Met Prosecco de grachten over

champagne

De borrelboot van Amsterdam vind je bij Event op het Water. De borrelboot Amsterdam van Event op het Water is het leukste en het gezelligste uitje van Amsterdam. Het is echt een aanrader om met ons te gaan varen! We staan voor gezelligheid en zijn service gericht. Een keer iets anders dan een zaaltje huren wat bijna iedereen doet. Wij bieden out of the box concepten aan! Met Prosecco de grachten over doe je bij Event op  het Water. Wij hebben met het concept borrelboot Amsterdam verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen enkele voorbeelden:

Prosecco boot Amsterdam

De prosecco boot is dus een arrangement die u bij ons kunt boeken om samen met uw gezelschap te varen en te genieten van het al het moois wat Amsterdam te bieden. Amsterdam beleef je heel anders vanaf het water dan van het vaste land.

Maar wat houdt de prosecco boot nu eigenlijk in. De prosecco boot is een all-in arrangement hierbij krijgt u voor een vast bedrag per persoon door ons een boot naar keuze, nautische bemanning, horeca personeel, hostess en een prachtige route aangeboden. Tijdens de vaart aan boord bij Event op het Water kunt u dan genieten van onbeperkt bier van de tap, verschillende soorten huiswijnen, diverse frisdranken en sappen of koffie en diverse theesoorten. De duur van de vaart is variërend afhankelijk van uw wensen en u kunt al met ons varen vanaf 1,5 uur.

Prosecco boot Amsterdam

De route kunt u zelf bepalen. Omdat wij beschikken over 10 verschillende boten en goede contacten hebben met andere reders is ons aanbod erg groot en kunnen wij u bijna altijd voorzien van een boot op het moment wanneer u dat wenst.

We hebben bijvoorbeeld de rondvaartboot “de Grachtengordel”. De Grachtengordel is uitermate geschikt voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Met mooi weer kan het gehele dak open en lijkt het net of u en uw gezelschap op open water staan te genieten van het historische centrum van Amsterdam. 

Borrelboot Amsterdam 30 personen

De borrelboot Amsterdam is al te boeken vanaf 30 personen. Bij ons bent u dus welkom met een kleine gezelschap. Ideaal voor een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje. 

Wij beschikken over alle ingrediënten voor een geslaagde borrel op de Borrelboot in Amsterdam. Zo geniet u bij ons van dienstverlening van de bovenste plank. Onze boten zijn mooi aangekleed en zijn voorzien van hoogstaande audiovisuele apparatuur. Maar ook op het gebied van eten en drinken komt u niets tekort. Wij beschikken over uitstekende barfaciliteiten.

Naast de verschillende drankarrangementen hebben wij ook verschillende dinerarrangementen welke u bij ons kunt gaan boeken. We hebben een cateraar waar wij mee samenwerken die erg betaalbaar is en altijd verse producten levert. Wat dacht u van een heerlijke vers buffet met verschillende soorten vis of een heerlijke aan boord bereide BBQ. Onze keus is vrij divers en ook houden wij rekening met diëten, afkomsten en allergenen. Geef uw wensen en voorkeuren aan en wij regelen het voor u.

Bent u benieuwd naar een borrel op een boot? Of wilt u reserveren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief

Event op het Water

Uw partner om lekker mee te gaan varen

© Eventophetwater.nl – Sitemap

Met Prosecco de grachten over 5
Scroll naar boven