Partyboot

Amsterdam Small

Mogelijkheden

Vijf Partyboten (50-250 personen)

Twee Partycruise schepen (200-700 personen)

Twee Grachtenboten (30-75 personen)

Betaalbare prijzen

Gericht op kwaliteit & service

Partyboot Amsterdam S

Partyboot Amsterdam Small is een wat kleinere boot, maar daardoor niet minder leuk. Dankzij de eigenwijze indeling en de mogelijkheid om rondje te lopen is dit een zeer geschikte boot voor intieme feesten en kleine gezelschappen.  Het heerlijke buitendek maakt een tocht op deze boot onvergetelijk.


Deze varende evenementenlocatie in Amsterdam en heeft twee verschillende zalen en een riant buitendek.

Kwalitatieve partyboot in Amsterdam huren?

De varende evenementenlocatie is een verrassend veelzijdig schip dat plaats biedt aan 100 personen. Deze unieke varende evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken is ideaal voor tal van vaartochten en gelegenheden zoals:

 • feesten
 • recepties
 • bedrijfsuitjes
 • huwelijken en trouwfeesten
 • jubilea
 • bedrijfspresentaties

Kenmerken

 • borrel tot 100 personen
 • buffet tot 100 personen
 • zittend diner tot 200 personen
 • flexibel interieur
 • groot buitendek
 • internationale scheepsbar
 • muziekinstallatie
 • aparte dames- herentoilet
 • verwarming
 • feestverlichting
 • DJ meubel
 • unieke evenementenlocatie van Amsterdam en Utrecht en omstreken

Drank- en dinerarrangementen

De boot is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Liever een eigen indeling maken?


Onze boten erg geschikt voor diverse drank– en dinerarrangementen. Wij werken samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij hebben diverse drank- en dinerarrangementen waarbij tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Meer informatie is te vinden bij ‘Arrangementen’ klik hier.

Alles kan én mag!

Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten geborreld maar ook gefeest en gedanst worden. Alle partyboten hebben een groot open buitendek waar je met de hele groep op kan. Voor iedere gelegenheid richten wij je partyboot in zoals jij dat wilt: van diner tot dansvloer, van lounge- tot trouwboot. Aan boord van iedere partyboot is professionele geluidsapparatuur aanwezig die gratis gebruikt mag worden. En leuk om te weten: ook onze prijzen zijn anders én transparant!

Partyboot
Hoeveel kost het huren van een partyboot in Amsterdam?

Het huren van een partyboot in Amsterdam bij Event op het water is al mogelijk vanaf € 32,95. Inbegrepen in deze prijs zijn diverse basisfaciliteiten, waaronder een complete audiovisuele installatie, loungemeubilair en barfaciliteiten. De exacte prijs hangt af van uw wensen. Vraag daarom gerust een offerte aan als u nieuwsgierig bent naar de kosten. We kunnen u garanderen dat al onze prijsvoorstellen betaalbaarder zijn dan onze concurrenten.

Hoeveel gasten kunnen er maximaal op de partyboot?

Op deze speciale partyboot in Amsterdam kunnen maximaal 100 gasten tafelen. Omdat de partyboot relatief klein is (in vergelijking met onze andere partyboten) wordt de sfeer al snel als intiem en knus ervaren. Daarnaast bieden we ook andere grotere partycruisers te huur aan. Die zijn geschikt voor maximaal 700 personen.

Welke arrangementen zijn er mogelijk?

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, deze zijn te onderscheiden in diner arrangementen en drank arrangementen. Een kleine greep uit onze diner arrangementen: buffet, BBQ, hapjes, ontbijt, lunch, walking dinner en high tea arrangement. Speciale drank arrangementen zijn onder andere een wijnproeverij, speciaal bierenproeverij en cocktail cruise arrangement. Bekijk onze arrangementenpagina op onze website voor meer informatie per arrangement.

Waarom uw feest geven op een partyboot?

Uw verjaardag, receptie, bedrijfsuitje, trouwfeest of jubilea vieren op een partyboot van Event op het water is een unieke ervaring. U vaart met familie, vrienden of collega’s over de Vecht in Utrecht. En ondertussen geniet u heerlijk van een drankje, het uitzicht over het water en uw gasten. Nieuwsgierig geworden naar het huren van een partyboot? Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden.

Standplaats en op- & afstap locatie

De standplaats van Partyboot Utrecht is Amsterdam en Utrecht. In overleg zijn ook andere opstaplocaties mogelijk zoals bijvoorbeeld Rotterdam. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u liever een andere opstap locatie wilt.

Vaargebieden

Bekijk ook de andere boten in Amsterdam

Partycruiser 1
PARTYCRUISER 1
Grachtengordel
GRACHTENGORDEL
Partyboot Utrecht
PARTYBOOT UTRECHT

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Offerte aanvragen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Offerte aanvragen
Scroll naar top