Event op het Water

Unieke Rondvaart Amsterdam

Ervaar de grachten zoals u ze nog nooit beleefd heeft!


Rondvaart Amsterdam doen? Een rondvaart door de grachten, onder het genot van een hapje en een drankjeā€¦ Wie wil dat nou niet? Een rondvaart door onze hoofdstad is niet alleen voor toeristen, maar ook voor inwoners en andere bezoekers van de stad, een uniek uitje. Voor een uniek uitje door deze prachtige stad maken we gebruik van een tweetal moderne en luxe rondvaartboten die van alle gemakken voorzien zijn. Vaart u met ons mee? Neem gerust contact op met Event op het Water voor meer informatie of voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Inclusief en optioneel

Inclusief

  • Nautische Bemanning
  • Horeca personeel
  • Basic arrangement
  • Op- en afstap locatie naar keuze

Optioneel

  • Upgrade drankarrangement
  • Hapjes
  • Keuze vaarroute
  • Extra vaaruur
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen šŸ‘

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van ons land. Amsterdam is een stad die bekend staat om het authentiek erfgoed, maar ook om de grachten en de smalle gevelhuisjes die aan de grachten staan. Niet zo gek dus, dat de grachten van Amsterdam een van meest bekende en belangrijke toeristische trekpleisters is. De Herengracht, Keizersgracht, Singel en Prinsengracht zijn de belangrijkste grachten van Amsterdam. De grachten stammen uit de 17e eeuw en maken de stad tot de waterigste stad van de wereld. De grachten en havens van Amsterdam bedekken immers een kwart van het oppervlak van Amsterdam.

Rondvaart door Amsterdam


Tijdens een bezoekje aan Amsterdam kunt u een aantal dingen doen. U kunt een museum bezoeken, lekker door de winkelstraten struinen en winkelen, het Anne Frank House bezoeken, wandelen in het Vondelpark, naar Body Worlds of op het terras genieten van het weer en het gezelschap. Op deze manier leert u de stad op een bepaalde manier kennen. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om de stad van een andere kant te bekijken, zoals vanaf het water, in een boot? Tijdens een rondvaart door de grachten van Amsterdam bekijkt u de stad vanuit een ander perspectief.

Offerte aanvragen

Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Genieten van de stad en het uitzicht


Heerlijk genieten van de stad, het gezelschap en van een hapje, drankje en dansje. Echt alles kan en mag. Wanneer het goed weer is kunt u heerlijk buiten borrelen wanneer u dat wenst, of een dansje wagen. Iedere boot heeft een groot buitendek waar alle 75 gasten op kunnen. En de professionele audio apparatuur die aanwezig is op de grachtengordel boot mag geheel gratis worden gebruikt. Dit maakt een rondvaart door de Amsterdamse grachten een geschikt uitje voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties, huwelijken, trouwfeesten, recepties en bedrijfsuitjes.

Offerte aanvragen

Verschillende rondvaarten door Amsterdam

We bieden verschillende soorten rondvaarten door Amsterdam aan. WIlt u bijvoorbeeld de 17e eeuwse grachtengordel ervaren? Of bent u benieuwd naar de nieuwe architectuur rond het ij? Het is ook mogelijk om een rondvaart te maken door Amsterdam centrum, door de Amsterdamse havens, of voor een rondvaart over de Amstel. Of maak je graag een rondvaart door de Zaan? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten


Benieuwd naar hoe het hartje van Amsterdam er vanaf het water uit ziet? Tijdens een rondvaart door het centrum van Amsterdam herleef je de glorietijd en de historische momenten van de 17e eeuw. Vaar je mee?

Offerte aanvragen

Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Rondvaart door het IJ


Het IJ wordt ook wel de mooiste gracht van de 21e eeuw genoemd. Voor veel mensen is dit de beste rondvaart door Amsterdam, omdat er op het IJ dagelijks ontwikkelingen plaatsvinden. Wist u dat het IJ nog geen 20 jaar geleden alleen havengebied was en er geen sprake was van bewoning aan de zuidelijke oevers?

Over de Amstel


Het is mogelijk om vanuit het centrum van Amsterdam te varen naar het pittoreske Ouderkerk a/d Amstel, uiteraard varen we dan over de Amstel. Deze rondvaart vanuit Amsterdam is ideaal voor mensen die niet kunnen kiezen tussen een rondvaart door Amsterdam en een rondvaart over de Amstel. Door te kiezen voor deze rondvaart, hoeft u geen keuze te maken.

Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Via de Amsterdamse havens naar De Zaan


Wist u dat het mogelijk is om vanaf de Amsterdamse havens de historie van De Zaan te ontdekken? Langs de havens van Amsterdam, via de Wilhelmina sluisā€¦. Een echte industriĆ«le rondvaart in stijl. We laten u graag alles zien.

Offerte aanvragen

Bekijk ook de andere arrangementen


Borrelboot

Partyboot

BBQ Boot

Inclusief eten en drinken

Wat wel zo fijn is, is dat de rondvaart door Amsterdam met eten is. U kunt een keuze maken uit een aantal arrangementen. Hierbij kunt u denken aan een lunch arrangement, high tea arrangement, een zoetigheden arrangement of hapjes schotels. Wilt u een rondvaart in Amsterdam doen in de avond? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een van de diner arrangementen. Zo kunt u kiezen voor food courts, een van de walking dinner arrangementen, diner arrangementen, buffet arrangementen en BBQ arrangementen.

Prijzen van een rondvaart

De prijzen van een rondvaart door Amsterdam zijn geheel afhankelijk van een aantal factoren. Wij garanderen u dat het huren van een grachtengordel boot niet veel geld hoeft te kosten, want wij hanteren scherpe tarieven. De tarieven die wij hanteren zijn zelfs laag ten opzichte van de tarieven die de concurrentie hanteert. Zo kunt u al vanaf ā‚¬ 32,95 per uur een grachtengordel boot bij ons huren. Voor een duidelijkere indicatie van de uiteindelijke kosten raden we aan om een offerte aan te vragen of meer te lezen over onze schepen. Daar vindt u ook de bijpassende prijzen van onze boat tours in Amsterdam.

Vertreklocaties

De vertreklocatie van de rondvaart door de grachten is Amsterdam, maar we kunnen in overleg ook vanaf een andere locatie in de regio vertrekken. Geef bij het aanvragen van een offerte aan dat u een andere opstaplocatie wenst, we denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft, we vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam
Rondvaart Amsterdam

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Scroll naar top