Partyboot Amsterdam

Mogelijkheden

  • Vijf Partyboten (25-240 personen)

  • Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

  • Twee Grachtenboten (20-80 personen)

  • Betaalbare prijzen

  • Gericht op kwaliteit & service

Offerte aanvragen

Een groot dancefeest of een ander evenement organiseren waarmee u gegarandeerd zult opvallen bij uw gasten? Boek dan dit grote schip met een zeer verrassend, modern en strak interieur. De bovenzaal is voorzien van een extra bar en de grote vide kijkt uit over de grote dansvloer. Ga nog een trap omhoog en geniet van het enorme buitendek met een prachtig uitzicht. Uiteraard is Partycruiser 1 voorzien van alle faciliteiten en gemakken zoals meerdere toiletten, een keuken en een garderobe.

Partycruiser 1 is een groot schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m2 biedt deze unieke varende evenementenlocatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 600 personen.

Partycruiser 1
Partycruiser 1
Partyboot Amsterdam

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Offerte aanvragen
Arrangementen
vaarlocaties
vaarlocaties in België
Partycruiser 1
Partycruiser 1
Partycruiser 1
Partycruiser 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Event op het Water
Varen zal nooit meer hetzelfde zijn

OFFERTE AANVRAGEN