Partycruiser 2 huren?

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Partycruiser 2 1

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Partycruiser 2

Een echt gevoel van varen hebben? Boek dan Partycruiser 2! Dit oude zeeschip heeft ondanks haar grootte een verrassend intieme sfeer. Dit schip verwelkomt zonder problemen 700 personen aan boord, verdeeld over drie dekken. Het schip beschikt op het middendek over een grote zaal en heeft verder een klein benedendek en een bovendek met een kleine bar die tevens toegang geeft tot het mooie deels overdekte grote buitendek. Houdt u van strak en een nautisch sfeertje dan zien we u graag aan boord van de Partycruiser 2.


Het is een groot schip met drie modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van 850 m2 biedt deze unieke varende evenementenlocatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 700 personen.

Kwalitatieve Partycruiser in de hele Benelux

De varende evenementenlocatie ‘Partycruiser 2’ is een verrassend veelzijdig schip dat plaats biedt aan 700 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie in de Benelux is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

Kenmerken

 • borrel tot 700 personen
 • buffet tot 700 personen
 • zittend diner tot 350 personen
 • flexibel interieur
 • groot buitendek
 • internationale scheepsbar
 • muziekinstallatie
 • aparte dames- herentoilet
 • verwarming
 • feestverlichting
 • DJ meubel
 • unieke evenementenlocatie van Amsterdam en Utrecht en omstreken

Drank- en dinerarrangementen

Partycruiser 2 is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken?

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’.

Alles kan én mag!

Partycruiser 2 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot

Standplaats en op- & afstap locatie

Partycruiser 2 3

De standplaats van Partycruiser 2 is Rotterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk zoals bijvoorbeeld Amsterdam. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Vaargebieden

Partycruiser 2 4
Waarom een feest vieren op een Partycruiser?

Een feest geven op een Partycruiser is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere boten in Rotterdam

Partycruiser 2 5
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Partyboot Rotterdam
PARTYBOOT ROTTERDAM
Partyboot Amsterdam XL
PARTYBOOT AMSTERDAM XL

Offerte aanvragen

Partycruiser 2 6
Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top