Partycruiser 1

Partyboot

Partycruiser 1


De partycruiser 1 is het meest toonaangevende schip in onze collectie. Event op het Water is DE varende evenementenlocatie van Nederland. Dit prachtige schip heeft zowel een groot binnenruimte als een groot buitenruimte. Wij varen met Partycruiser 1 door heel Nederland. Of het nu Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? U bent van harte welkom aan boord bij Event op het Water.

Eigenschappen Partycruiser 1

vanaf 250 personen

vanaf 4 uur

Heel Nederland

Inclusief en optioneel

Inclusief

Nautische Bemanning

Horeca personeel

Lounge meubilair

Havengelden

Optioneel

Culinaire snacks

Extra vaaruur

Thema decoratie

Entertainment

vanaf 32,95 p.p.


Onvergetelijke ervaring

Betaalbare prijzen

Goede service

(020) 772 22 42

info@eventophetwater.nl

Partycruiser 1 in de Benelux huren?

Een groot dancefeest of een ander evenement organiseren waarmee u gegarandeerd zult opvallen bij uw gasten? Boek dan dit grote schip met een zeer verrassend, modern en strak interieur. De bovenzaal is voorzien van een extra bar en de grote vide kijkt uit over de grote dansvloer. Ga nog een trap omhoog en geniet van het enorme buitendek met een prachtig uitzicht. Uiteraard is Partycruiser 1 voorzien van alle faciliteiten en gemakken zoals meerdere toiletten, een keuken en een garderobe.

Partycruiser 1 is een groot schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m2 biedt deze unieke varende evenementenlocatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 600 personen.

Partycruiser 1 huren?

Partycruiser 1 1

Partycruiser 1 is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

Partycruiser 1 2

Kenmerken

 • borrel tot 600 personen
 • buffet tot 600 personen
 • zittend diner tot 350 personen
 • flexibel interieur
 • internationale scheepsbar
 • gigantisch groot buitendek
 • DJ meubel
 • muziekinstallatie
Borrelboot
 • muziekinstallatie
 • disco verlichting
 • diverse dames- herentoiletten
 • verwarming
 • keuken
 • garderobe
 • lockers
 • unieke evenementenlocatie door heel Nederland

Hoe onze klanten ons ervaren

Shawny Perrier
Shawny Perrier
31/01/2022
Gezellige bedrijfsborrel gehad. Leuke en hele unieke ervaring om dit op het water te kunnen doen. Communicatie met de organisatie verliep ten alle tijden soepel. Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgd. Bedankt!
Dixelda Blasse
Dixelda Blasse
28/01/2022
Het was een leuke ervaring om te varen en heerlijk gegeten was super leuk bedankt hiervoor.
gilliano van kallen
gilliano van kallen
28/01/2022
Waar te beginnen top bedrijf gaat netjes met je om alles geregeld tot in de puntjes top evenementen sterk in communicatie kortom mijn mening zeker zaken doen als jij je feestje borrel trouwerij wilt plannen neem dan contact met hun op heb er tot op de dag van vandaag geen spijt van
Red Velvet
Red Velvet
22/01/2022
TOP BEDRIJF!
tim jans
tim jans
09/09/2020
Geweldige service en erg klantvriendelijk. Aan alles gedacht en goed verzorgd. Corona-richtlijnen werden goed in acht genomen. Echt een aanrader!
Harriet Visser
Harriet Visser
23/07/2020
Onze bbq-arrangement bij Event op het Water was helemaal top! Corona-proof en toch een super leuke dag gehad. Bedankt!!
Rachel Lupescu
Rachel Lupescu
23/07/2020
Ondanks corona toch een top verjaardag op het water! Kan het iedereen aanraden. Alles was perfect geregeld, wat een super avond. Van te voren goed contact over wat er in deze tijd allemaal mogelijk is. Ook niet te duur, zeker niet voor de kwaliteit en service die geleverd worden!
Josh Liket
Josh Liket
14/03/2020
lekker makkelijk om mee te werken omdat, er duidelijk gecommuniceerd word en alles meteen aangegeven word.
Maartje
Maartje
14/03/2020
Ik kan Event op water van harte aanbevelen, snel antwoord, pro-actief in mee denken en in daden. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en wat is er nu leuker dan je bedrijf uitje al varend te doen 👍

Alles kan én mag!

Partycruiser 1 3

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Drank- en dinerarrangementen

Partycruiser 1 is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken? Bekijk bij ‘onze partners’ om een feest of event naar eigen smaak in te richten.

Diverse mogelijkheden

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank– en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’ klik hier. We varen ook op verschillende locaties met onze BBQ boot.

Standplaats en opstaplocatie

Partycruiser 1 4

De standplaats van Partycruiser 1 is Amsterdam. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk. Geef bij de offerte-aanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Mogelijkheden

We bieden onze klanten ook de mogelijkheid om de boot naar eigen smaak in te richten. We werken samen met verschillende partners.

Vaargebieden

4-3

Event op het Water

Ook vaart Event op het Water met de partyboot in Amsterdam: Partyboot Amsterdam.  Daarnaast hebben we ook nog de gezellige Borrelboot die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart, kijk op: Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam. Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Meest gestelde vragen

Waarom een feest vieren op een Partycruiser?

Een feest geven op een Partyboot is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s door een stad naar keuze. Hierbij genieten jullie op het buitendek van het prachtige uitzicht over het water met een koel drankje in de handen. Uiteraard kan er ook gedineerd of geborreld worden aan boord. Ook dansen is gewoon mogelijk op de speciale dansvloer. Op de partyboot is geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden.

Wat kost een partyboot huren?

Een partyboot huren hoeft niet veel te kosten. De prijzen die wij bij Event op het Water hanteren zijn betaalbaar. Ten opzichte van onze concurrentie zijn de prijzen zelfs relatief laag. Een prijsvoorbeeld: de partyboot in Amsterdam is te huur vanaf € 32,95 per uur. Wilt u voor uw situatie de exacte prijs weten voor het huren van een partyboot? Bekijk dan de pagina over onze schepen waar de prijzen staan aangegeven.

Uit welke arrangementen kan ik kiezen op de feestboot?

Als u een feestboot huurt bij Event op het Water heeft u de keuze uit vele drank en diner arrangementen. Bijvoorbeeld een Speciaal bieren proeverij of een BBQ arrangement. Uiteraard is een arrangement op maat ook mogelijk.

Hebben jullie ook een kleine partyboot in Amsterdam te huur?

Ja, wij hebben ook een kleine partyboot te huur in Amsterdam. Deze zogeheten Grachtengordel kan maximaal 75 bezoekers ontvangen. Ook onze Amsterdamse rondvaartboot biedt plaats aan maximaal 75 personen. Wilt u graag meer informatie ontvangen over een van onze partyboten in Amsterdam? Bekijk dan onze pagina over onze schepen.

Bekijk ook de andere arrangementen

Partycruiser 1 5

borrelboot

RONDVAART

bBq boot

Vraag een offerte aan

Partycruiser 1 6

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Partycruiser 1 7
Offerte aanvragen
Scroll naar top