Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

  • Vijf Partyboten (25-240 personen)

  • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

  • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

  • Betaalbare prijzen

  • Gericht op kwaliteit & service

Een echt gevoel van varen hebben? Boek dan Partycruiser 2! Dit oude zeeschip heeft ondanks haar grootte een verrassend intieme sfeer. Dit schip verwelkomt zonder problemen 700 personen aan boord, verdeeld over drie dekken. Het schip beschikt op het middendek over een grote zaal en heeft verder een klein benedendek en een bovendek met een kleine bar die tevens toegang geeft tot het mooie deels overdekte grote buitendek. Houdt u van strak en een nautisch sfeertje dan zien we u graag aan boord van de Partycruiser 2.

Het is een groot schip met drie modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van 850 m2 biedt deze unieke varende evenementenlocatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 700 personen.

Partycruiser 2
Partycruiser 2
Partyboot Amsterdam

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partycruiser 2
Partycruiser 2
Partycruiser 2
Partycruiser 2

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn