Teambuilding activiteiten

Borrelboot

De werksfeer verbeteren onder het personeel van uw bedrijf? Dan is een teambuilding activiteiten uitje wellicht iets voor u en uw medewerkers. Wij van Event op het Water zijn de nummer één van Nederland op het gebied bemiddeling tussen u en de rederij. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bemiddeling. Bij ons is klant koning en willen we u een onvergetelijke tocht bezorgen.

We hebben een breed aanbod met prachtige boten die allemaal uniek in haar soort zijn. We werken samen met verschillende reders die een ruim aanbod hebben. We varen voornamelijk in de randstad zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Maar daarbuiten zou ook kunnen. Overal waar water en boten varen kunnen wij komen. Of het nu Zwolle of Nijmegen is wij kunnen in alle provincies komen.

Teambuilding uitjes ideeën

Een teambuilding uitje organiseren dan denk je al snel aan een standaarduitje in een zaaltje met een etentje. Bij Event op het Water is alles anders want bij ons is de omgeving anders en kunt u naast de onderlinge contacten te verstevigen, een portie teambuilding ook genieten van het uitzicht wat u van onze prachtige boten kunt bewonderen. In combinatie van een lekker zonnetje, een lekker drankje en een gezellig achtergrond muziekje.
Denkt u dat een teambuilding zinloos is? Tijdens de vaart mag het dan leuk zijn met collega's, maar erg veel nut heeft het niet. Sterker nog, het is vaak flauwekul. Helaas. Het maakt de groepsdynamiek niet beter. Daarom denk wij dat een andere omgeving in een andere stad positief kan werken op het teambuilding proces.

Versterk uw team aan boord met teambuilding

Wilt u het teambuilding proces en de samenwerking onder uw werknemers versterken en het meer uit uw werknemers halen? Dan is een teambuilding uitje met Event op het Water echt iets om te boeken. Wij hebben leuke activiteiten aan boord waar wij het teambuilding proces kunnen bevorderen.

Al doet u nog zo uw best om uw medewerkers te motiveren een teambuilding uitje van Event op het Water geeft net iets meer kracht dan een teambuilding uitje in een kroeg, althans dat vinden wij. De kans is groot dat uw team de werksfeer allesbehalve motiverend vindt. Slechts één op de vijf Europese medewerkers blijkt de sfeer in zijn organisatie goed en motiverend te vinden. Ook Nederlandse medewerkers zijn over het algemeen ontevreden over hun werksfeer.

BBQ’en tijdens het teambuilding uitje

Lekker BBQ’en op het water tijdens het teambuilding proces? Ja u hoort het goed BBQ’en op een boot tijdens de teambuilding activiteiten. Dat is mogelijk bij Event op het Water. Om dichter bij elkaar te komen is het goed om samen leuke dingen te doen en elkaar beter te leren kennen. Wij zijn ervan overtuigd dat een vaartocht, lekker eten en een koud drankje hier zeker aan kan bijdragen.

Op een zomerse dag lekker samen zijn met je collega’s een lekker wijntje of biertje drinken en genieten van Amsterdam of Rotterdam. Hoe leuk is dat!

Boek bij ons een teambuilding uitje, stap aan boord bij Event op het Water en geniet van het prachtige uitzicht. Op de boten van Event op het heerlijk genieten op het zonnige dag van het prachtige uitzicht van de Maas in Rotterdam en genieten van Rotterdam, de Botlek of al het andere moois wat Rotterdam en omstreken te bieden heeft. Al onze boten die wij beschikbaar hebben in Rotterdam hebben een groot buitendek waarbij u met mooi weer kunt genieten van het zonnetje, een borreltje, een hapje en een heerlijk windje. Wij hebben ook verschillende BBQ-arrangementen. Van een standaard BBQ-arrangement tot een BBQ-Deluxe arrangement met het beste vlees en de beste vis. Vers van de slager.

Heeft u interesse om met ons te gaan varen vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Ahoy

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Teambuilding activiteiten 5
Scroll naar boven