Michael: leuk teamuitje op het water

Borrelboot

In Amsterdam wemelt het van de toeristen. Waar je ook kijkt, is er een mix van locals op fietsen en toeristen die aan de kant springen wanneer een van hun met een enorme vaart voorrang neemt. Deze toeristen gaan liever op rondvaarttochten dan dat ze de hoofdstad per fiets ontdekken. Maar wist u dat een groot aantal Nederlanders zelf nog nooit de Amsterdamse grachtengordel hebben gezien vanaf het water? Onze klant Michael is onlangs op een teamuitje op het water geweest. En u raadt het al. Op een boot van Event op het water. Hoe het teamuitje van Michael was, lees je in dit blog.

Rondvaart Amsterdam

“Ik werk bij een softwarebedrijf in Haarlem. Wij zijn een team van 21 werknemers met verschillende leeftijden en minder dan een kwart had ooit een rondvaart gemaakt. Toen hebben we besloten dat een rondvaart in Amsterdam een goed idee zou zijn voor een teamuitje,” legt Michael uit. De rondvaarten in Amsterdam van Event op het water zijn de ideale manier om aan teambuilding te doen. Wilt u een rondvaart door het hartje van Amsterdam, de havens of over de rondvaart? U krijgt een tour over de Amsterdamse wateren naar keuze en kan genieten van het prachtige uitzicht.

Inclusief eten en drinken

De rondvaarten van Event op het water zijn niet zoals die de gemiddelde rederij in Amsterdam aanbiedt. U heeft de optie om te kiezen uit een aantal arrangementen. Denk aan lunch, high tea en zelfs een hapjes arrangement. Dineren op een rondvaartboot is ook mogelijk. Wat dacht u van een food court, walking dinner of BBQ?“We hadden gekozen voor een rondvaart van 3 uur waar Event op het water snacks en drinken serveren. Mede door de bemanning en het lekkere eten hebben we er een gezellige middag van gemaakt.”

Ruime binnen- en buitendek

De boten van Event op het water beschikken over ruime binnen- en buitendekken. Zo heeft u de keuze of u binnen of buiten wilt plaatsnemen. “Na bijna een uur op het buitendek te hebben gezeten, begon het te regenen. We hadden ons daarom verplaatst naar het binnendek. Hier was net als op het buitendek genoeg ruimte voor al mijn collega’s.” Op de boten van Event op het water is ook professionele geluidsapparatuur aanwezig. Dit geeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek op te zetten. Wij staan erop om uw rondvaart zo leuk mogelijk te maken.

Ook een rondvaart maken in Amsterdam? Neem contact op

Wilt u met uw gezelschap ook een rondvaart maken in Amsterdam? Vraag een offerte aan! Ons aanbod bestaat ook uit een Borrelboot en een BBQ Boot. Voor verdere vragen kunt u ons bereiken via +31 (0)20 772 22 42 of info@eventophetwater.nl.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Michael: leuk teamuitje op het water 1
Offerte aanvragen
Scroll naar top