Partyboot Amsterdam XL huren?

Geef jezelf en anderen deze unieke ervaring!

Mogelijkheden

Partyboot Amsterdam XL 1

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Partyboot Amsterdam XL

Deze bijzondere Partyboot Amsterdam XL met een industriële uitstraling, biedt plek voor 242 gasten en beschikt over een grote ruimte met een grote bar. Boven is er over de hele lengte van de boot een heerlijk buitendek, de perfecte plek voor een borrel, een heerlijke BBQ of een knalfeest. Deze varende evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken heeft een grote zaal en een riant buitendek.

Kwalitatieve partyboot XL in Amsterdam huren?

De varende evenementenlocatie Partyboot Amsterdam XL is een verrassend veelzijdig schip dat plaats biedt aan 200 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en Utrecht en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

 • feesten
 • recepties
 • bedrijfsuitjes
 • huwelijken en trouwfeesten
 • jubilea
 • bedrijfspresentaties

Kenmerken

 • borrel tot 240 personen
 • buffet tot 240 personen
 • zittend diner tot 240 personen
 • flexibel interieur
 • groot buitendek
 • internationale scheepsbar
 • muziekinstallatie
 • aparte dames- herentoilet
 • verwarming
 • feestverlichting
 • DJ meubel
 • unieke evenementenlocatie van Amsterdam en Utrecht en omstreken

Drank- en dinerarrangementen

Partyboot Amsterdam XL is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken?

Onze boten zijn geschikt voor diverse drank– en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’.

Alles kan én mag!

Partyboot Amsterdam XL 2

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot
Hoeveel kost het huren van een partyboot in Amsterdam?

Het huren van een partyboot in Amsterdam bij Event op het water is al mogelijk vanaf € 32,95. Inbegrepen in deze prijs zijn diverse basisfaciliteiten, waaronder een complete audiovisuele installatie, loungemeubilair en barfaciliteiten. De exacte prijs hangt af van uw wensen. Vraag daarom gerust een offerte aan als u nieuwsgierig bent naar de kosten. We kunnen u garanderen dat al onze prijsvoorstellen betaalbaarder zijn dan onze concurrenten.

Hoeveel gasten kunnen er maximaal op de partyboot?

Op deze speciale partyboot in Amsterdam kunnen maximaal 240 gasten tafelen. Omdat de partyboot relatief klein is (in vergelijking met onze andere partyboten) wordt de sfeer al snel als intiem en knus ervaren. Daarnaast bieden we ook andere grotere partycruisers te huur aan. Die zijn geschikt voor maximaal 700 personen.

Welke arrangementen zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, deze zijn te onderscheiden in diner arrangementen en drank arrangementen. Een kleine greep uit onze diner arrangementen: buffet, BBQ, hapjes, ontbijt, lunch, walking dinner en high tea arrangement. Speciale drank arrangementen zijn onder andere een wijnproeverij, speciaal bierenproeverij en cocktail cruise arrangement. Bekijk onze arrangementenpagina op onze website voor meer informatie per arrangement.

Waarom uw feest geven op een partyboot?

Uw verjaardag, receptie, bedrijfsuitje, trouwfeest of jubilea vieren op een partyboot van Event op het water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s over de Vecht in Utrecht. En ondertussen geniet u heerlijk van een drankje, het uitzicht over het water en uw gasten. Nieuwsgierig geworden naar het huren van een partyboot? Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden.

Standplaats en op- & afstap locatie

Partyboot Amsterdam XL 3

De standplaats van Partyboot Amsterdam XL is Amsterdam en Utrecht. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk zoals bijvoorbeeld Rotterdam. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Vaargebieden

Partyboot Amsterdam XL 4

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

Partyboot Amsterdam XL 5
Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Utrecht
PARTYBOOT UTRECHT

Offerte aanvragen

Partyboot Amsterdam XL 6

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen
Scroll naar top