een boot huren in Amsterdam? 6
Scroll naar boven