Vaarlocaties Nederland

Amsterdam

Vaarlocaties Nederland 5

Houdt u van modern en luxe, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze twee eigenzinnige en compleet uitgeruste rondvaartboten “Grachtengordel” bieden ieder plek aan 75 personen. Met mooi weer kan het volledige dak open wat de belevenis van luxe en ruimte meer versterkt. Met een heerlijk drankje en een hapje maakt een rondvaart door de Amsterdamse grachten compleet. 

Vaarlocaties Nederland 6
Vaarlocaties Nederland 7

Rotterdam

Vaarlocaties Nederland 5

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar wordt er gewerkt in de Rotterdamse havens. Hier is dan ook dag en nacht wat te beleven. Dus wil je overdag of juist ‘s nachts een rondvaart maken door de Rotterdamse havens? Alles is mogelijk bij eventophetwater.nl. Met onze partyboot varen we je graag door dit fascinerende schouwspel van zeeschepen en sleepboten. Met recht een unieke boottocht en een ware belevenis! Ontdek deze prachtige stad op een wel heel unieke manier!

Utrecht 

Vaarlocaties Nederland 5

Via Utrecht en het Amsterdam Rijnkanaal ga je met deze boottocht bij Vreeswijk door de sluis en kom je op de rivier De Lek. Na ongeveer anderhalf uur westwaarts varen met Boot 8 arriveer je in dé zilverstad van Nederland: Schoonhoven. Deze stad wordt gekenmerkt door een schilderachtig centrum met smalle grachten en veel groen. Een unieke ervaring op een unieke varende locatie door een unieke stad, perfect!

Vaarlocaties Nederland 10
Vaarlocaties Nederland 11

Volendam

Vaarlocaties Nederland 5

Wanneer je op de partyboot naar keuze vanuit Amsterdam vertrekt, bent je al binnen dertig minuten op het IJsselmeer. Deze rondvaart gaat over het IJ via Durgerdam en IJburg naar het IJsselmeer. Het is mogelijk om een tussenstop te maken op het voormalige forteiland Pampus en hier een rondleiding te volgen met een gids door de catacombe van het oude fort. Het is echter ook een optie om even een visje te halen in Volendam. Heerlijk genieten in het mooie Volendam!

Arnhem

Vaarlocaties Nederland 5

Arnhem is één van de prachtige plekken waar je kunt opstappen met onze schepen. Voor een unieke varende feestlocatie is Arnhem ideaal. Zie het rivierlandschap met zijn uiterwaarden, waterdieren en strandjes rustig aan je voorbij trekken tijdens een vaartocht over het water in regio Arnhem. Voel de frisse wind op het buitendek of ga binnen zitten met een lekker kopje koffie.

Vaarlocaties Nederland 14
Vaarlocaties Nederland 15

Nijmegen

Vaarlocaties Nederland 5

In de mooie omgeving van Nijmegen kun je heerlijk varen. Niet voor niets is dat één van de opstaplocaties waar je met ons kunt varen.  Zie het rivierlandschap met zijn boerderijen, boomgaarden en strandjes rustig aan je voorbij trekken tijdens een vaartocht over de rivieren in het Rijk van Nijmegen. Geniet van een heerlijk drankje op het buitendek met een fantastisch uitzicht.

‘s-Hertogenbosch

Vaarlocaties Nederland 5

Den Bosch is één van de prachtige plekken waar je kunt opstappen met onze schepen. Voor een unieke varende feestlocatie is Den Bosch ideaal. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Genieten van een hapje en een drankje onder het genot van leuke muziek, gezellige mensen en varend door zo’n mooie stad als Den Bosch!

Vaarlocaties Nederland 18

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Vaarlocaties Nederland 19
Scroll naar boven