Partycruiser 1

(4,4) ERG GOED – (51) BEOORDELINGEN

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

Partycruiser 1


De partycruiser 1 is het meest toonaangevende schip in onze collectie. Event op het Water is de varende evenementenlocatie van Nederland. Dit prachtige schip heeft zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen met Partycruiser 1 door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Partycruiser 1

vanaf 250 personen

vanaf 4 uur

hele Benelux

Inclusief en optioneel

Inclusief

nautische bemanning

horeca personeel

lounge meubilair

havengelden

Optioneel

culinaire snacks

extra vaaruur

thema decoratie

entertainment

vanaf 32,95 p.p.


onvergetelijke ervaring

betaalbare prijzen

goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

PARTYCRUISER 1 HUREN?


Partycruiser 1 is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

KENMERKEN


 • borrel tot 600 personen
 • buffet tot 600 personen
 • zittend diner tot 350 personen
 • flexibel interieur
 • internationale scheepsbar
 • gigantisch groot buitendek
 • DJ meubel
 • muziekinstallatie
 • muziekinstallatie
 • disco verlichting
 • diverse dames- herentoiletten
 • verwarming
 • keuken
 • garderobe
 • lockers
 • unieke evenementenlocatie door de hele Benelux

Partycruiser 1 in de Benelux huren?

Partycruiser 1 5

Een groot dancefeest of een ander evenement organiseren waarmee u gegarandeerd zult opvallen bij uw gasten? Boek dan dit grote schip met een zeer verrassend, modern en strak interieur. De bovenzaal is voorzien van een extra bar en de grote vide kijkt uit over de grote dansvloer. Ga nog een trap omhoog en geniet van het enorme buitendek met een prachtig uitzicht. Uiteraard is Partycruiser 1 voorzien van alle faciliteiten en gemakken zoals meerdere toiletten, een keuken en een garderobe.

Partycruiser 1 is een groot schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m2 biedt deze unieke varende evenementenlocatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 600 personen.

Hoe onze klanten ons ervaren

Partycruiser 1 6
Google reviews

Alles kan én mag!

Partycruiser 1 7

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Drank- en dinerarrangementen

Partycruiser 1 5

Partycruiser 1 is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Bekijk bij ‘onze partners’ om een feest of event naar eigen smaak in te richten.

Diverse mogelijkheden

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank- en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’ klik hier. We varen ook op verschillende locaties met onze BBQ boot.

Standplaats en opstaplocatie

Partycruiser 1 9

De standplaats van Partycruiser 1 is Amsterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerte-aanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Mogelijkheden

We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten. We werken samen met verschillende partners.

Vaargebieden

Partycruiser 1 10
4-3

Event op het Water

Partycruiser 1 5

Ook vaart Event op het Water met de partyboot in Amsterdam: Partyboot Amsterdam.  Daarnaast hebben we ook nog de gezellige Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op: Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

veelgestelde vragen

Partycruiser 1 6
Waarom een feest vieren op een Partycruiser?

Een feest geven op een Partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere arrangementen

Partycruiser 1 13

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE RESERVERING voor uw rondvaart

Partycruiser 1 14

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij snel contact met u op.

© Eventophetwater.nl - Sitemap

Partycruiser 1 15
Scroll naar boven